- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Ben uğramayalı bayağı değiştirmişler ya çok zorlanıyorum![]()
ilk zamanlar bizde alışamamıştık şimdi daha rahat geliyor çabuk alışırsın alışırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uğramayalı bayağı değiştirmişler ya çok zorlanıyorum![]()
İnsallah cnm hos buldumhoş geldiiin olsun yine verirsin formülünü biliyorsun sonuçta
Günaydın kızlar beni hatırladınız mı ben meleksizleri çoook özledimmm
neler yapıyosunuz nasılsınız kilolar gitmiştir inşallah hepiniz incecik olmuşsunuzdur
Ayy kocaman kilolarla geri geldim ben
![]()
75 ile kapatmistim sezonu cnm 90 dan inmistim ama yine 90 lara gidiyordum valla off bu sikinti stres herseyin sebebi o benim bi sucum yokKaç kilo ile gitmiştin canım buradan?
Evet bakalim insallah bu sene olur artik ayy evet gelicekler cok heyecanli gercektenhoşgeldin canım bu sene sınav zordu herkesin kötü geçmiş.
yıl sonunda istemeye mi gelecekler ay çok heyecanlı![]()
75 ile kapatmistim sezonu cnm 90 dan inmistim ama yine 90 lara gidiyordum valla off bu sikinti stres herseyin sebebi o benim bi sucum yokNeyse vericez artik kacisim yok dugun fotograflarima bakip aglamak istemiyorsam
![]()
Canım sen eski azminle dön aramıza kilolar paşa paşa gider.Evet bakalim insallah bu sene olur artik ayy evet gelicekler cok heyecanli gercekten
yok cnm o kadar erken değil sınavdan sonra temmuz gibi istemeye gelirler bir ay sonra falan da nişan olur inşallahCanım sen eski azminle dön aramıza kilolar paşa paşa gider.
Bu sene sonu dediğin 1 ay sonra mı geliyorlar yani![]()
İnşallah canım, allah gönlüne göre versin.yok cnm o kadar erken değil sınavdan sonra temmuz gibi istemeye gelirler bir ay sonra falan da nişan olur inşallah![]()
İyi aksamlar kizlar bugunu 707 kaloriyle kapattimdun 15 dk leslie yapmistim.bugun yapamiycam haftada 3 yada 4 gun yaparsam bence yeterli olur cunku dershaneye gidiyorum uc gun yoruluyorum
![]()
Günaydın kızlar,
Ben + dayım çok moralim bozuk
Melekciğim nihayet gelebildin gözlerim yollarda kaldı sınavdan sonra gelecektin ama yıl sonu gelebildin
Şaka bir tarafa hoş geldin canım
Didoş konuların detaylarını vs hiç bilmiyor olmama rağmen eski sevgilini şutlaman gerektiğini düşünüyorum. Hah bu gecede seni rüyamda gördüm kız birlikte geziyorduk![]()
Düşsün yakandan hiç yüz verme boşver yeni mi geldi aklı başına sen önündeki mihendizlere bakGünaydın kızlar. Sabah tartıldım cumaya göre eksideyim, bakalım ama cumaya daha iki gün var her şey ters yüz olabilir.
Akşamları yemek yemiyorum artık. Ve spora da tekrar başladım.
Eski sevgiliyle baya bi sürtüştük vs. bir ton şey oldu pazartesi günü. Tam anlamıyla kopardık ipleri.
Nerde geziyorduk kız, yoksa o gömleği mi alıyorduk?
Biraz ağır konuştu, canımı baya bi yaktı, belki de haklı olabilir bilemiyorum, hala göğsümde bi öküz oturuyor.Düşsün yakandan hiç yüz verme boşver yeni mi geldi aklı başına sen önündeki mihendizlere bak
Kız o gömleği alacağımız bende umut etmiştim ama rüyamda bile o gömleği alamadım
Böyle yüksek yüksek binaların olduğu yerlerde geziyorduk sonra senin erkek ark artık mihendiz mi bilmiyorum net hatırlayamıyorum yanımıza geldiydi beyaz tshirt giymiştin![]()
Ben başkasıyla birlikteyim deyince çıldırdı resmen.günaydın kızlar ohh ne güzel herkese bi azim gelmiş ve herkes - lerde sizin adınıza sevindim
septembergülü ne diye canını sıkıyorsun canım o ilişki için hiç bişey yapmasın 5 yıl boyunca ilişkinin boyutu hep aynı kalsın sen üsteleyip ayrılınca hemen kabullensin 2 ay ne arasın ne sorsun sonra çıkıp ağır konuşsun sen önüne bak seni mutlu edenlerin yanında ol enerjini emenlerin değil offf sinirlendim birazcıcık
Ben başkasıyla birlikteyim deyince çıldırdı resmen.
Anlattım tabii ki, böyle bir şeyi saklayamazdım, önemli bir durumdu benim nezdimde.iyi oldu ona ayrılığı hemen kabul edecek ne arayacak ne soracak sonra canı isteyince geri dönecek seninde kollarını açıp hiç bişey olmamış gibi bağrına basmanı bekliyordu herhalde , seni dolduruşa getirmek istemem ama takma kafana haklı olan sensin hemen bi ilişkiye başlaman da tesadüf kısmetten ibaret seni kendini kötü hissettirmene izin verme
umarım bu durumu mihendize anlatmamışındır onunda kafası karışmasın
Anlattım tabii ki, böyle bir şeyi saklayamazdım, önemli bir durumdu benim nezdimde.
Ama gerçekten çok üzdü beni, kendimi çok kötü hissettirdi. Aşağılandım resmen.