• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kızım her hareketi 100 tekrar yapıyorsun yüksek tempo tabiki. kolu arkaya aldığın varya 100 kereden sonra kollarım geri öne gelmiyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

dondurmayı callanetics öncesi kızım yatınca yedim. irmik helvası iş yerinde çıktı. kestaneden bi tepsi kavurmuş eşim 2 tane kızım yedi 2 tane ben yedim gerisini eşim yedi :KK53: bende en az 15 tane falan yerdim fındık kestanesiydi aslında 3 yedimde küçük diye 2 girdim oraya :KK66:

ayyy bayılırım kestaneye yaaa nasıl kavuruyor eşin kesip tepsiye dizip fırınlıyor mu yoksa öncesinde hafif haşlıyor mu??

ilk gün tv ye bağlayıp dev ekranda izleyerek yapmıştım midem kaldırmadıydı. vıcık vıcık popolar basenler kilodu küçük gelmiş zaten çatal matal görünüyor. adam kolunu kaldırıp yana yatıyor kıllar fışkıtmış ayyyy midem bulandı. şimdi bilg tv nin yanına koyuyom çoğunlukla tv ye bakıyorum :KK9:

ben anlamadım neden o fotoları gösteriyorlar çirkin çirkin totolar ilk gördüğümde böyleyken böyle olacak falan diye koydular sandım değil sebebini anlamadım

bende hem kadın hareketi gösterirken yapıyorum hem de yaptırırken ama bazı hareketler 100 tane değil 50 tane sayıyor

bende gülüyorum ona yaa

dün boynumu hiç tutmadan bütün yer hareketlerini yapabildim. zamanla iyi oluyor gittikçe daha güzel yapabiliyorum. ilk gün hiç yatamıyordum bacağımın üstüne bu 3. yapışım da bile bayağı farketti. ben cumadan beri spor yapıyor gibiyim ve karnım belim basenlerim çok farketti. bugün leslie 5 mile günüm. bi callanetics bi leslie 5 mile

ben callanetics i o demeden yapmaya başlamıştım ki bana o çıkartmadı yani :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben taaaa geçen sene çıkarmıştım callaneticsi ama kimse oralı olmamıştı. :63:

ayyy bayılırım kestaneye yaaa nasıl kavuruyor eşin kesip tepsiye dizip fırınlıyor mu yoksa öncesinde hafif haşlıyor mu??
haşlamıyor kesip diziyor fırına veriyor . ben tavada yada tost makinesinde yapıyorum. fırın çok elektrik harcar ama anlatamıyorum beyfendiye koca fırını ısıtıyor 200 decrece de.

ben anlamadım neden o fotoları gösteriyorlar çirkin çirkin totolar ilk gördüğümde böyleyken böyle olacak falan diye koydular sandım değil sebebini anlamadım

bende hem kadın hareketi gösterirken yapıyorum hem de yaptırırken ama bazı hareketler 100 tane değil 50 tane sayıyor
orda popolar küçülüyor gittikçe farketmedin mi basen falan daralıyor. öncesi sonrası gibi bişey yani. bi de bişeyler anlatıyor da biz anlamıyoz işte türkçesini yollayacak arkadaş gelsin daha verimli olur bizim için.

haşlamıyor kesip diziyor fırına veriyor . ben tavada yada tost makinesinde yapıyorum. fırın çok elektrik harcar ama anlatamıyorum beyfendiye koca fırını ısıtıyor 200 decrece de.

orda popolar küçülüyor gittikçe farketmedin mi basen falan daralıyor. öncesi sonrası gibi bişey yani. bi de bişeyler anlatıyor da biz anlamıyoz işte türkçesini yollayacak arkadaş gelsin daha verimli olur bizim için.

yok kız ben fark etmedim tüm totolar çirkindi

hmm bende geçen sene köz tavasında yapmıştım ocakta ama hiç biri kömür sobasının yerini tutmuyor yaaa

nasıl ben bugün duydumda iş yerinde bakamıyorum
Kısa süren bi video.
İstediğimiz ölçülere ulşatığımızda haftada bi kaç gün yapılabilir bence.

Kızlar bu arada AÖF de güz döneminin bütün derslerini geçtim.
Sırada bahar dönemi var, ve 5 tane dersim var. Bana dua edin lütfen, bu sene kurtulayım artık.

Kısa süren bi video.
İstediğimiz ölçülere ulşatığımızda haftada bi kaç gün yapılabilir bence.

Kızlar bu arada AÖF de güz döneminin bütün derslerini geçtim.
Sırada bahar dönemi var, ve 5 tane dersim var. Bana dua edin lütfen, bu sene kurtulayım artık.
:KK9::KK9::KK9: sen zaten 4 yıllık mezunu değilmisin. 2. üniversiteyi mi okuyorsun.

kuzum sen saat kaçta işe gidiyorsun ben 06:20 de kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapıp 7 de çıkıyorum

9 / 6 Çalışıyorum canm ben 6,50 de kalkıp giyinip cıkıyordum hemen. 8 de geliyodum hızlı hızlı herşeyi halledp 9 a 10 kala cıkıyodm yakındı ıs yerm eve

sabah 7 da kalk giyin çişini yap saat 7.10 yürü yarımsaat 7.40 eve gel soyun banyoya gir 7.50 banyodan çık 8.05 kurulan 8.10 saçını kurut 8.20 giyin 8.25 makyaj yap 8.35 saçını tara şekil ver 8.40 kahvaltı yaparsan 8.50 mont giy çık bilmem ne 9.00
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

7 ye on kala cıkıp 8 de evde oluyodum. hızlandırılmış şekilde yıkan kurulan 20 dk toplam :KK76: akşamdan hazırlayınca kıyafetlermi hemen 5 dk da giyiyodm. makyaj sevmıyorum ben yeaa :KK64: Türbanlı oldugum ıcın saç şekil derdim olmuyodu. tabi başımı bağlamak 10 dk suruyodu :p atıstırıyodum falan sonra hoooop işe :KK55:

1005 kalori almış yaaa . ben 700 de bitircem diye canım cıkıyo :D
MAşallah karpuz da yer misin canım :KK30::KK70:

Sabah alarmı kapatıp telefon elimde uyuya kalmışım . bi uyandm saat 8,30 olmuş. 20 dk suruyo ıse gelmem. 10 dk da ancak giyinebildim kahvaltı yapamadım. pastaneden 1 tane poğaca bi tane meyvesuyu bi tane de nuttymax aldım :KK37: 440 kalori almışım şimdiden. Öğlen yemegı yıyıp akşam salatayla kaptıcam inş

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 adet zeytin
yarım kırmızı biber
peynir
2 dilim kızarmış ekmek

Öğlen yiyeceklerimi evden getirdim;

Bizim yöreye ait köy köftesi diye bi yemek
tavuklu bulgur pilavı

selam kızlar. Ben çok yoğunum işler aldı başını gitti bir sonunu getiremedim çok bunaldım mutsuzum kilo aldım Regl olmayı bekliyorum bir taraftan korkuyorum allak bullak haldeyimmm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Back
X