• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

aynen bu biri kim olsun. bence sinoki araştırsın eğer iyi sonuçlara ulaşırsa bizde araştıralım :KK70::KK70::KK70::KK70:
yok canım daha eklemedim. pazartesi den pazartesi ye ölçünüyoruz ya o gün yayınlarken ekleyeceğim.:KK15:

:KK57:yuh ne kesiyordun da don et mi.:KK57:

bu arada kan çıkmasın diye elini sıktıysan diğer parmakların ondan uyuşmuştur.:KK66:

geçmiş olsun 3 gün kocana yaptırt yemeği filan.

şimdi sinoki olsaydı her şeyi pofidiğine devrederdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

lahananın yaprağını kesiyordum onun kırılacağı varmış yoksa kestiğim şey o kadar sert zorlayıcı bir şey değildi

yok pansumandan sonra öle bir uyuşma oldu sebebini anlayamadım ama iyi ki diklemesine kesmedi o zaman kurtuluşum yoktu kesin dikiş atılırdı

off çok sinir bozucu yaa baş parmağımı bükemiyorum

2 günlük yemek hazır zaten :KK70::KK70:

pofidik zaten sinoki sağlamken de iş yapıyor pasta yapımı olsun , temizlik olsun

O sarma yine yapıldı diyosun, valla helal olsun :nazar::nazar::nazar:

Karaca markasını da hiç sevmem zaten, isabet oldu.

kıyma çözülmüştü , lahanalar haşlanmıştı bir tek soğanları doğranıp iç harcı karışacaktı yapmasaydım her şey ziyan olacaktı bir de sol elimdi ya sofra bezini salonun orta yerine serdim malzemelerimi koydum üzerine tv nin karşısına oturdum yavaş yavaş yaptım

benim tencerelerimde karaca onlarda bir sıkıntı yaşamadım ama bıçak takımımda kırılan 2. bıçak bu bir tane daha kırılmıştı ama onda zarar görmedim bir birine yapışan donuk köfteleri ayırmaya çalışıyordum

kıyma çözülmüştü , lahanalar haşlanmıştı bir tek soğanları doğranıp iç harcı karışacaktı yapmasaydım her şey ziyan olacaktı bir de sol elimdi ya sofra bezini salonun orta yerine serdim malzemelerimi koydum üzerine tv nin karşısına oturdum yavaş yavaş yaptım

benim tencerelerimde karaca onlarda bir sıkıntı yaşamadım ama bıçak takımımda kırılan 2. bıçak bu bir tane daha kırılmıştı ama onda zarar görmedim bir birine yapışan donuk köfteleri ayırmaya çalışıyordum
Eline sağlık kuzucum.
Daha lezzetli olmuştur sarman, zor şartlar altında sarmışsın, kocan da el atmış, afiyetler olsun.

o donuk köfteleri ben de o şekilde ayırıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eline sağlık kuzucum.
Daha lezzetli olmuştur sarman, zor şartlar altında sarmışsın, kocan da el atmış, afiyetler olsun.

sağol canım kesin güzel olmuştur adam soğanları balta ile doğradı sanki kocaman kocaman aralardan fırlıyorlardı sesimide çıkaramıyorum eleştirince alınıyor hiç bir şeye elini sürmüyor

sağol canım kesin güzel olmuştur adam soğanları balta ile doğradı sanki kocaman kocaman aralardan fırlıyorlardı sesimide çıkaramıyorum eleştirince alınıyor hiç bir şeye elini sürmüyor
:KK70::KK70::KK70: kızım o kadarına da şükret, işe elini sürmeyen adamlar var.
Elinden geleni yapmış. En Büyük KK

20150209_211346.webp
20150209_211457.webp
evet karaca ya şikayet maili yazdım ve aldığım cevap genel olarak bıçaklarımızda üretim kaynaklı hata bulunmamaktadır. faturasıyla mağazamıza iletmeniz durumunda detaylı incelemeye alınabilir. üretim kaynaklı hatası yokmuş sanki ben herkülüm zeusdan aldığım tüm kuvveti bıçağa uyguladığım için bıçak kırıldı

