Kalori Arkadaşım

herkes çok yoğun olabilir malum ay ve yıl sonu geliyor. Bu arada yılbaşında planınız var mı kızlar?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar merhaba,
Hayatım yine hallaç pamuğuna döndü, eski sevgili hortladı, bir yalvarışlar yakarışlar görmeyin.
3 gündür bununla uğraşıyorum.

Kızlar merhaba,
Hayatım yine hallaç pamuğuna döndü, eski sevgili hortladı, bir yalvarışlar yakarışlar görmeyin.
3 gündür bununla uğraşıyorum.

bu kadar çabuk kabullenmesi tuhafıma gitmişti yani ee noldu nasıl hortladı sihirli değnek mi değmiş

Bunalttı beni iyice, yok efendim kendini zor tutmuş 2 ay boyunca bilmem ne.

tutma sebebi neymiş ?? ne istiyormuş ?? neden hemen öyle kabullenmiş ???? 2 aydır napıyormuşş???? ayy hesap sormadın mı??

ve sen ne yapmayı planlıyorsun duyguların falan nasıl ????

bugün beraber çalıştıgım arkadasım yok tekim ondan arada acıp yazıp kacıyorum kıslar

Günaydın kızlaarrr

dün termal şortu denedim tuzunu kullanmadım ama öylece giyinip bisiklete bindim şapır şapır terlemedim ama hafif bi ıslaklık oldu zaten normalde çok terleyen bi insan değilimdir hala plastik kokusu hafif hissediliyor bakalım nasıl sonuç verecek

vee bi konu daha var benim R dönemim için kullanmaya başladığım bitkisel hormon düzenleyici galiba kilo aldırıyor nette biraz araştırdım daha çok kıllanma problemlerinden bahsedilmiş ama arada kilo aldım selülitlerim arttı diyende var sizce bırakmalı mıyım ?? 2 gündür içmiyorum kıllanmaktan çok korkuyorum :KK17::KK17::KK17:

Günaydın kızlar beni hatırladınız mı ben melek:KK3::KK3: sizleri çoook özledimmm:KK68: neler yapıyosunuz nasılsınız kilolar gitmiştir inşallah hepiniz incecik olmuşsunuzdur :KK39:Ayy kocaman kilolarla geri geldim ben:KK57::mad:

Amann allahım gözlerime inanamıyorum :KK57:

Hoşgeldin Melek, nerelerdesin canım ya :KK60:

ayy sınavım çok kötü geçti bende herşeye küstüm kilolarım hariç onlarla sevgimiz katlanarak arttı da arttı:mad: şimdi tekrardan hazırlanıyorum sınava ve tabi senenin sonunda artık istemeye gelicekler kilolar dank etti kafama tekrardan bende dün başladım tekrar diyete bu arada ben 80 kilo oldum:mad:o_O:KK57: ama napayım vericem kaçışım yok :KK57::KK20:

ayy sınavım çok kötü geçti bende herşeye küstüm kilolarım hariç onlarla sevgimiz katlanarak arttı da arttı:mad: şimdi tekrardan hazırlanıyorum sınava ve tabi senenin sonunda artık istemeye gelicekler kilolar dank etti kafama tekrardan bende dün başladım tekrar diyete bu arada ben 80 kilo oldum:mad:o_O:KK57: ama napayım vericem kaçışım yok :KK57::KK20:
Kaç kilo ile gitmiştin canım buradan?

hoş geldiiin olsun yine verirsin formülünü biliyorsun sonuçta

Back
X