Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar.
Hanımefendi yine izin mi almış :63::63::63::63:

Ben de izinliyim yarın.:KK76::KK76::KK76::KK76:

ooo yarın izin mi aldınn yaaa bende bi yerlere kaçmak istiyorum mümkünse sıcak bi eyrelere bahar havasında olsun dışarda dolaşırken üşümeyeyim :KK70::KK70:

didooşş evdekilere ne dedin seni nereye gidiyor biliyorlar ??? ada tatilindeki gibi huzursuz olup geri dönmeyesin :KK53:

ooo yarın izin mi aldınn yaaa bende bi yerlere kaçmak istiyorum mümkünse sıcak bi eyrelere bahar havasında olsun dışarda dolaşırken üşümeyeyim :KK70::KK70:

didooşş evdekilere ne dedin seni nereye gidiyor biliyorlar ??? ada tatilindeki gibi huzursuz olup geri dönmeyesin :KK53:
İşle ilgili şehir dışına gideceğimi söyledim, ama içim bi tuhaf, ilk kez böyle büyük bi yalan söyledim çünkü.

İşle ilgili şehir dışına gideceğimi söyledim, ama içim bi tuhaf, ilk kez böyle büyük bi yalan söyledim çünkü.

:KK70::KK70::KK70: aklıma şey geldi eşim askerdeyken izin kullanmıştı bende 1 hafta yıllık izin almıştım ama evdekilere söylememiştim her sabah işe gider gibi evden çıkıp akşama kadar geziyorduk :KK70::KK70: çok eğlenceliydi

gençliğimi hatırladım :KK70::KK70: o zamanda 52 kiloydum ama daha inceydim kınalıda Büyükçekmece de denize gitmiştik florya da piknik yapmıştık taksim Beyoğlu Bakırköy ipini koparmışlar gibi geziyorduk
Kız gençliğim dediğin kaç sene geçmiş sanki aradan :KK70:

Beni annem çok sık arar, özellikle akşamları dışarıdaysam, ben de çok rahatsız olurum.
Ne yapacağız bilmiyorum.

Kız gençliğim dediğin kaç sene geçmiş sanki aradan :KK70:

Beni annem çok sık arar, özellikle akşamları dışarıdaysam, ben de çok rahatsız olurum.
Ne yapacağız bilmiyorum.

6 yıl geçmiş aradan :KK70:

tatmin edici cevaplar ver oda rahatlayıp taciz etmesin:KK73:

Back
X