Eki Görüntüle 1408655 Eki Görüntüle 1408656 evet karaca ya şikayet maili yazdım ve aldığım cevap genel olarak bıçaklarımızda üretim kaynaklı hata bulunmamaktadır. faturasıyla mağazamıza iletmeniz durumunda detaylı incelemeye alınabilir. üretim kaynaklı hatası yokmuş sanki ben herkülüm zeusdan aldığım tüm kuvveti bıçağa uyguladığım için bıçak kırıldı
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bahar yaaaa:KK70: coook gecmıs osun canmmm. ben evlendğimin 2. haftası sol ısaret parmağımı kesmiştim aynı oyle eklem yeri oynak yer. 9 ay olacak hala kısıtlı hareketlerım. cok agır tasıyamıyorum. doktora kaç kere gittim. en son aldıgım cevap zamanla geçicek bekliceksin olmuştu. bekliyorm hala... :KK69:

ŞÜKRİYEE NERDESİİİİNNNN:KK55:
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAAA :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

GAMZENN NERDESİİİNNN:KK57::KK57::KK57:

ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAA:KK57::KK57::KK57:

SİNOKİİ NERDESİİİNNNNNN:KK67:
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM YE BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYOR CANIM :KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:

çooooooook yogunum bugunn . bilgisayar basında oturamadım baskılarım var :KK34:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bahar yaaaa:KK70: coook gecmıs osun canmmm. ben evlendğimin 2. haftası sol ısaret parmağımı kesmiştim aynı oyle eklem yeri oynak yer. 9 ay olacak hala kısıtlı hareketlerım. cok agır tasıyamıyorum. doktora kaç kere gittim. en son aldıgım cevap zamanla geçicek bekliceksin olmuştu. bekliyorm hala... :KK69:

yooooo olamazzz deme öyleee 3-4 güne iyileşir de eskisinden daha iyi olur deeee

bende ilk zamanlar işaret parmağımın kenarını tırnağın yarısını da alarak uçurmuştum 1 ay anca iyileşmişti offf o da çok fenaydı yaa işaret parmağı sürekli bir yerlere değiyor falan iyileşene kadar yeni tırnak uzayana kadar çile çekmiştimm

yooooo olamazzz deme öyleee 3-4 güne iyileşir de eskisinden daha iyi olur deeee

bende ilk zamanlar işaret parmağımın kenarını tırnağın yarısını da alarak uçurmuştum 1 ay anca iyileşmişti offf o da çok fenaydı yaa işaret parmağı sürekli bir yerlere değiyor falan iyileşene kadar yeni tırnak uzayana kadar çile çekmiştimm

inşaellah seninki benm gbi değildir cabucak gecer:KK60: bu arada hala gülüyorum sana . Dün 75 kilo adamı kaldırmışsın bugun karacaya ben herkul muyum diye atar yapıyosun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

inşaellah seninki benm gbi değildir cabucak gecer:KK60: bu arada hala gülüyorum sana . Dün 75 kilo adamı kaldırmışsın bugun karacaya ben herkul muyum diye atar yapıyosun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy kendi kendimi nazar etmişim bak görüyon mu??:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçen yıl kalori sayarak ve spor yaparak 80 kiodan 70 inmiştim. KK diyet gruplarından gaz alarak 10 kilo vermiştim.
Şimdi 15 tatilde 2 kilo almışım.2 de önce almıştım. H eryerim pörtledi çok sinir oldum.
Dün 74 kilo olarak başladım.
Kalori hesabı yapacağım. ve spor yapacağım. Desteğe ihtiyacım var.
Menüm
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta,5 tane siyah zeytin.dometes,roka ,tere, maydonoz.1 kk beyaz beynir 1/3 yufka ekmek
Öğle: Izgara tavuk,salata ayran
Akşam: yağurt yiyeceğim
Su: 2.5 itre su içtim. 2 fincanyeşil çay,1 fincan doğadanform kaysılı
spor:3 mil lesli yürü ve incel yaptım.

günaydın...
evt bugün sabah 59 kiloyla kalktım aslında dün bayada yemiştim ama bu durum beni mutlu etti
sabahta 180 kalori aldımmm
bi küçük dilim ekmek iki siyah zeytin. bir yumurta kızartması bir tane küçük domatesin yarısı

günaydınn kızlarrr

kulunçlarım kollarım her bir yerlerim ağrıyooo akşam yine teyzelerle debelenip durdum

Seda Sayan edasıyla bi Güüüüü nnaaaaayyy dddıııııınnnnnnnn Diyim size :KK70:
Bugün Regl oldm kızlar hemi de sadece 500 Gr farkla :KK59: mutluyum yine de :KK64: cuma günü de inş Yürüyüs bandm geliyo. Evllilik yıldonumu hedıyesı falan ayagına kandırdm kocamıı :KK70: tabiii ki bununla kalmayacağım En Büyük KK

Back
X