• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Nasıl güzel yazmışsın, okurken o kadar eğlendim ki :KK70::KK70::KK70::KK70:
Lütfen bundan sonra her pişirdiğin yemeği anlat bize.

yazarken zevk alıyor kesin yerken kendinden geçmiştir

aynen ya yerken çıldırdım desem yeri

kızım yedi doydu kalktı hadi anne şunu oynayalım demeye başladı. dur daha yiyorum dur daha yiyorum diye diye onu da delirttim. :KK70::KK70::KK70::KK70: doyduğum halde yemeye devam ettim . patlayacaktım :confused::KK70::KK70::KK70:

canın isteyince wc ye çıkabiliyor musun ? bu nasıl bir operasyon anlamış değilim ??

zaten çıkacaktım. da benim uzun sürdüğü için kızımın uyumasını bekledim. onu uyuturken bende uyumuşum bi kalktım saat 22.00 olmuş. 22.30 da wc den çıktım. :KK70::KK70:

kızlaarr benim misafirler hava şartları yüzünden komple iptal oldu :KK70:
seni ballı senii :KK73:

teşekkürler şekerim :rolleyes:

ayy sen bilmiyor musun ayda tarif vs vermez :KK70:

aynen kız hala öğrenememiş benim tarif vermeyen kaynanalardan olduğumu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

teşekkürler şekerim :rolleyes:

ayy sen bilmiyor musun ayda tarif vs vermez :KK70:
Biliyorumda şansımı deneyeyim dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

zaten çıkacaktım. da benim uzun sürdüğü için kızımın uyumasını bekledim. onu uyuturken bende uyumuşum bi kalktım saat 22.00 olmuş. 22.30 da wc den çıktım. :KK70::KK70:

aynen kız hala öğrenememiş benim tarif vermeyen kaynanalardan olduğumu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

30 dk wc mi :KK57:

mezara mı götüreceksin :KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

Biliyorumda şansımı deneyeyim dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

30 dk wc mi :KK57:

mezara mı götüreceksin :KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

neyi mezara mı götüreceğim

şimdi wc muhabbetinin altına bunu yazarsan wc de çıkarttıklarımı mı mezara götüreceğim diye soruyorsun gibi anlaşılıyor eğer onu diyorsan. yok canım işte mezara götürmemek için dün akşam elimden geleni yaptım:KK70:

eğer tarifi mezara götürcem mi diye soruyorsan yok zaten uydurdum tarifi kendim. söyleyecem de bi müsait olup güzelcene anlatmak istiyorum. şimdi ölçüm yapmaya çıkıyorum.:KK70:

sen çok fena bir kaynana olursun damadını gelinini dilinle komalık yaparsın

şimdi wc muhabbetinin altına bunu yazarsan wc de çıkarttıklarımı mı mezara götüreceğim diye soruyorsun gibi anlaşılıyor eğer onu diyorsan. yok canım işte mezara götürmemek için dün akşam elimden geleni yaptım:KK70:

eğer tarifi mezara götürcem mi diye soruyorsan yok zaten uydurdum tarifi kendim. söyleyecem de bi müsait olup güzelcene anlatmak istiyorum. şimdi ölçüm yapmaya çıkıyorum.:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

banane senin wc den yahu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tarifi diyorum tarifi :KK11:

@SeptemberRose huhuuu hava nasıl oralardaaaaa

@Haftada1KiloGo kar nedeniyle evde mahsur kaldı herhalde :KK70::KK70:

galiba ne fena İStanbul :KK14:

IMAG0640.webp

Back
X