Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradayım![]()
Kızlar merhaba,
Hayatım yine hallaç pamuğuna döndü, eski sevgili hortladı, bir yalvarışlar yakarışlar görmeyin.
3 gündür bununla uğraşıyorum.
herkes çok yoğun olabilir malum ay ve yıl sonu geliyor. Bu arada yılbaşında planınız var mı kızlar?![]()
slm kıslar bende geldim bugün cok yogun gerçekten
Bunalttı beni iyice, yok efendim kendini zor tutmuş 2 ay boyunca bilmem ne.bu kadar çabuk kabullenmesi tuhafıma gitmişti yani ee noldu nasıl hortladı sihirli değnek mi değmiş
Bunalttı beni iyice, yok efendim kendini zor tutmuş 2 ay boyunca bilmem ne.
bugün beraber çalıştıgım arkadasım yok tekim ondan arada acıp yazıp kacıyorum kıslar
Amann allahım gözlerime inanamıyorumGünaydın kızlar beni hatırladınız mı ben meleksizleri çoook özledimmm
neler yapıyosunuz nasılsınız kilolar gitmiştir inşallah hepiniz incecik olmuşsunuzdur
Ayy kocaman kilolarla geri geldim ben
![]()
Amann allahım gözlerime inanamıyorum
Hoşgeldin Melek, nerelerdesin canım ya![]()
Kaç kilo ile gitmiştin canım buradan?ayy sınavım çok kötü geçti bende herşeye küstüm kilolarım hariç onlarla sevgimiz katlanarak arttı da arttışimdi tekrardan hazırlanıyorum sınava ve tabi senenin sonunda artık istemeye gelicekler kilolar dank etti kafama tekrardan bende dün başladım tekrar diyete bu arada ben 80 kilo oldum
ama napayım vericem kaçışım yok
![]()
ayy sınavım çok kötü geçti bende herşeye küstüm kilolarım hariç onlarla sevgimiz katlanarak arttı da arttışimdi tekrardan hazırlanıyorum sınava ve tabi senenin sonunda artık istemeye gelicekler kilolar dank etti kafama tekrardan bende dün başladım tekrar diyete bu arada ben 80 kilo oldum
ama napayım vericem kaçışım yok
![]()