- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi yemekhanedekiler başka tatlı bilmiyor herhalde
yada bir yerden toptan ucuz almışlar şerbetleyip şerbetleyip size veriyorlar![]()
tabi canım buna da şükür bu havayı bulamayanlar da var![]()
Çok kar yağıyor, yarım saat sonra çıkacağız.
Çok kar yağıyor, yarım saat sonra çıkacağız.
Kızlar bu arada ben saçlarımı dün perma yaptırdım.
Şu an aynen öyleyimneee perma mııııı
perma deyince aklıma 80 lerde ki Ahu Tuğba geliyor permalı kıvırcık saçlar yarım toplanmış ve kahküller kabartılmış falan
Şu an aynen öyleyim![]()
facebuka koyda bakayım bende düşünüyorum perma. şimdi omuzlarımda saçlarım büyük dalga yaptırmak istiyorum bende.Çok kar yağıyor, yarım saat sonra çıkacağız.
Kızlar bu arada ben saçlarımı dün perma yaptırdım.
facebuka koyda bakayım bende düşünüyorum perma. şimdi omuzlarımda saçlarım büyük dalga yaptırmak istiyorum bende.
sinoki gibi önce sen de göreyim de güzel olduysa bende yaptırayım![]()
ah keşke öyle olsaydı. pımpırasa benim saçlarım. kızımınki de bana çekmiş kocama çekeymiş keşke onunki dalgalı.senin saçların dalgalı değil miydi??
ah keşke öyle olsaydı. pımpırasa benim saçlarım. kızımınki de bana çekmiş kocama çekeymiş keşke onunki dalgalı.
Evden bildiriyorum![]()
Pek içerliyorsum bu duruma bakıyorum databi tabi 2 kar yağsın hayat duruyor İstanbul da
Pek içerliyorsum bu duruma bakıyorum da![]()
hemen yalancı çemen tarifini vereyim ( ismini ben uydurdum )
malzemelerim
acı biber salçası
domates salçası
ceviz
sarımsak
baharatlar
biber ve domates salçasını bi kaba alalım ölçüsünü siz belirleyin biber salçası biraz daha fazla olsun domatesten.
ezelim ikisini karıştıralım iyice. sonracıma cevizlerle sarımsakları beraber rondoya attım 2 minik diş sarımsak attım ben birer kaşık salçaya. fazla sarımsak koksun istemedim. aroması yetti. rondodan geçen ceviz ve sarımsağı salçaya ekledim.
içine çekilmiş tane karabiber , pul biber, kırmızı toz biber, kekik,azcık kuru nane (azcık ), tuz ekledim ezdim karıştırdım iyice. tadına baktım tuzu azdı ekledim. tadına baktım hala tuzu az dı ekledim. tadına baktım biraz domates salçası tadı fazlaydı biber salçası ekledim biraz daha. derken tadına bakayım diye diye ezmeyi yarıya indirdim.kalanıda afiyetlen yedik.
kocam pek beğendi.
![]()