• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Olsun fakülteleriniz karşılıklıydı değil mi?
İlla ki karşılaşmışsınızdır :KK70:
Bunu niye bu kadar dert ettim inan ki bilmiyorum :KK70:
bende anlayamadım zaten :KK70:

öyledir canım öyledir kesin karşılaşmışızdır dert etme sen.:KK70: az hatırlıyor gibiyim belki gözümde biyerden ıstırıyordur :KK70::KK53::KK53::KK53::KK53:

amin cümlemizinkini 2 sene kreşe gitti bu sene anaokuluna başladı
anaokulundan çıkınca ne yapıyor sen iştesin kim alıyor okuldan

bende anlayamadım zaten :KK70:

öyledir canım öyledir kesin karşılaşmışızdır dert etme sen.:KK70: az hatırlıyor gibiyim belki gözümde biyerden ıstırıyordur :KK70::KK53::KK53::KK53::KK53:

anaokulundan çıkınca ne yapıyor sen iştesin kim alıyor okuldan

koleje gidiyor o da tam zamanlı hem de işyerimin hemen arka caddesinde 8.30 da bırakıp 15.45 te alıyorum. devlet memuru olmanın rahatlığı işten erken paydos. şimdilik kolay da ilkokula başlayınca zorlanırım heralde

koleje gidiyor o da tam zamanlı hem de işyerimin hemen arka caddesinde 8.30 da bırakıp 15.45 te alıyorum. devlet memuru olmanın rahatlığı işten erken paydos. şimdilik kolay da ilkokula başlayınca zorlanırım heralde
bende memurum 17 den önce mesai bitirmece yok bizde sizde nasıl oluyor. herkes 15.45 de mi paydos ediyor. hem 8. 30 geç gidip hemde erkenden çıkıyorsun süpermiş be. öğretmen gibi neredeyse yarım gün :KK70:

Sen fotoğrafını gördün müydü?
görmüştüm fotoğrafını. evet.

bende memurum 17 den önce mesai bitirmece yok bizde sizde nasıl oluyor. herkes 15.45 de mi paydos ediyor. hem 8. 30 geç gidip hemde erkenden çıkıyorsun süpermiş be. öğretmen gibi neredeyse yarım gün :KK70:

görmüştüm fotoğrafını. evet.

dış müdürlüklerde böyle merkezde değil. bizde servis var. servislerin ana kalkış noktasına olan mesafesene göre erken çıkıyorsun. bizim bağlı olduğumuz müdürlük merkeze 45 dk mesafede. merkezde de 16.30 paydos. servis kullanmayıp kendi aracımla gelip gittiğim için ben kendime 15.45 te paydos diyorum.

way be bende devlet memuruyum, en erken 4:30 4:45 gibi çıkabiliyorum. seninki çok iyiymiş özlem:KK57:

dış müdürlüklerde böyle merkezde değil. bizde servis var. servislerin ana kalkış noktasına olan mesafesene göre erken çıkıyorsun. bizim bağlı olduğumuz müdürlük merkeze 45 dk mesafede. merkezde de 16.30 paydos. servis kullanmayıp kendi aracımla gelip gittiğim için ben kendime 15.45 te paydos diyorum.
çok saçma bi olaymış. ama sana yaramış gerisini boşver tadını çıkar :KK70:

way be bende devlet memuruyum, en erken 4:30 4:45 gibi çıkabiliyorum. seninki çok iyiymiş özlem:KK57:

benim kızın servisi 16.40 da geliyor işyerimize. ondan 16.35 de çıkıyorum işten. eğer arabayla geldiysem ki kışın arabayla geliyorum genelde kızı alıp çıkıyorum hemen. eğer servisle döneceksem servisler 17.00 da hareket ediyor. mecbur bekliyorsun.

ya bi ben bulamadım böyle yaşlı kaynana bee. benimki daha 48 yaşında uff yaaa. neyseki 130 kilo ordan biraz ümitliyim :KK70:

ne dedim ki ben çocuğunuz olunca anlatın dedim. olumlu bi değişim de olabilir olumsuz bi değişimde.

ben de korkuyorum senin adına. Allah kolaylık versin. o kadar yaptırtıp bi de bişey çıkmazsa insan boşuna yaptırmışım diye de bi ayrı üzülür yaa. ama inşallah bişey çıkmaz da için rahatlamış olur. hemen adetinin 3. günü de kadın doğuma gidiyorsun cicim. gitmezsen döverim bak ona göre. şimdiye kadar nasıl durdun o ayrı bi konu.

