Kalori Arkadaşım

Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan

Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan
Biz hepimiz kalori sayarak zayıfladık.
Ben kalori sayarak yaklaşık 10 kilo verdim mesela.
Ama öyle 1400 kalori falan değil, 1000 de sınırlı kalıyor-dum genelde.

İkisi de var bende.
Hafta sonları normal çanta kullanmıyorum, hep sırt çantası kullanıyorum.
İşe gidip gelirken 2-3 ayrı çantam var ama hafta sonları için 4-5 tane.
Gideceğim yere göre küçük büyük farklı.

ok biri bu linkteki de diğeri hangisi ??? onun linkinide paylaşsana

1400 kaloriyi neye göre belirledin boyun kilon yaşın kaç ? bebeğin var mı? (yani vermek isteğin kilolar doğum kiloları mı?

bu topikte kalori sayarak 30 kilo ile 10 kilo arasında zayıfladı herkes

kalorilerimizi kalori sayan programları kullanarak hesapladık

Biz hepimiz kalori sayarak zayıfladık.
Ben kalori sayarak yaklaşık 10 kilo verdim mesela.
Ama öyle 1400 kalori falan değil, 1000 de sınırlı kalıyor-dum genelde.

bende 58 kilodan 52 kiloya düştüm günde 1200 kalori alıyordum şu aralar sıkılaşma derdindeyim

Evet canim ben..7 kg verdim boyle..ama günde 1200 aliyom..yaparsin sende..

Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
aydacim ellerine saglik kuzum
bu ne yaa herkes resim degistirmis kafam karisti
kilo weren kislar tebrikler, digerleri bendensiniz.
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm

Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm
Selam ben yettim..arbiciyettim.. :))

Ben 169 boyunda 62 kiloyim 29 Yasindaym.f..tngo isimli programi kullaniyorum.orda su kiloyu sukadarda vermek icin almam gereken kalori cikiyor 1421.ve 1200 alti beslenmek metabolizmayi yavaslatiyor diye biliyorum Eskiden diyetisyene gtmistim cunku.

enem bu kadarcık kilo vermeye baştan 2, sondan 1, olmuşum beee helal bana
gamzenn cim kutluom datlum 1,2 helllaaaallllllllll
Tşk ediyorum canım

aydacığım emeğine sağlık canımcığım sonunda kapmışım birinciliği bana perişan sultan diyeblirsiniz suanki halim gerçekten işler acısı bir hafta işte tekim ve cok yogun ev dugun telaşından cok yogun bu hafta sanırım 2 kılo daha verırım dıyorum bu yogunluktan canlarım opuldunuz

boll tatlı kokulu öpücüklerrr günaydınlarrrrrr

KIZ BÜYÜK YAZIYORUM YA FARKINDA DEĞİLİM ALLAH YAZARKEN CAPSLOCK A BASIP A YI BÜYÜK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BİR DE A LAR KÜÇÜK ÇIKMIŞ Bİ YERDE ÇOK GÜLDÜM. :KK70:

YAVRUM Bİ WC OPERASYONUNA BAKAR SENİ GEÇMEM. DÜN SABAH 68.3 DÜM CUMA 68.5 DİM. PAZAR GÜNÜ 6 TANE KURU BAKLAVA ETLİ BİR YEMEK PEYNİRLİ POĞAÇALR YEDİM HEPSİDE YÜKDE AĞIR YİYECEKLERDİ. KARNIMDA BİRİKTİRDİM. EN SON ÇARŞAMBA GECE ÇIKTIM WC YE. 5 GÜNDÜR YEDİKLERİM İÇİM DE SAKLI :KK70::KK70::KK70:
MAŞALLAH ÜMRANİYE ÇÖPLÜĞÜ

BEN SENİNKİNİ YOLLAMIŞTIM CANM AYDAYA BAŞKASI BEKLETTİ YADA AYDA YOĞUNDU GALİBA

Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..

İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..:KK70::KK70:

bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..:KK36:

Ben 169 boyunda 62 kiloyim 29 Yasindaym.f..tngo isimli programi kullaniyorum.orda su kiloyu sukadarda vermek icin almam gereken kalori cikiyor 1421.ve 1200 alti beslenmek metabolizmayi yavaslatiyor diye biliyorum Eskiden diyetisyene gtmistim cunku.

canım bende benzer bir program kullanıyorum..bana günde 1200 kal. gösterdi..yaklaşık 2 ay gibi bir zamanda 7 kg verdim ve metebolizmam hiç bu kadar hızlı çalışmamıştı..:KK6:

özet olarak sen zayıflarsan, ben zayıflarsam bu diyeti:confused:syenler kimi zayıflatcak:KK39:

onlar yavaş yavaş yapıolar bu işi..bıkıyosun bırakıyosun bidaha gidiyosun ...böle kısır bir döngü..

Günaydın kızlar.

Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..

İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..:KK70::KK70:

bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..:KK36: