• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
Ahh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterim :KK61::KK61: o zumbayla sürekli sallanmaktan nasıl taş olmuş anlamadım o ayrı :KK62::KK53::KK53::KK53:

Bir gün kendimi birine göstereceksem o kesinlikle sen olacaksın bebiş :KK59::KK59::KK59:
:KK60:

beni görmek isteyen hatunlar sizde beni gerçketen görmek istiyorsanız üzerime düşün yoksa göstermemde göstermem :KK59::KK59::KK30::KK30:

sabah çeyrekten az ekmeğin arasına beyaz peynir ve tulum koyup 2 zeytinle yedim

öğlen yarım porsiyondan biraz fazla kuru fasulyeyi 3 kaşık pirinç pilavın üzerine koyup yedim
bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
3-4 kaşık yeşil salata yağsız
bitmedi
4 adet burma baklava yedim

akşama evde pirinçli ıspanak yemeğim var yanına eşim makarna istedi ya domatesli makarna yapacağım yoğurtla olayı kapatacağım YA DA dondurucuda bir pişirimlik mantı var onu haşlayıp sosluyup yiyeceğiz

ya anlamadım ki

haşlanmış yumurta
zeytin 5 tane
kibrit kutusunun yarısı peynir(yağlı olduğu için)
3 şekersiz çay
1 türk kahvesi
1,5 tabak mercimek yemeği
büyük boy ayran(ev yapımı)
2 dilim ekmek
1 tanecik te salatalık turşusu :)

sabahtan beri bunları yidim..bu 1200 didikleri ni gıdan da azmış :KK42::KK42:
hesabin yanlis cicim 1200 yok bunlar yumurtan 90 kcl
zeytinin 25 gr 25 kalori hadi diyelim ona 20 kcl
peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ayran büyük boy 200 diyelim tam yagli yogurttan yaptiysan
ekmek de 180 kcl
slaatalik 20 kac yapti cicimmm

kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim

bu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem:KK61::KK61::KK70:

kız burada ne demek istediğini anlayamadım jeton düşmedi :confused::confused::confused:

öğlen yarım porsiyondan biraz fazla kuru fasulyeyi 3 kaşık pirinç pilavın üzerine koyup yedim
bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
bitmedi

akşama evde pirinçli ıspanak yemeğim var yanına eşim makarna istedi ya domatesli makarna yapacağım yoğurtla olayı kapatacağım YA DA dondurucuda bir pişirimlik mantı var onu haşlayıp sosluyup yiyeceğiz

4 adet burma mı :kk77::kk77:

Ahh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterim :KK61::KK61: o zumbayla sürekli sallanmaktan nasıl taş olmuş anlamadım o ayrı :KK62::KK53::KK53::KK53:

Bir gün kendimi birine göstereceksem o kesinlikle sen olacaksın bebiş :KK59::KK59::KK59:

beni görmek isteyen hatunlar sizde beni gerçketen görmek istiyorsanız üzerime düşün yoksa göstermemde göstermem :KK59::KK59::KK30::KK30:

ben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..:p(gülün çabuk, gülüüüünnnn:KK70::KK70::KK70:)

ye yavri magnumun falan minileri var, topu topuna 100 kalori asagi yukari ne yani bir meyve kadar bir muz kadar kalorisi :-) afiyet olsunnn

sayın divamız bu vatandaş disc istemekte, halen yiyip yememe konusunda karara varabilmiş değilim

lolllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cornet disc :KK43::cry::cry::cry: ay çok fena oldum elim ayağım kesildi fenalaştım:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

yaaaa kaç gündür markette bakışıyoruz, kasaların yanına koymuşlar utanmazlar:cry:

kıslar canım çoh sıkılıyo
zati karnım da acıkıyo
akşam yemeğine 300 cal. kaldı
bu yürek buna dayanmıyo..:KK61:

oyyyyy ne yidin sen

LaMeKaN369 dedi:
AYRAN DETOKSU

• AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
  • KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
  • 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
  • Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :

1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”
Üzeri için

- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.
Gün içinde 2Litre su içilecek.

