• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

krepi yapmasak sadece protein ağırlıklı beslensek olmuo mu ki:KK34: kreple bende uğraşamam, bi de kocaya çaktırmamam lazım :KK51:
Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.
Yoğurda da karıştırılabilir ama muhakkak 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini yemek gerekiyor.

çay..webp
çay...webp

Önemli bişey değildi canım. Benimkiyle skypeta konuşurken anne mevzusu açıldı, annesinin yaptığı bi yemekten bahsediyordu, bana sana da annen yapar dedi, ben de annem bişey yapamıyor ki dedim ve ağlamaya başladım. Çok içime dokundu.

yaaa delimi ne sanki annesine ne olmuş kadın kolunu kırmış ameliyatını olmuş şimdi iyileşme sürecinde bir kaç ay sonra yine sana eski lezziz yemekleri yapar

o zaman sen 52 ol ben 51 olayım:confused:
bak geçerim seni haaa, bta yı geçtim sıra sende :KK73:geliom koşa koşa sana eliptikimlen

yaaaa bta yı geçmeyinnnn nolurrr nolurrrrrr :KK19:

laaaaaaannnn bta yı nasıl geçersiniz:KK11: alın sizee

off yaaaa geride kaldımm üstüne bir de rahatta durmuyorum :KK43::KK43:

Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.
Yoğurda da karıştırılabilir ama muhakkak 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini yemek gerekiyor.

yulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)

bende sabah sirkeli su mu içsem diye düşünüodum, sirkeliyi papatyasız haliyle yapabilirim sanki, hem sindirim sistemini temizler gibi gelio

yaaa delimi ne sanki annesine ne olmuş kadın kolunu kırmış ameliyatını olmuş şimdi iyileşme sürecinde bir kaç ay sonra yine sana eski lezziz yemekleri yapar

yaaaa bta yı geçmeyinnnn nolurrr nolurrrrrr :KK19:

laaaaaaannnn bta yı nasıl geçersiniz:KK11: alın sizee

off yaaaa geride kaldımm üstüne bir de rahatta durmuyorum :KK43::KK43:

hadi kuzum gaza gel, september haftaya 50 leri görcek bak, bizde 51 leri görelim

yulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)

bende sabah sirkeli su mu içsem diye düşünüodum, sirkeliyi papatyasız haliyle yapabilirim sanki, hem sindirim sistemini temizler gibi gelio
hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcam

Canım sadece 1 gün yani ilk gün sebze yemeyeceksin, 2. günden itibaren sebze ekleniyor.

hadi kuzum gaza gel, september haftaya 50 leri görcek bak, bizde 51 leri görelim

dün akşamdan sonra 51 i görmem imkansızzzz ve bugün çarşamba :KK42::KK42::KK42:

hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcam

geçen sene bağırsak sistemimi düzene sokmak için yapıyordum ben sabahları 1 kaşık sirke1 kaşık limon ve 1 çay kaşığı hakiki bal sıcak suya katıp içiyordum 1 saat sonra etkisini gösteriyordu balım bitti bende bıraktım sonbaharda bal gelince yine başlamayı düşünüyorum

Kizlar selamlar:KK3:Keyifler yerindedir umarim.
benimde cooookkkk acil biseyler yapmam gerekiyo, gündüz fena degil ama aksam saat 8i gectigi anda bana biseylercoluyo, resmen doymuyorummmm, aksam misir patlattim, çok uzun zamandir canim çekirdek istiyodu kaca bi kase yedim, bi kasede misir yedim.doymadim 2 dilim ekmekle peynir yedim, oda olmadi bi kasede yogurt yedim.yattigimda resmen midem agriyodu nolcek boyle bilmiyorum:KK51:tutamiyorum kendimi.kurtulamadim aylardir 60 lardan,59a inip geri 60 olmaktan bıktımmmmmmm

kilo ver canımmm kilooooo bak nasıl hormonların yerini dengesini bulacakkk o zaman çocukta yaparsın

bu arada hayıt tohumu diye bir bitki varmış araştır canım hormonal dengesizliklere çook iyi geliyormuş çay yapıp içiyormuşsun bebek yapımına da katkısı varmış :KK8:
Tamam bakicam..ama kendimi protesto edcem bu ara..tavuk kadar olamadim anasini satiim..

ŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE :63::63::63::63:
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
SONRACIMA 35 DK ELİPTIKIL YAPTIM
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP
Mikemmmeeel..bence 300 dek asabi değildir..aynenndevamm..( oldumu kiz gaz..:)

Kizlar selam..yoğun günler basladi..benden bu ara umudu kesin..of yaaa..bide su gulen yüzler cikmiyo..sinir oluyom..onu bile belli edemiyom..

Kizlar selam..yoğun günler basladi..benden bu ara umudu kesin..of yaaa..bide su gulen yüzler cikmiyo..sinir oluyom..onu bile belli edemiyom..
Kiz ne anlamda keselim umudu korkutma beni:KK70:Kilomu weremicen, aramizda olamican, yoksam gene ananamı gitcennn:KK70::KK70:Benim annecim 10 dakkalik yolda oturuyo bu ara yogunluktan gidio goremiyorum,3 haftayi gectii:cry::cry:

Back
X