Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar beni hatırladınız mı ben melek:KK3::KK3: sizleri çoook özledimmm:KK68: neler yapıyosunuz nasılsınız kilolar gitmiştir inşallah hepiniz incecik olmuşsunuzdur :KK39:Ayy kocaman kilolarla geri geldim ben:KK57::mad:

hoşgeldin canım bu sene sınav zordu herkesin kötü geçmiş.

yıl sonunda istemeye mi gelecekler ay çok heyecanlı :KK36::KK36:

75 ile kapatmistim sezonu cnm 90 dan inmistim ama yine 90 lara gidiyordum valla off bu sikinti stres herseyin sebebi o benim bi sucum yok :110::oops:Neyse vericez artik kacisim yok dugun fotograflarima bakip aglamak istemiyorsam :KK36:

Evet bakalim insallah bu sene olur artik ayy evet gelicekler cok heyecanli gercekten
Canım sen eski azminle dön aramıza kilolar paşa paşa gider. :KK55:
Bu sene sonu dediğin 1 ay sonra mı geliyorlar yani :KK57:

İyi aksamlar kizlar bugunu 707 kaloriyle kapattim :KK76: dun 15 dk leslie yapmistim.bugun yapamiycam haftada 3 yada 4 gun yaparsam bence yeterli olur cunku dershaneye gidiyorum uc gun yoruluyorum :KK66:

İyi aksamlar kizlar bugunu 707 kaloriyle kapattim :KK76: dun 15 dk leslie yapmistim.bugun yapamiycam haftada 3 yada 4 gun yaparsam bence yeterli olur cunku dershaneye gidiyorum uc gun yoruluyorum :KK66:

günaydın kızlar...

narinperi sen öğretmenliğe mi hazırlanıyordun. yanlış mı hatırlıyorum.

Günaydın kızlar,
Ben + dayım çok moralim bozuk :cry::cry::cry:
Melekciğim nihayet gelebildin gözlerim yollarda kaldı sınavdan sonra gelecektin ama yıl sonu gelebildin :KK11::KK11:

Şaka bir tarafa hoş geldin canım :KK68::KK68::KK68:
Didoş konuların detaylarını vs hiç bilmiyor olmama rağmen eski sevgilini şutlaman gerektiğini düşünüyorum. Hah bu gecede seni rüyamda gördüm kız birlikte geziyorduk :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlar. Sabah tartıldım cumaya göre eksideyim, bakalım ama cumaya daha iki gün var her şey ters yüz olabilir.
Akşamları yemek yemiyorum artık. Ve spora da tekrar başladım.

Günaydın kızlar,
Ben + dayım çok moralim bozuk :cry::cry::cry:
Melekciğim nihayet gelebildin gözlerim yollarda kaldı sınavdan sonra gelecektin ama yıl sonu gelebildin :KK11::KK11:

Şaka bir tarafa hoş geldin canım :KK68::KK68::KK68:
Didoş konuların detaylarını vs hiç bilmiyor olmama rağmen eski sevgilini şutlaman gerektiğini düşünüyorum. Hah bu gecede seni rüyamda gördüm kız birlikte geziyorduk :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eski sevgiliyle baya bi sürtüştük vs. bir ton şey oldu pazartesi günü. Tam anlamıyla kopardık ipleri.

Nerde geziyorduk kız, yoksa o gömleği mi alıyorduk?

Günaydın kızlar. Sabah tartıldım cumaya göre eksideyim, bakalım ama cumaya daha iki gün var her şey ters yüz olabilir.
Akşamları yemek yemiyorum artık. Ve spora da tekrar başladım.

Eski sevgiliyle baya bi sürtüştük vs. bir ton şey oldu pazartesi günü. Tam anlamıyla kopardık ipleri.

Nerde geziyorduk kız, yoksa o gömleği mi alıyorduk?
Düşsün yakandan hiç yüz verme boşver yeni mi geldi aklı başına sen önündeki mihendizlere bak :KK48::KK48::KK48:
Kız o gömleği alacağımız bende umut etmiştim ama rüyamda bile o gömleği alamadım :-):-):-)
Böyle yüksek yüksek binaların olduğu yerlerde geziyorduk sonra senin erkek ark artık mihendiz mi bilmiyorum net hatırlayamıyorum yanımıza geldiydi beyaz tshirt giymiştin :-):-):-):-):-):-)

