Kalori Arkadaşım

Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
aydacim ellerine saglik kuzum
bu ne yaa herkes resim degistirmis kafam karisti
kilo weren kislar tebrikler, digerleri bendensiniz.
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm

BEN SUSU :KK24::KK24::KK73:

Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..

İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..:KK70::KK70:

bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..:KK36:

Eserine yaaaaaa :D son cümleyi özel olarak bana ithaf et :KK19:

selam hatuncuklarr

arbici şiirine bayıldım

yımırta ve köfte şöleni başlamış bayılırım her ikisine de

kıızz poko o ne biçim liste hiç beğenmedim bu liste insanı intihara sürükler o sebzeleri blendırdan geçirince hem görüntüsü hem tadı berbat olur

Rose bende telefona indirilen programa sinir olmaya başladım yanlışlıkla bi şeyi 2 defa kaydettim silemiyorum ayrıca egzersiz bölümüne 300 kalorilik egzersiz girişi yaptım o bana 1500 küsür olarak hesapladı bir baktım uyku dinlenme bilmeme ne diye kendisi de ilave etmiş laaaannnn uyuyarak zayıflansaydı bunca insan niye kilolu milletçe ayakta uyuma yeteneğine sahibiz zaten otobüste , serviste koltukta hiç bir fırsatı kaçırmayız
kuşum sen fatsecret kullanmıyo musun ?

ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeee :KK4:
valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.

valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.
Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
O dik başlılığı beni benden alıyor.

ben biraz hazımsızım. yaptıklarını unutup ta güllük gülistanlık olalım oalyını yapamıyorum.
ama benim kaynanamı sülalede bi tek ablasının kızı seviyo. herkes onun adını duyunca bile geriliyo. Kendisi de mutsuz çevresinde mutlu insan görmeyi sindiremiyo çünkü.

ben biraz hazımsızım. yaptıklarını unutup ta güllük gülistanlık olalım oalyını yapamıyorum.
ama benim kaynanamı sülalede bi tek ablasının kızı seviyo. herkes onun adını duyunca bile geriliyo. Kendisi de mutsuz çevresinde mutlu insan görmeyi sindiremiyo çünkü.
Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.

ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeee :KK4:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

kuşum sen fatsecret kullanmıyo musun ?

evet kaç gündür kullanıyorum ama sinir etti beni bi şeyi 2 defa kaydetmişim silemiyorum uykuyu dinlenmeyi de egzersizden sayıyoor

Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
O dik başlılığı beni benden alıyor.

dik başlı olduğunu nereden anladın müyendizle kv yi mi çekiştiriyorsunuz :KK48::KK48:

Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.

kız napcan kaynanayı rahat bırakmaz sizi konuşamazsınız da yanında yaydığı negatif enerjiyle kahvaltı da yapamazsınız

ROSALİNDA VE ROSE CUKUSLARIM
BİGÜN KAHVALTI YAPALIM CİDDEN SANAL ARKADAŞLIĞIMIZI İLERLETELİM AMA DÜN AKŞAM FACE DEN YAPTIĞINIZ MUHABBETLERİ YAPMAK YOK YÜZYÜZE UTANIRIM BEN

kız 2 tane mfitnesspall var 1 tane A fitnesspal var daha başka da var senin kullandığın tam olarak hangisi ki??

vuhhuuu gelsin ban..

Yazılışı aynen şöle.. MyFitnessPal .. mavi beyaz renkte..mavinin üstünde beyaz insan deseni var..

Back
X