- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar kızlar bugün ve dün sabah tartı beni öyle mesut ettiki anlatamam.![]()
öğleden sonra için izin aldım![]()
yapmam gereken işlerim varda ondan canım öyle önemli bişey yok.hayırdır bi sorun mu var dicem ama alkışlar , danslar, kahkahaları görünce sorun değil kafa izni olduğu izlenimleri verdi.
Günaydın kızlar.
Hanımefendi yine izin mi almış
Ben de izinliyim yarın.![]()
@sinoki bugünde yok galiba
kız onun eli yavaş çocuk yapmaya bile üşeniyordu . yarım günlük işi 3 günde yapar gaali![]()
İşle ilgili şehir dışına gideceğimi söyledim, ama içim bi tuhaf, ilk kez böyle büyük bi yalan söyledim çünkü.ooo yarın izin mi aldınn yaaa bende bi yerlere kaçmak istiyorum mümkünse sıcak bi eyrelere bahar havasında olsun dışarda dolaşırken üşümeyeyim
didooşş evdekilere ne dedin seni nereye gidiyor biliyorlar ??? ada tatilindeki gibi huzursuz olup geri dönmeyesin![]()
İşle ilgili şehir dışına gideceğimi söyledim, ama içim bi tuhaf, ilk kez böyle büyük bi yalan söyledim çünkü.
Sevgili miydiniz o zaman?aklıma şey geldi eşim askerdeyken izin kullanmıştı bende 1 hafta yıllık izin almıştım ama evdekilere söylememiştim her sabah işe gider gibi evden çıkıp akşama kadar geziyorduk
çok eğlenceliydi
Sevgili miydiniz o zaman?![]()
Ne güzelmişevet sevgiliydik sabahın 07:30 da buluşur akşama 21:00 e kadar vakit geçirirdik İstanbul kazan biz kepçe
Ne güzelmiş![]()
Kız gençliğim dediğin kaç sene geçmiş sanki aradangençliğimi hatırladımo zamanda 52 kiloydum ama daha inceydim kınalıda Büyükçekmece de denize gitmiştik florya da piknik yapmıştık taksim Beyoğlu Bakırköy ipini koparmışlar gibi geziyorduk
Kız gençliğim dediğin kaç sene geçmiş sanki aradan
Beni annem çok sık arar, özellikle akşamları dışarıdaysam, ben de çok rahatsız olurum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Ben yemekten yeni geldim canım.her kes bi yerlere dağılmış anlaşılan
Ben yemekten yeni geldim canım.
Ne yedin bakayım yemekte?