kızım ben bişey demedimki nasıl değişim olacak bakalım dedim aaaaaaaaaaa:63:

ne yapıyordun da adam ayrılamıyordu senden acaba. kocan kaç yaşında büyük mü senden.:KK66:

yaa ayda sende hep aynı şeyi yapıyorsun bir şey söylüyorsun sonra sebebini söylemiyorsunn

hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer teşhisin konulur ama bence sonuçların temiz çıkacak metabolizmanla alakalı diyecekler çünkü bir çok insanda aynı dert

eşim 1, yıl arayla 2 defa endoskopi yaptırdı ilkinde boğazını uyuşturmuşlardı bayağı zorlanmıştı 2. de bayıltmışlardı hiç zorlanmadığını söylüyordu inşallah seninkini de bayıltarak yaparlar

canım evlenmeden önce herkes aynı şeyleri hissediyor ama evlendikten sonra kendiliğinden oluveriyor her şey

ben evlenene kadar işten geldiğimde yemek hazır olurdu ellerimi yıkar otururdum ne bulaşık ve çamaşır ne ütü yaptım haftada bir toz alıyordum o kadar yaptığım tek iş toz almaktı şimdi ise öyle mi tüm evi ben koordine ediyorum

Aydacım sağol canımm. İşten zırt pırt ızın almak ıstemıyorum o yuzden 5 martta kolonoskopiden sonra gidicem kadın doguma. O gun ıse gitmem cunku. Baharcm Bayıltmadan yapıcaklar , bayıltmalarının cok onemlı oldugunu dusunmuyorum . Esndoskopi de yaptrmıstm 2008 de ama ona ozele gitmiştim ogure ogure yapamazdım çunku. Ama kolonoskopi en fazla............ tuvalatemi yaparım diye o konuda korkmuyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

susu çok cesursun, bende yazmıştım görmedin sanırım :)
evet bencede çok cesur. hatta bağırsakları için gittiğinde ultrasonda bakarlarken dr yumurtalığında kist görmüş 5 cm lik kadın doğuma git demiş ve hanfendi hala merak edip gitmedi bile . ben ondan çok önemsedim valla.merak ettim onun umrunda değil ayol.:KK70:

susu yeni gördüm geçmiş olsun, ben kolonoskopi yaptırdım. bayıltarak yaptılar, ayıldığımda sandalyede oturuyordum :)
bayıltılarak yaptıracaksan hiç korkma

Şimdi gordum canım :) Bayıltmadan yapıcaklar bakalım görcez ne olup ne bitcek. Ne çıktı sende peki . Çözüme ulaşabildin mi ?

evet bencede çok cesur. hatta bağırsakları için gittiğinde ultrasonda bakarlarken dr yumurtalığında kist görmüş 5 cm lik kadın doğuma git demiş ve hanfendi hala merak edip gitmedi bile . ben ondan çok önemsedim valla.merak ettim onun umrunda değil ayol.:KK70:

Valla sen sölediğinden beri aklımda ama dediğim gibi işten sürekli izin alamıyorum . :/

ohooo muhabbet almış gitmiş ayda2kilogo ayda2kilogo güzelmiş sevgililik döneminiz

benim eşim liseden sınıf arkadaşım 2. sınıfta uğraştı başaramadı 3. sınıfta ben rahatsızlandım yılın büyük bir kısmında raporluydum yine başaramadı okul bitti 2 yıl geçti aynı iş yerinde çalışmaya başladık o zaman uğraştı edindi ve kalbimi çalmayı başardı 5 ay beraber çalıştık askere gitti geldi 8-9 ay iş peşinde koşturdu sözlendik söz nişan derken 1 yıl sonra evlendik

@SusuDiyettee inşallah kolay geçer bayıltsalardı iyiydi

susuya ithafen :) canım bak benim 6 cm yumurtalık kistim vardı önemsemedim patladı iç kanama geçirdim, üç gün hastanede yattım. allahtan ameliyat olmadan yırttım ama 3,5 senedir kontrol altında tutmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum büyümesin diye :(

Şimdi gordum canım :) Bayıltmadan yapıcaklar bakalım görcez ne olup ne bitcek. Ne çıktı sende peki . Çözüme ulaşabildin mi ?

yok güzelim ya bağırsaklarım tembelmiş:KK70:

Back
X