kıs ben başka topikten casusluk yaptım ya..:KK48::cool:

ama arkadaşın adını da kopyaladım:KK16:

beğendimde..bizde deneyekmi..:KK55::KK73::KK73:

ne zaman yapıoz?

emin olmamakla birlikte,sanırsam muhtemelen bi ihtimal eve giderken mikemmel bir pasta dondurma alıciim gibi gelmekle birlikte bu olasılığın yüksek olduğuna dair bir his var içimde gibi geliyo sankim..

biraz daha tek başıma konuşmaya devam edersem sonum pek hayırlı değil...:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hemde nasıllllll:KK70::KK70::KK70::KK70:

EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ

kız ben bu kiloyla 1,1 kilo verdim o kiloyla bi zahmet versin 1,5 kilo:KK4:

aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir diye tedirgin olacaksınnn

kızzzz bu topiktekiler akşam eve gelip elindeki magnum miniyi almasınlar '' ayda cım ne yapıyorsun tatlım biz sana bunlardan yeme demedik mi ? '' diye

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir diye tedirgin olacaksınnn

kızzzz bu topiktekiler akşam eve gelip elindeki magnum miniyi almasınlar '' ayda cım ne yapıyorsun tatlım biz sana bunlardan yeme demedik mi ? '' diye

Benim aklıma da volkan demirel geldi bi önceki yorumunda:D Evinden aldırırm diyodu ya muhabire. kızlar da topikten aldırcaklar aydayı:D

EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ
kız ağzın dan bal damlıyor anacım. gittin demi eve sen. git bakam git.

çok pis yakalandım inanki.:KK57:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

bunları yedin ama 2 saat de spor ettin yaktın 1000 cal değil mi. bozulsun yine bisikletin de gör sen.:KK70::KK70::p:KK53:

ben gördüydüm seni:KK53:
bu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem:KK61::KK61::KK70:
diyet a rk canım bu:KK66:

bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
bitmedi

süper yemişsin canım ağzına sağlık kendim yemişim kadar sevindim:KK70: akşama da hem makarna yap hem mantı yap :KK70:

peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ekmek de 180 kcl
diva dediğin böyle olur işte. nasıl hesaplamış şipşak.:KK9::KK9::KK9:

ben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..:p(gülün çabuk, gülüüüünnnn:KK70::KK70::KK70:)
ha ha ha ha ha uhaeuheuheuheuheuhaeuheuheuheuhheuheauheuheuheueheheuh:KK70::KK53::rolleyes:

aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım

ayy çok severim ağzımı sulandırdın bende eve giderken alsam mı napsam zaten R dönemimdeyim bu bana yapılır mı :KK53::KK53:
hain köfteler :KK31:

peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ekmek de 180 kcl

senin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya :(..)

benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....:KK61::KK61:

senin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya :KK43:..)

benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....:KK61::KK61:
kiz ben 1200 yadin anladim kusum pardoonnn

kız ağzın dan bal damlıyor anacım. gittin demi eve sen. git bakam git.

çok pis yakalandım inanki.:KK57:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

bunları yedin ama 2 saat de spor ettin yaktın 1000 cal değil mi. bozulsun yine bisikletin de gör sen.:KK70::KK70::p:KK53:

ben gördüydüm seni:KK53:
diyet a rk canım bu:KK66:

süper yemişsin canım ağzına sağlık kendim yemişim kadar sevindim:KK70: akşama da hem makarna yap hem mantı yap :KK70:

diva dediğin böyle olur işte. nasıl hesaplamış şipşak.:KK9::KK9::KK9:

ha ha ha ha ha uhaeuheuheuheuheuhaeuheuheuheuhheuheauheuheuheueheheuh:KK70::KK53::rolleyes:

pisikletime o kadar binemiyorum nazara geldim birileriin kem gözleri değdi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

senin gib isaygıdeğer arklerde gördüydü beni ama en çok seni etkilemişim zannedersem :KK60: diğer arkdaşların hiçbiri cismimi hatırlamıyorlar :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım

açlık böyle bişey
bende öğlen et haşlama avucumun içi büyüklüğünde(200 g vardır)
karışık kış salatası yedim
bi de et tok tutar diyorlar yalannnnn:mad::mad::mad::mad:

Back
X