- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinoki baya hırs yapmış 1. olmuş
ben 2. olmuşum
34 bta 3. olmuş![]()
merhaba canım tabiki hoşgeldinSelamlaar,
Sadece ilk sayfayı ve son sayfayı okudum
Bende katılabilir miyim ki aranıza acabaa??
Ya Caps.i acık unutup 6 kere falan yanlış şifre girmişim, kayıt maili de eski olunca şifreyı sıfırlayamadımmerhaba canım tabiki hoşgeldin
Ya Caps.i acık unutup 6 kere falan yanlış şifre girmişim, kayıt maili de eski olunca şifreyı sıfırlayamadım
Yeniden kayıt oldum, chika'nın bi a fazlası olarak
Öncelikle kabul için teşekkürler.
İsmim Ela, 30 yaşındayım. 5 yıillık evliyim, 4 yaşında bi kızım var.
Kocamla tanıştığımdan bu yana mütemadiyen kilo alıyorum :) Nye bilmiyorum artık, onun boğazına uydum belki zamanla.. Eh kızım da oluşmaya başlar başlamaz babasıyla elele verdi bu konuda :)
30 yaşımı bi milat kabul edip, 31'ime de bu kiloyla girmiycem diyip isyan bayrağını çektim..
Çoooook uzun yolum var kızlar, hemde çok.. Yalnız yürünmiycek kadar uzun olduğu için de aranızdayım :)
Vermem gereken bilgi var mı yok mu diye daha kontrol edemedim ilk sayfaları. Ama tanışma faslında belirtirsiniz eger varsa, ben de sindire sindire okurum arada şimdiye kadar ki serüvenlerinizi :)
Herkese iyi geceler, sabah okuyacaklara da güüünaaayyddıınnnnn :))
Kızlar merhaba,
İşlerim deli yoğun, malum senenin son ayına girdik. Pek uğrayamayabilirim.
Hafta sonumu merak edenler için;
muhteşem bir hafta sonu geçirdim, Kartepe'de kar vardı. Otelin yemekleri çok iyiydi, ortam çok güzeldi.
Beyefendi mutluluğum için 3 gün boyunca çabaladı durdu
Detay isteyenlere veririm![]()
Kızlar merhaba,
İşlerim deli yoğun, malum senenin son ayına girdik. Pek uğrayamayabilirim.
Hafta sonumu merak edenler için;
muhteşem bir hafta sonu geçirdim, Kartepe'de kar vardı. Otelin yemekleri çok iyiydi, ortam çok güzeldi.
Beyefendi mutluluğum için 3 gün boyunca çabaladı durdu
Detay isteyenlere veririm![]()
o ne demek ya tabiki detay istiyoruz![]()
birbirimize çok benziyoruz bende 30 yaşında 5 yıllık evli 3 yaşında kızım varkaç kilosun kaça inmek istiyorsun en önemli kısımlarını yazmamışsın
günaydınnn
chikaa hoş geldin inş istediğin kiloya ulaşırsın :) kaç kilosun? boyun kaç? hedefin kaç kilo olmak? çalışıyormusun ? kalori sayıyormusun yoksa kendine özgü bir diyet yapıyorsun
septembergülünü bende merak ettim acaba nasıl geçti tatili, gittiği yeri beğendimi, tavsiye eder mi ?????
artık sinokiyide merak etmeye başladım yani nerede bu kızz![]()
kilo durumunda sinokinin hikayesine benziyor inş kullakları çınlıyordurAa hakkaten aynı gibiyizKilo konusunda hiçbirinize benzediğimi sanmıyorum ama
Çok teşekkür ederim :)
6 ay önce işten ayrıldım, suan iş aramıyorum. Bu süreyi de vücut transformasyonu için kullanıyım dedim
Kilom 98, boyum 1.71. Hedef eşimle tanıştığım kilo yani 65Yolum uzun demiştim
İnsan diyete başladığında (olmaması gerekse de) hemn sonuç görmek istiyo motivasyon açısından. Bende bugün itibarı ile lahana çorbası içicem bi hafta, vakit buldukça da spor. İlk etapta hızlı giden bi iki kilo ödem, bu konuda psikolojik yardımcı olur diye düşündüm. Çünkü eskiden yapyodum arada bu çorbayı detox amaçlı..
Bakalım artık,sonrasında ne yapacağıma forumu ve bizim başlığı inceleyerek karar vericem :)
Woowww harika ya, al bana ilk günden bi motivasyon dahakilo durumunda sinokinin hikayesine benziyor inş kullakları çınlıyordurkendisi 90 lı kilolardan 66 ya indi hemde sporsuz sadece kalori sayarak inş sendehedefine ulaşırsın
Woowww harika ya, al bana ilk günden bi motivasyon daha![]()
İnşallah canım çok sağol.. İnşallah veririm birazını yaza kadar da, kızımla koşup koşup havuza denize atlarımbu haldeyken insanlarda tsunami korkusu yaratmamak için yapmıyorum.
Çook teşekkür ederim hoşbuldum.. inşallah yaaAyy kızlar nasılsınız?
Ben çok yoğunum aklım hep sizde ama yetiştirmem gereken işler var eve de çok yorgun gidiyorum yazamıyorum inş. En kısa zamanda eskisi gibi aranıza döneceğim. Bu arada yeni gelen ark. Hoş geldinnn .
Bizi bırakma sende seneye yaza 65 olursun inş. Birlikten kuvvet doğar daha motiveli kilo verilir. Ben bunu birebir yaşadım.
Yahu smiller bit kadar olmuş çok sinir oldum istediğimi bulamıyorum![]()