• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicim :KK70::KK70::KK70:

çişimizin yanına kakamızı da demek isterdim de malum hepimizin kabızlık sorunu var sabahları ancak çişimizi yapıyoruzdur diye düşündüm. kakamı yapmaya kalksam zaten işe yetişemem ben :KK70:

tek bekar zayıflama ya çalışan topik de bi sen varsın dediydim september a sen de lafın üstüne geldin :KK66:

nerede yaşıyorsun canım. bu arada sefa soyadın sa şimdiden nikini değiştir:KK70: bazı arkadaşlar adını soyadını yazıp sonra da değiştiriyorlar liste de sil yenile zor oluyor bana :KK70:

aha yine lafı soktunuz bana dün uğraştığınız yetmedi

bundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicim :KK70::KK70::KK70:

çişimizin yanına kakamızı da demek isterdim de malum hepimizin kabızlık sorunu var sabahları ancak çişimizi yapıyoruzdur diye düşündüm. kakamı yapmaya kalksam zaten işe yetişemem ben :KK70:

tek bekar zayıflama ya çalışan topik de bi sen varsın dediydim september a sen de lafın üstüne geldin :KK66:

nerede yaşıyorsun canım. bu arada sefa soyadın sa şimdiden nikini değiştir:KK70: bazı arkadaşlar adını soyadını yazıp sonra da değiştiriyorlar liste de sil yenile zor oluyor bana :KK70:
soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor burada :mad: nereye geldim bn böle :KK71:

:KK70::KK70::KK70: çişimizi yapıp çıplak teraziye çıkıyoruz teraziye çıkmadan önce tüm nefesimizi verip öyle tartılıyoruz :KK70::KK70: abarttıkça abartalım

derya bu arada topiğimizin geneli koca totolu ve kabız :KK70::KK70::KK70:

kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.:KK70:

soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor burada :mad: nereye geldim bn böle :KK71:

bizim bekar september burda bizden neleeer öğrendi nelleeerrr :KK70: bisiklete binmeler selelerin yumuşaklığı falanlar filanlar sinokicik sağolsun:KK70::KK70:

korkma canım Ayda bu öğlen Kemal Paşa ve adana ile kalori patlaması yaşadı da enerjisini burada harcamaya çalışıyor :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: çişimizi yapıp çıplak teraziye çıkıyoruz teraziye çıkmadan önce tüm nefesimizi verip öyle tartılıyoruz :KK70::KK70: abarttıkça abartalım

derya bu arada topiğimizin geneli koca totolu ve kabız :KK70::KK70::KK70:
bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mı :KK70:

alışırsın bende yeniyim burda ama alıştım arkadaşların muhabbeti uzun zamandır burdaymışsın gibi hissettirio yarın sende o yadırgadığın cümleleri kurmaya başlarsın
kız oğlun maşallah pek tatlıymış :KK15:

korkma canım Ayda bu öğlen Kemal Paşa ve adana ile kalori patlaması yaşadı da enerjisini burada harcamaya çalışıyor :KK70::KK70::KK70:
kızım yemedim kemalpaşaları okumadın mı ayol aaa bi tanecik yedim sadece

kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.:KK70:

bizim bekar september burda bizden neleeer öğrendi nelleeerrr :KK70: bisiklete binmeler selelerin yumuşaklığı falanlar filanlar sinokicik sağolsun:KK70::KK70:

:))) yok sıkıntı deil yaa bende takılıom

bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mı :KK70:

oyyy datludur benm sıpam anasına çekmiş dicem ama babaya benzioz

öyle tabi canım lolitamızsın sen bizim. tek bekar ve zayıflamaya çalışan sensin sanırım :KK70::KK70:bekarlıkdan şişman kız.:KK70:

girmedim o komaya. pilav yedim nohutlu yemesem iyiydi de atılacak dı yazık kıyamadım.

kiloluyum diye vermemiştir öyle yaa sanmıyorum hayır de hayırrr:mad::mad::mad:

eridiği kadar artık ne yapiim sabah da bi muz yemiştim bi de kuru kayısı bi de kuru incir. yayla çorbasına da nohut atmışlar pilava da nohut atmışlar. bizim aşçılar sanırım çorbaya da nohut atalımda çorbaylan doysunlar diyor herhalde. her çorbada nohut var. çorbada ki nohutları almadım kaşığıma. almamak için de baya debelendim :KK70::KK70:

ben onu mecaz olarak kullandım canımcım hani zayıf olsan 10 kemal paşa yemek sıkıntı olmaz ama o zaman vermezlerya o anlamda demek istedim sana hiç şişko dermiyim aşk olsun :KK51::KK51:
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza, ben de uzun zamandır zayıflamaya çalışıyorum ama hep pes ettiğim için istediğim kiloya ulaşamadım, inşallah burada sizlerle zayıflarım :KK49:
hoşgeldin cnmmmm :KK76:

hoş geldin deryaaa :)

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah iyiliğini versin canım yaaa çişimizi yaptıktan sonra çıplak tartılıyoruz fantaziye gelllll:KK70::KK70::KK70:

bende buna çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

korkma cnm banada bir laf sokuşturma gelmiş yanlız değilsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: birde deneyecek misin off yaaa rahat gülemiyorum çok mağdurum burada :KK70::KK70:

okudum canım 1 tane hüpletmişsin amaaaa adana nın ne kadar kalorili olduğunu biliyor musun sen ??

Back
X