- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
DÖRT GÖZLE MİSAFİR BEKLEME ÇALIŞAN BİR BAYANIN SON YAPACAĞI İŞTİR BENCE
Özlem çok iyi anlaştığım bir görümcem var 34 yaşında ayrı şehirlerdeyiz özledim ne zaman geliyorsunuz diye konu açıldı bende siz gelin biz gelince akraba çok olduğundan rahat bırakmıyorlar bir şey anlamıyoruz dedim geçen hafta geleceklerdi hava şartlarından dolayı bu haftaya sarktı tabi sadece görümcem eşi ve çocuğu için söylemiştim o da gideceğiz deyince büyük görümcem , büyük yengede gelmek istemiş sonra bizim yeğen var ünv. öğrencisi o da geliyorum demiş yani ışığı gören geliyor
herkese günaydın,
öncelikle belirtmek isterim ki çok yoğunum aklım sürekli sizlerde olmasına rağmen bir fırsat bulup gelemedim.
Bu sabah bir bakayım dedim bir sürü yazışma olmuş onları okuyayım derken 1 saat oyalandım
ve asıl içimi acıtan ayda arkadaşımdan başka hiç kimse beni merak etmemiş. Üzüldüm..
Ben her gün beynimde sizleri düşünürken sizlerin (ayda hariç) beni hiç merak etmemesi beni derinden etkiledi.
Kilo aldım, işlerim çok yoğun, evim çok pis, havalar çok soğuk, kendimi aşırı kötü hissediyorum depresyona girdim çıkamıyorum sizden bi destek beklerkene sizde beni hiç umursamıyorsunuz
yüreğime öküz oturdu
Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. İnş. işlerim haftaya hafiflerse bol bol görüşürüz.![]()
kuzum sen alınganlıkta tavan yaptın tamam anlıyoruz seni kilo alınca böyle oluyorsun ama kendin söyledin işlerim yoğun çok sık giremeyeceğim diye sonra da merak etmiyorsunuz beni diyorsun ayy sen ne zaman - lere geçeceksin
kendi tarafın olunca özlemle beklersin de. 34 bta kocasının tarafını da özlemle bekliyor çok ama çok seviyor kendisi davet ediyor neden gelmiyorsunuz gelin diye. hatta doğumgünüme denk getirin gelmenizi de sizlerle unutulmaz bi doğum günü partisi yapayım diyor
30 kiloyum yazmışım yaaakafa kilo da tabi
30 yaşındayım
![]()
30 kiloyumu gördüm güldüm ayda hedefinde çığır açmış dedim