• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bir de bunların hepsi yatılı misafir düşün artık 2 gün bizdeler :KK61:

mercimek çorbası fiks
gelirken börek yapıp getireceklermiş onları ısıtırım
yeşil salata yaparım , ayran , rus salatası falan

ana yemek lazım bana dediğin gibi fırın vs olur ama eşim eve tavuk sokmuyor fırına da başka ne verilir bilemedimm
izmir köfte yap hem çok basit hemde leziz birde pilav yaparsın yanına tamam işte

Günaydınn canlarr

hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler :mad::mad:

ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa:mad::mad::mad::mad:
gözün aydın canım Allah tez vakit de kavuştursun :KK70:

bitki çaylarını genelleyerek bir yorumda bulundum :KK70::KK70:

yaa kızlar bende yeşil çayın regl de olumsuz etkilerinin olduğunu duydum ama bilimsel bir çalışma değildi var mı bilgisi olan

buarada ağlamak istiyorum sabah resmen 54,5 çıktım. insan 2 günde 1 kilo alamaz dimi? almamalı yaaaaa:mad:
maşallah maşallah yarasın:kk77:
Günaydınn canlarr

hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler :mad::mad:

ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa:mad::mad::mad::mad:

doğum günün için mi geliyorlar canım???
evet evet bence de doğum günü süpriz i yapacaklar ninem masal anlatır gorumcem mısır patlatir kestane kavururuz oturur yumuluruz:KK70:

buarada ağlamak istiyorum sabah resmen 54,5 çıktım. insan 2 günde 1 kilo alamaz dimi? almamalı yaaaaa:mad:

Ben yine ismimi değiştirdim. ayda2kilogo ayda2kilogo Gözünaydın :KK11::KK70:
hah şöyle yola gel bakayım :KK70:

Sağol baharcımm . :KK15:

Evet , Diğer topiklerde bile beni konuşur olmus:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::p:p:p:p:p:p
kızım düş yakamdan benim yazdığım i falan neden okuyon ayol aaa ağız tadıyla dedikodu bile yaptirtmiyorsun:KK70: millet seni ben sanmış tanıyon mu diye sordular. Taklitcilik de son nokta:KK70: :KK73:

gözün aydın canım Allah tez vakit de kavuştursun :KK70:
maşallah maşallah yarasın:kk77:

evet evet bence de doğum günü süpriz i yapacaklar ninem masal anlatır gorumcem mısır patlatir kestane kavururuz oturur yumuluruz:KK70:
hah şöyle yola gel bakayım :KK70:
kızım düş yakamdan benim yazdığım i falan neden okuyon ayol aaa ağız tadıyla dedikodu bile yaptirtmiyorsun:KK70: millet seni ben sanmış tanıyon mu diye sordular. Taklitcilik de son nokta:KK70: :KK73:

aydacım DARISI BAŞINA İNŞALLAH sevgili kv yazın tatil için gelirde bir güzel yayılır size bence sen fazla gülme bana :KK70::KK70:

izmir köfte aklıma yattı ama tepsiye dizilmeden önce patatesleri ve köfteleri ön kızartma işlemi uygulanıyor ben kızartmadan koysam nasıl olur sizce

Sen de çok kolaya kaçmaya çalışıyorsun he :KK12::KK76:

çalışan bir kadınım ben diye savunmaya geçermişim :KK70::KK70:

yaa kızartmadan kaçınmam yağlı olmasından çekindiğim için yoksa menüm

mercimek çorba
pirinç pilav
rus salatası
yeşil salata
ayran ve fanta

onlarda börek getirecekmiş onları da ısıtırım tatlıya karar veremedim

c.tesi günüde çorba , iç hazırlarım lahmacuncuya veririm , çiğ köfte, bol salata, turşu , içecek diye düşünüyorum ama oda çok basit duruyor sanki geçiştirmek amaçlı yapılmış gibi hamam dönüşü ne yemek yapılabilir ki insan aç kurt gibi oluyor kimse sabredemez

aydacım DARISI BAŞINA İNŞALLAH sevgili kv yazın tatil için gelirde bir güzel yayılır size bence sen fazla gülme bana :KK70::KK70:
. Kızım bunları sen kendin davet etmedin mi . Su an da sevinmemek için tek sebebin doğum gününe denk gelmiş olması diye anladım. Sen niye bana beddua ettin ki şimdi . :KK70:

. Kızım bunları sen kendin davet etmedin mi . Su an da sevinmemek için tek sebebin doğum gününe denk gelmiş olması diye anladım. Sen niye bana beddua ettin ki şimdi . :KK70:

kız beddua etmedim öngörü bu senin kv yazın sende kaçarı yok tatili bedavaya getirecek benden söylemesi

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr :KK68:

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr :KK68:

günaydıın hoş geldin anlat kendini yaşın kaç, boyun kaç, çocuk var mı , evli misin, çalışıyor musun, nereden geldi bu kilolar ??????

ayda ile gamzenn e yeni rakip geldii

Ben bekarım canım :p
Ama müstakbel kocamın iki ablası ve bir annesi var. Aslında 3 tane annesi var :KK53:

üçü de kv lik yapmaz herhalde :KK47::KK47:

benim kv ile kp rahmetli eşim 4-5 yıl evli abisiyle beraber yaşamış biz evlendikten sonra o eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyordu :KK70::KK70:

üçü de kv lik yapmaz herhalde :KK47::KK47:

benim kv ile kp rahmetli eşim 4-5 yıl evli abisiyle beraber yaşamış biz evlendikten sonra o eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyordu :KK70::KK70:
Valla bilmiyorum canımcım.
Henüz tanıma şerefine nail olamadım kendilerini.

Back
X