• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Ayyyyy haspam :KK53:
Sen kemalpaşayı seviyorsun biliyoruz.

iyi iyi oldukça gizemli kalmayı başarabilmişim:KK9::KK9::KK9:

kemalpaşayı sevmem bikere. öğlen canım tatlı istediği sırada elime o gelince sevmeye sevmeye yiyiveriyorum o kadar. ömrümün sonuna kadar kemalpaşa yiyemeyecek olsam yine de aramam.:KK53: ki zaten bu işyerine gelene kadar da ömrümde 2 ya da en fazla 3 kere denk gelmişimdir kemalpaşaya.:KK53:

gizemimi hala sürdürmekteyim :KK73::KK71::KK71::KK71:

iyi iyi oldukça gizemli kalmayı başarabilmişim:KK9::KK9::KK9:

kemalpaşayı sevmem bikere. öğlen canım tatlı istediği sırada elime o gelince sevmeye sevmeye yiyiveriyorum o kadar. ömrümün sonuna kadar kemalpaşa yiyemeyecek olsam yine de aramam.:KK53: ki zaten bu işyerine gelene kadar da ömrümde 2 ya da en fazla 3 kere denk gelmişimdir kemalpaşaya.:KK53:

gizemimi hala sürdürmekteyim :KK73::KK71::KK71::KK71:
Senin ne yiyip ne içtiğinden soy ağacını mı çıkaracağız acaba? Nedir bu gizlilik merakı? :KK11:

bahar hele sen pazartesi + da gel bak ne diyecem koca totlu bahar geldi dicem görürsün :KK11::KK67::KK67::KK73:

bence güzel ben olsam baş harflerinden kol düğmesi de hediye ederdim kız çok romantik oluyor kocişimin var özel zamanlarda hep onları takar :KK60::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:KK57::KK57::KK57: mesajını okurken metro çikolatamı yiyordum bir an tedirgin oldumm

dünde söylemiştim slim fit gömlek alll
Gömlek çok basit olur bence.
bahar hele sen pazartesi + da gel bak ne diyecem koca totlu bahar geldi dicem görürsün :KK11::KK67::KK67::KK73:

bence güzel ben olsam baş harflerinden kol düğmesi de hediye ederdim kız çok romantik oluyor kocişimin var özel zamanlarda hep onları takar :KK60::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
Ben bunları çok beğendim ya, hem kutusu da çok şık.

:KK57::KK57::KK57: mesajını okurken metro çikolatamı yiyordum bir an tedirgin oldumm

ye canım ye ohh ne tatlıdır mmmmm harika afiyet bal yağ olsunnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:hiç bırakma peşinden ağlar :KK60:

Gömlek çok basit olur bence.

Ben bunları çok beğendim ya, hem kutusu da çok şık.

tatlım kıravat ve kol düğmesi dahil mi ?

düğmelerle birlikte alırsan olur canım

bencede sadece kutu boş olmaz kıravat ve düğmeler şart :KK76: cüzdanından paracıklar gidiyor didoşşşşş sol elin kaşınıyor mu canıımmm:KK70::KK70:

ye canım ye ohh ne tatlıdır mmmmm harika afiyet bal yağ olsunnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:hiç bırakma peşinden ağlar :KK60:

tatlım kıravat ve kol düğmesi dahil mi ?

bencede sadece kutu boş olmaz kıravat ve düğmeler şart :KK76: cüzdanından paracıklar gidiyor didoşşşşş sol elin kaşınıyor mu canıımmm:KK70::KK70:
Canım, kutu kravat ve kol düğmeleri birlikte satılıyor.

Parayı sevdiklerimize harcamak için kazanıyoruz, o yüzden hiç kaşınmıyor :KK68:
Eşşşşşekkk gibi çalışır piremsesler gibi yerim. Ohhhh sefam olsunnnnn :KK60:

Canım, kutu kravat ve kol düğmeleri birlikte satılıyor.

Parayı sevdiklerimize harcamak için kazanıyoruz, o yüzden hiç kaşınmıyor :KK68:
Eşşşşşekkk gibi çalışır piremsesler gibi yerim. Ohhhh sefam olsunnnnn :KK60:

o zaman al bunu hiç düşünme indirimde olması beni çok cezbettii bayıldım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X