Düşsün yakandan hiç yüz verme boşver yeni mi geldi aklı başına sen önündeki mihendizlere bak :KK48::KK48::KK48:
Kız o gömleği alacağımız bende umut etmiştim ama rüyamda bile o gömleği alamadım :-):-):-)
Böyle yüksek yüksek binaların olduğu yerlerde geziyorduk sonra senin erkek ark artık mihendiz mi bilmiyorum net hatırlayamıyorum yanımıza geldiydi beyaz tshirt giymiştin :-):-):-):-):-):-)
Biraz ağır konuştu, canımı baya bi yaktı, belki de haklı olabilir bilemiyorum, hala göğsümde bi öküz oturuyor. :KK14:

günaydın kızlar ohh ne güzel herkese bi azim gelmiş ve herkes - lerde sizin adınıza sevindim

septembergülü ne diye canını sıkıyorsun canım o ilişki için hiç bişey yapmasın 5 yıl boyunca ilişkinin boyutu hep aynı kalsın sen üsteleyip ayrılınca hemen kabullensin 2 ay ne arasın ne sorsun sonra çıkıp ağır konuşsun sen önüne bak seni mutlu edenlerin yanında ol enerjini emenlerin değil offf sinirlendim birazcıcık

günaydın kızlar ohh ne güzel herkese bi azim gelmiş ve herkes - lerde sizin adınıza sevindim

septembergülü ne diye canını sıkıyorsun canım o ilişki için hiç bişey yapmasın 5 yıl boyunca ilişkinin boyutu hep aynı kalsın sen üsteleyip ayrılınca hemen kabullensin 2 ay ne arasın ne sorsun sonra çıkıp ağır konuşsun sen önüne bak seni mutlu edenlerin yanında ol enerjini emenlerin değil offf sinirlendim birazcıcık
Ben başkasıyla birlikteyim deyince çıldırdı resmen.

Ben başkasıyla birlikteyim deyince çıldırdı resmen.

iyi oldu ona ayrılığı hemen kabul edecek ne arayacak ne soracak sonra canı isteyince geri dönecek seninde kollarını açıp hiç bişey olmamış gibi bağrına basmanı bekliyordu herhalde , seni dolduruşa getirmek istemem ama takma kafana haklı olan sensin hemen bi ilişkiye başlaman da tesadüf kısmetten ibaret seni kendini kötü hissettirmene izin verme

umarım bu durumu mihendize anlatmamışındır onunda kafası karışmasın

Didoş sen Eski öküzü beyninden kalbinden silerek yeni mihendizle görüşmeye başlamadın mı?
Bence eski öküzle hiç muhatap olmamalısın
Gerekirse telini değiştir.
Bittiyse bitmiştir bitmediyse mihendise de yazık be kuzu şahsi fikrim eğer birisi ile duygusal anlamda görüşülüyorsa başka insanlarla duygusal anlamda ne konuşulma ne görüşülmeli ben eşimle sevgiliyken eski kız ark ile görüştüğünü hissetsem veya bilsem kesinlikle kaldıramazdım içim içimi yerdi kesin ayrılırdım . Ben ilişkiler konusunda net olmayı sevenlerdenim bitmişse bitmiştir arkadaş ötesi berisi aşkı meşki sevgisi yoktur ayrıca 2. 3. şansı verdiğinde de düzelmezler boşuna insan kendine eziyet eder bence eski öküzü tamamen aklından çıkar fıstık gibi kızsın işin var kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun bir erkeğe deli gibi aşık olsanda sevsende yeri geldiğinde tekmeyi koccaman basacağını ve dönüşün olmadığını göstermelisin . Şahsi fikrim budur yinede en iyisini sen bilirsin eski sevgililerden nefret ederim :KK73::-):KK73:

iyi oldu ona ayrılığı hemen kabul edecek ne arayacak ne soracak sonra canı isteyince geri dönecek seninde kollarını açıp hiç bişey olmamış gibi bağrına basmanı bekliyordu herhalde , seni dolduruşa getirmek istemem ama takma kafana haklı olan sensin hemen bi ilişkiye başlaman da tesadüf kısmetten ibaret seni kendini kötü hissettirmene izin verme

umarım bu durumu mihendize anlatmamışındır onunda kafası karışmasın
Anlattım tabii ki, böyle bir şeyi saklayamazdım, önemli bir durumdu benim nezdimde.
Ama gerçekten çok üzdü beni, kendimi çok kötü hissettirdi. Aşağılandım resmen.

Anlattım tabii ki, böyle bir şeyi saklayamazdım, önemli bir durumdu benim nezdimde.
Ama gerçekten çok üzdü beni, kendimi çok kötü hissettirdi. Aşağılandım resmen.

ne yaptı seni sadakatsizlikle mi suçladı ? ki siz ayrıydınız burada bi sadakatsizlik yok . sana hafif kız muamelesi mi yaptı ? sen kendini bildikten sonra onun seni aşağılaması söz konusu olamaz . Lütfen böyle düşünme sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme. Sana ne demişse bi kızgınlık halinde söylenmiştir . sinokinin dediği gibi bi daha görüşme numarasını telefonundan engelle sosyal hesaplarından engelle hayatındaki kişiye sahip çıkmalısın
mutsuz olmanı istemem
ne hakla seni üzüp aşağılayabiliyor yaa :KK11: :KK67: beni şiddete yöneltti resmen üzülme canım çık o moddan :KK60:

mihendiz nasıl karşıladı bu durumu ? o da kötü hissetmiştir.

Back
X