• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

index.php

ayy buna çok güldüm ben yaaa

index.php

ayy buna çok güldüm ben yaaa

ayy bende buna çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

off o tulumbayı yemeyecektim yaaaaaa
ye canım ye ohh yarasın afiyet olsunnn tulumba olsun :KK70:
Ben bu hafta 1200 aldım sizde alın canlarım yetişin bana koşun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende deli gibi pilav yedim yaaa durduramadım kendimi

ohh sefan olsun niye durduracakmışsın bakimmm :KK20:
çok ayıppp durdurmakta neymiş afiyetle yiyeceksin pilavııı midende pirinçler bayram edecek yapışacak yağ olacak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de ezogelin pırasa ve yogurt yedim işte...... :KK14::KK14:

pilavı çooookkkkk özledim yaaaaaaaaaa:mad::mad::mad: şşu istedigim kiloya bi düşsem 2 koca tabak pilav yicem :mad::KK55:

canımm çok özlediysen ye gitsin 1 kocaaa tabak yeee 2 tane yemezsen birşey olmaz :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bol bol yiyin kızlar pazartesi yanlız başıma kalmak istemiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben bu hafta 1200 aldım sizde alın canlarım yetişin bana koşun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok ayıppp durdurmakta neymiş afiyetle yiyeceksin pilavııı midende pirinçler bayram edecek yapışacak yağ olacak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canımm çok özlediysen ye gitsin 1 kocaaa tabak yeee 2 tane yemezsen birşey olmaz :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bol bol yiyin kızlar pazartesi yanlız başıma kalmak istemiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahaha sinokii biz seni burda da yalnız bıraktık tartıda da ole olacak sanırım bebişimm.d

ON TANE ALINTI YAPMIŞSIN HEPSİNDE YE YE YE DEMİŞSİN

yiyoz sen merak etme sende yemene bak canımcım:KK67:
Doğru söylüyorsun ben bu hafta kilo verecem siz alacaksınızzzzzzEn Büyük KK

verecem de verecem kiloları verecem
ıhh ıhhh ıhh verecem bu kiloları verecem
benim değil mi verecem :KK70::KK70::KK70:

kuruyup gitsede verecen demi.:KK69::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70:

bende ev de çay keyfi yaparken harika tatlımdan yiyeceğim :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Bol çikulatalı bol fındıklııı enfes sütlü tatlıııı:kk77::kk77::kk77::kk77:
düşüncesi bile beni mest ediyorrr :kk77::kk77:
depresyondayımmm yiyecem :KK14:

yemek için depresyon bahanesi uydurma

niye depresyondasın bakiiimm

noldu senin piskilet

kızlaaaarrrr bir konuda yardımlarınızı istiyorum

enginar mevsimi yaklaşıyor ve ben enginar stoklamak istiyorum bildiğiniz bir yöntem var mı??

dondurucuda saklayanlar varmış aldıkları gibi suyuyla dondurucuya atıyorlarmış sonra kışın çözüp suyunu atıp pişiriyorlarmış.

ben hiç denemedim deneyeniniz yada daha iyi bir yöntem bileniniz var mı???

yemek için depresyon bahanesi uydurma

niye depresyondasın bakiiimm

noldu senin piskilet

yenisi gelecek:KK59:

kızlaaaarrrr bir konuda yardımlarınızı istiyorum

enginar mevsimi yaklaşıyor ve ben enginar stoklamak istiyorum bildiğiniz bir yöntem var mı??

dondurucuda saklayanlar varmış aldıkları gibi suyuyla dondurucuya atıyorlarmış sonra kışın çözüp suyunu atıp pişiriyorlarmış.

ben hiç denemedim deneyeniniz yada daha iyi bir yöntem bileniniz var mı???
ben hiç enginar yemedim:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK42:

Sen dayak istiyosun bence. :KK11:

ohh afiyetlede yedim çok lezizdiii :confused::confused: sen proftrlleri götürürken iyidi ama :KK67:

bırak bırak alsın kiloları bir sabah pofidik teraziyle beraber sinokiyi camdan aşağı atacak

kadına erkeğe şiddetin her türlüsüne hayır En Büyük KK

pofidikle atarlıyız birşey yapamaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın cnmmm :KK60:

işlerim çok yoğun çildireceğim :KK14::KK14::KK14:

yenisi gelecek:KK59:

ben hiç enginar yemedim:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK42:

ohh afiyetlede yedim çok lezizdiii :confused::confused: sen proftrlleri götürürken iyidi ama :KK67:

kadına erkeğe şiddetin her türlüsüne hayır En Büyük KK

pofidikle atarlıyız birşey yapamaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın cnmmm :KK60:

işlerim çok yoğun çildireceğim :KK14::KK14::KK14:

BEn de yemedim enginar belki yesem severim ama kereviz gib aynı şekilde yaklaşıyorum ona da. Yalvarmalara rağmen güzel değildir diye 24 yıldır agzıma bi kere sürmüs değilim. bence güzel değildir.. :63:

34bta26 34bta26 Günaydınnn canmm.

Hamburger Hamburger sen ne iş yapıyosun kuzum

BEn de yemedim enginar belki yesem severim ama kereviz gib aynı şekilde yaklaşıyorum ona da. Yalvarmalara rağmen güzel değildir diye 24 yıldır agzıma bi kere sürmüs değilim. bence güzel değildir.. :63:

34bta26 34bta26 Günaydınnn canmm.

Hamburger Hamburger sen ne iş yapıyosun kuzum

ayyy kızlar alemsiniz yaaa

@Haftada1KiloGo o nasıl bir ön yargıdır kuzum çin seddi gibi

size enginarla eşimin tanışma serüvenini anlatayım annem her enginar zamanı geldiğinde alır haşlar limon zetinyağı ve tuz ilave eder salata gibi ev halkına yedirirdi

evlendim ve enginar mevsimi geldi bende gördüm yararlarını bildiğim için aldım haşladım sosladım ve sofraya koydum eşim işten geldi yemeğe oturduk bu ne dedi enginar dedim yemeğe başlamadan önce merak edip bir lokma ağzına attı ve gidip tükürdü ayy ne biçim şey bu falan fistan bir sürü de söylendi ben de yararlarından bahsettim sen ye dedi ben yemem diye inat etti peki dedim

aradan zaman geçti ben hala enginar alıp kendim yiyorum bu bir daha denedi ve çok sevdi tüm enginarları o yedi bana bir lokma bile bırakmadı sonra kendi alıp getirmeye başladı pazara çıktığımızda enginar alalım diye tutturmaya başladı falan başıma enginar hastası kesildi

bu arada kızlar öyle ben yemem sevmem bilmem ne demeyin yarın öbür gün anne olacaksınız bu yararlı sebzeleri siz yemezseniz çocuklarınıza nasıl yedireceksiniz :KK11::KK11:

hemen bu hafta sonu kereviz alıp onu sevip yiyorsunuz :KK11: sizi dombili yemek seçen mızmızlarrr:KK20::KK20:

bir sebzeyi muhakkak sevebileceğiniz bir pişirilme şekli vardır

mesela ben kerevizin yemeğini sevmem ama yoğurtlu salatasını severim saplarıyla tavuklu çorba yapılır ona bayılırım

enginarı sadece haşlanmış ve soslanmış halini severim yani denemeden karar vermeyyyiiiin:KK11:

Back
X