• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bu haftaya çok sakin başladık kimsecikler yokk

benim bi ihale hazırlığım var onunla uğraşıyorum. bu arada telefonumun taahhütü bitti yeni bi tarifeye geçeceğim de kızlar sizin tarifeleriniz ne hangi operatör bi yazsanıza. uygun olanına geçeceğim

bizim topiğimize tabiki de dahil olabilirsin

biraz kendinden bahset kaç kilosun evlimisin bekar mısın kiloların nerden geldiler vs vs. anlat bakalım :KK66:

evliyim, çocuk yok. evlilikle gelen bi beş kilom var(sağolsun çok sevdiler gitmiyorlar).
yaş 28
boy 158
kilo en son 53,5 du.
veeeee bu beş kilo sadece ve sadece diz kapağı ile leğen kemiği arasına yerleşti :KK70::KK70:
eşim sağolsun akşam atıştırmaları ile özenle büyüttük besledik popomu :KK59:

benim bi ihale hazırlığım var onunla uğraşıyorum. bu arada telefonumun taahhütü bitti yeni bi tarifeye geçeceğim de kızlar sizin tarifeleriniz ne hangi operatör bi yazsanıza. uygun olanına geçeceğim

avea kullanıyoum seç full 2gb ve fullartı full 500 tarifelerini kullanıyorum

ayda vergiler dahil 33,5 ödüyorum benimde 3 ay sonra taahhütüm doluyor bakalım ne yapacağım
2 gb hız düşümlü internet
500 dk 5000 msm

evliyim, çocuk yok. evlilikle gelen bi beş kilom var(sağolsun çok sevdiler gitmiyorlar).
yaş 28
boy 158
kilo en son 53,5 du.
veeeee bu beş kilo sadece ve sadece diz kapağı ile leğen kemiği arasına yerleşti :KK70::KK70:

senden bizde bi tane vardı şimdi 2 oldu 34bta da senle aynı şartlar da. september da aynı kilo ve boylardalar senle. 3 nüz yarışırsınız artık.

bu arada bizler her pazartesi tartılıp liste yapıp birinciiyi belirliyoruz . o hafta en çok kim kilo vermiş diye. listeye girmek istersen 2 hafta düzenli bize bildirim yapmalısın. çok kişi geliyor listeye ekle diyor bi hafta bile olmadan bırakıp gidiyor. onun için 2 hafta sonra listeye ekleyeceğim seni bizimle ne kadar vakit geçirdiğine göre oy birliğiyle listeye koyacağız seni. eğer bizimle devam etmek istiyorsan en son ne zaman tartıldın kaç kiloydun not al.sonra listeye yazacağım çünkü.

bizim topik genel olarak koca g.tlüler topiği zaten sende oldukça uyum sağladın gibi görünüyor. bi de kabızlık sorunun varsa tam yerine geldin canım :KK70::KK70::KK70:

avea kullanıyoum seç full 2gb ve fullartı full 500 tarifelerini kullanıyorum

ayda vergiler dahil 33,5 ödüyorum benimde 3 ay sonra taahhütüm doluyor bakalım ne yapacağım
2 gb hız düşümlü internet
500 dk 5000 msm
aynı tarifeymişiz o zaman bende
heryöne 500 dk
5000 sms
2gb internet sınırsız hızı düşüyor 2 gb ı geçince

aylık 15.25 tl veriyorum ben.

sen 33.5 mu veriyorsun . tarife mi 33.5 yoksa sen mi aşıyorsun süreleri

yaş 28
boy 158
kilo en son 53,5 du.

senden bizde bi tane vardı şimdi 2 oldu 34bta da senle aynı şartlar da. september da aynı kilo ve boylardalar senle. 3 nüz yarışırsınız artık.

bu arada bizler her pazartesi tartılıp liste yapıp birinciiyi belirliyoruz . o hafta en çok kim kilo vermiş diye. listeye girmek istersen 2 hafta düzenli bize bildirim yapmalısın. çok kişi geliyor listeye ekle diyor bi hafta bile olmadan bırakıp gidiyor. onun için 2 hafta sonra listeye ekleyeceğim seni bizimle ne kadar vakit geçirdiğine göre oy birliğiyle listeye koyacağız seni. eğer bizimle devam etmek istiyorsan en son ne zaman tartıldın kaç kiloydun not al.sonra listeye yazacağım çünkü.

bizim topik genel olarak koca g.tlüler topiği zaten sende oldukça uyum sağladın gibi görünüyor. bi de kabızlık sorunun varsa tam yerine geldin canım :KK70::KK70::KK70:

hoş geldin lolaaa ayda nın dediği gibi rose ile bende aynı boyda, yaş ve kilodayız Rose un sıkıntısı göbeği benimki de totom

ben birde kaç bedeb pantolon giyindiğini merak ediyorum :KK70::KK70::KK70:

aynı tarifeymişiz o zaman bende
heryöne 500 dk
5000 sms
2gb internet sınırsız hızı düşüyor 2 gb ı geçince

aylık 15.25 tl veriyorum ben.

