Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben oldum 3. günümdeyim gidiyor ödemler pazartesi korkun bendenslm naber nasılsınız kızlar...
ben regl olamadım hala bundan bi hafta önce demiştim demi regl olacağım diye hala olmadım bugün 10 oldu offff puuffff cem yılmazın tabiriyle her yerim şiş şişişşş:)![]()
HAyırla git gel bakalım hadi..Kızlar bana bildirim gelmiyor, hiç görmemişim yazdıklarınızı.
Bugün benim için büyük gün, sevdiceğime gidiyorum![]()
Kızlar bana bildirim gelmiyor, hiç görmemişim yazdıklarınızı.
ayyy kızlar alemsiniz yaaa
@Haftada1KiloGo o nasıl bir ön yargıdır kuzum çin seddi gibi
size enginarla eşimin tanışma serüvenini anlatayım annem her enginar zamanı geldiğinde alır haşlar limon zetinyağı ve tuz ilave eder salata gibi ev halkına yedirirdi
evlendim ve enginar mevsimi geldi bende gördüm yararlarını bildiğim için aldım haşladım sosladım ve sofraya koydum eşim işten geldi yemeğe oturduk bu ne dedi enginar dedim yemeğe başlamadan önce merak edip bir lokma ağzına attı ve gidip tükürdü ayy ne biçim şey bu falan fistan bir sürü de söylendi ben de yararlarından bahsettim sen ye dedi ben yemem diye inat etti peki dedim
aradan zaman geçti ben hala enginar alıp kendim yiyorum bu bir daha denedi ve çok sevdi tüm enginarları o yedi bana bir lokma bile bırakmadı sonra kendi alıp getirmeye başladı pazara çıktığımızda enginar alalım diye tutturmaya başladı falan başıma enginar hastası kesildi
bu arada kızlar öyle ben yemem sevmem bilmem ne demeyin yarın öbür gün anne olacaksınız bu yararlı sebzeleri siz yemezseniz çocuklarınıza nasıl yedireceksiniz
hemen bu hafta sonu kereviz alıp onu sevip yiyorsunuzsizi dombili yemek seçen mızmızlarrr
bir sebzeyi muhakkak sevebileceğiniz bir pişirilme şekli vardır
mesela ben kerevizin yemeğini sevmem ama yoğurtlu salatasını severim saplarıyla tavuklu çorba yapılır ona bayılırım
enginarı sadece haşlanmış ve soslanmış halini severim yani denemeden karar vermeyyyiiiin![]()
slm naber nasılsınız kızlar...
ben regl olamadım hala bundan bi hafta önce demiştim demi regl olacağım diye hala olmadım bugün 10 oldu offff puuffff cem yılmazın tabiriyle her yerim şiş şişişşş:)![]()
ben oldum 3. günümdeyim gidiyor ödemler pazartesi korkun benden
Kızlar bana bildirim gelmiyor, hiç görmemişim yazdıklarınızı.
bende diyecektim ki Rose bugün izinli mi??
kar falan var dikkatli ol canım bir de yollarda da dikkat et kendine kimsenin ikramını falan yeme samimi olma
Yüce topic adına seni bu topiğin anası seçiyorum Bahar
kupalı smile vardı bylamadım yaa![]()
benim de aklıma annem geldi yaameshur uyarısı şeydi bizimkinin, Dikkatli olun gidip gelirken Çantanıza sahip çıkın uyusturucu atarlar polise anlatamazsınız
Çok sıınır olurdum ama iyi yapmış. benm kızım olsa bensiz sokağa çıkarmam onu.![]()
Kuzu sen 5,takımda değil misin artık ?çok haklı analarımız, babalarımız.
Artık yakınlarımızdan şüphe etmeye başladık neler oluyor neler.
Yüce topic adına seni bu topiğin anası seçiyorum Bahar
kupalı smile vardı bylamadım yaa![]()
benim de aklıma annem geldi yaameshur uyarısı şeydi bizimkinin, Dikkatli olun gidip gelirken Çantanıza sahip çıkın uyusturucu atarlar polise anlatamazsınız
Çok sıınır olurdum ama iyi yapmış. benm kızım olsa bensiz sokağa çıkarmam onu.![]()
ülke öyle bir hale geldi ki insan tedirgin oluyor kendi kendimizi korumaya çalışmaktan başka çaremiz yok insanlar hoşgörüsüz , saygısız ,sevgisizleşmiş
bir kartopu yüzünden can alanlar var , sapkınlık derecesinde psikopatlar var ve en kötüsü hiç birinin korkusu yok adaletten
Adalet kavramını , mahkeme , hak hukuk hepsinin içini boşalttılar
daha demin yemekte bir Özgecan vakası daha olduğunu duydum sabahta şizofren bir adamın karısını doğrayıp çöpe attığını öğrendim
başımızdakiler saçma sapan bir iç güvenlik paketi diyerek tekme tokat birbirine girerken ülkede cam güvenliğinin olmadığı günden güne kendini belli ediyor ayyy çoook doluyum çoook sinirliyiiiimm söyletmeyin beni
Ülkenin Adaletinden korkusu olup olması bir ehemmiyet taşımıyor , Allah'tan ve onun adaletinden korkmadıktan sonra...![]()
zaten Allah sevgisi olan bir insan bu sapkınlıkların hiç birini aklından dahi geçirmez.
-2 kiloya düşersin hemencecik artıkın:)ben oldum 3. günümdeyim gidiyor ödemler pazartesi korkun benden
kötü kalpli seniiiBahar beni evlat edinir misin
kereviz yap bana enginar pişir bana aa sağlıkla besle beniii
bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Yemediğimiz yiyecekleri ne zaman denediysek hopp çöpü boyladı
off çok fena oluyor insansinirler gergin heryer şiş
inş. tatlı krizin tutar
İyi yolculuklarrrrrr![]()
Kuzu sen 5,takımda değil misin artık ?
kötü kalpli seniii
5. takımdan attılar sinokiyi durmadan kilo alıyor diye.bende 5. takımdayım. ben devam ediyorum.
bi de sinoki ye ben referans oldum rezil oldum takıma
![]()
-2 kiloya düşersin hemencecik artıkın:)
kız şu yazdığın öyle motive ettiki beni gerçekten verebilirmişim gibi hissettim.ama yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım canım
pazartesi kaç kiloya inerim bilmiyorum da öbür pazartesi ye inşallah şimdikinden 2 kilo eksik olurum.
haa bu arada canım sen pazar günü sabah tartıl bana özel mesajla yolla kilonu. geçen haftakini de yaz. sen pazar gününden at bana. senin tartı günün pazar sabah olsun anlaştık mı.
arkadaşlar çok sabırsızlar hele bi de geçen hafta hemen hemen herkes ( sinoki hariç ) kilo verdiler sonuc için merakdan çatladılar.![]()
HEr cuma seni takip ediyorum cicim.
Gamzen den ses yok Sinoki desen benim rakibim olamazGel ikimiz yarışalım
![]()