sen 33.5 mu veriyorsun . tarife mi 33.5 yoksa sen mi aşıyorsun süreleri

ben aşmıyorum tarife bu kadar bu 2 tarife

biri internet paketi 2 gb hız düşümlü kalan taahhüttü 104 gün
diğeri de 500 dk 5000 sms kalan taahhüttü 73 gün

ben araştıramadan bu kampanyaya dahil oldum bir nevi galeyana gelip kazıklandım
sonra da geri dönmedim şimdi taahhütleri dolsun araştıracağım

ben aşmıyorum tarife bu kadar bu 2 tarife

biri internet paketi 2 gb hız düşümlü kalan taahhüttü 104 gün
diğeri de 500 dk 5000 sms kalan taahhüttü 73 gün

ben araştıramadan bu kampanyaya dahil oldum bir nevi galeyana gelip kazıklandım
sonra da geri dönmedim şimdi taahhütleri dolsun araştıracağım
çok ödemişsin gerçekten de benle aynı kampanya benim 2 katımdan fazla vermişsin

hemde nasıl??? hiç sorma, ilaç yardımı olmadan tuvalete çıkmak hayal benim için :KK61: 3 günde bir ilaç alıyorum.

tamam canım benim için sorun değil, siz ne zaman ekleyelim derseniz o zaman eklersiniz:KK69:

hoş geldin lolaaa ayda nın dediği gibi rose ile bende aynı boyda, yaş ve kilodayız Rose un sıkıntısı göbeği benimki de totom

ben birde kaç bedeb pantolon giyindiğini merak ediyorum :KK70::KK70::KK70:

canım 36 beden giyiyorum(ama kalıba da bağlı, bazı pantolonların 38 i oluyor). birazda bıngılım ben girdiğim kabın şeklini alıyorm :KK70::KK70::KK70::KK70:

hemde nasıl??? hiç sorma, ilaç yardımı olmadan tuvalete çıkmak hayal benim için :KK61: 3 günde bir ilaç alıyorum.

tamam canım benim için sorun değil, siz ne zaman ekleyelim derseniz o zaman eklersiniz:KK69:

canım 36 beden giyiyorum(ama kalıba da bağlı, bazı pantolonların 38 i oluyor). birazda bıngılım ben girdiğim kabın şeklini alıyorm :KK70::KK70::KK70::KK70:
çalışıyormusun ev hanımımısın

bi kaç sayfa geriye doğru okudum da, galiba bta ile vücut yapımız çok benziyor :KK59:

yaaa sorma 05.02.2015 tarihindeki vücut ölçülerim umarım gözünde canlanabilmiştir yaa incelmeme konusunda ki inadını bir türlü kıramadım en sonunda cinnet geçirip rendeyle bıçakla dalacağımm

bel----- 64
göbek ---75
kalça --- 97
bacak ---57
toto ----98

çalışıyorum canım, memurum(masa başı) totoda katkısı büyüktür :KK52:
bende memurum masabaşı aynı

34 bta fotoğraf koymuştu vicudunun görebildin mi geçmiş te.

ayda2kilogo ayda2kilogo bende tarife değiştirmeyi düşünüyorum ya. avea ya geçicem ama fiyatları arttırmışlar sanki, güzel bi tarife bulursam paylaşırım
kim önce bulursa o diğerine söylesin :KK70:

yaaa sorma 05.02.2015 tarihindeki vücut ölçülerim umarım gözünde canlanabilmiştir yaa incelmeme konusunda ki inadını bir türlü kıramadım en sonunda cinnet geçirip rendeyle bıçakla dalacağımm

bel----- 64
göbek ---75
kalça --- 97
bacak ---57
toto ----98
senin sorunun bence belin çok ince :KK70:
ben basenlerden rendeleyip sana vereyim sen belindeki boş kısımları doldur orantılı bi vücuda sahip ol. hem benim vücudumda orantıya kavuşmuş olur

bel- 64
göbek-- 78
kalça-- 95
toto--- 95
bacak---57

yaaaa benimde aynı dert, bi elbise giydiğim zaman belin ne kadar ince, toton ne kadar büyük diyolar. ben sana diim rendelesekte bölünerek çoğalır yine çıkar :KK57:

48 e düşünce göze batmayacak seviyeye gelio benimki :KK70::KK70::KK70::KK70:

bende memurum masabaşı aynı

34 bta fotoğraf koymuştu vicudunun görebildin mi geçmiş te.

kim önce bulursa o diğerine söylesin :KK70:

senin sorunun bence belin çok ince :KK70:
ben basenlerden rendeleyip sana vereyim sen belindeki boş kısımları doldur orantılı bi vücuda sahip ol. hem benim vücudumda orantıya kavuşmuş olur

biz rendeleyip sana verelim :KK53:

Back
X