Açlıktan ölür be insan.Eki Görüntüle 1502889
bu akşam yapim hepsini yarın başlıyorum beybiler
Sen yap bakalım faydası olursa belkim yarısını denerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlıktan ölür be insan.Eki Görüntüle 1502889
bu akşam yapim hepsini yarın başlıyorum beybiler
fitnesspall ı kullan..ççoohhh güzell...
Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
aydacim ellerine saglik kuzum
bu ne yaa herkes resim degistirmis kafam karisti
kilo weren kislar tebrikler, digerleri bendensiniz.
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm
hemde nasıl, zaten ekmek yemeyince peynirinde hükmü kalmadı diğerlerini de canım istemiyor![]()
Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..
İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..
bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..![]()
ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeeeo zaman yumurta tavuk şölenini başlatalım..![]()
kuşum sen fatsecret kullanmıyo musun ?selam hatuncuklarr
arbici şiirine bayıldım
yımırta ve köfte şöleni başlamış bayılırım her ikisine de
kıızz poko o ne biçim liste hiç beğenmedim bu liste insanı intihara sürükler o sebzeleri blendırdan geçirince hem görüntüsü hem tadı berbat olur
Rose bende telefona indirilen programa sinir olmaya başladım yanlışlıkla bi şeyi 2 defa kaydettim silemiyorum ayrıca egzersiz bölümüne 300 kalorilik egzersiz girişi yaptım o bana 1500 küsür olarak hesapladı bir baktım uyku dinlenme bilmeme ne diye kendisi de ilave etmiş laaaannnn uyuyarak zayıflansaydı bunca insan niye kilolu milletçe ayakta uyuma yeteneğine sahibiz zaten otobüste , serviste koltukta hiç bir fırsatı kaçırmayız
valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeee![]()
Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.
ben biraz hazımsızım. yaptıklarını unutup ta güllük gülistanlık olalım oalyını yapamıyorum.valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.
Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.ben biraz hazımsızım. yaptıklarını unutup ta güllük gülistanlık olalım oalyını yapamıyorum.
ama benim kaynanamı sülalede bi tek ablasının kızı seviyo. herkes onun adını duyunca bile geriliyo. Kendisi de mutsuz çevresinde mutlu insan görmeyi sindiremiyo çünkü.
NAPCAN KIZ KAYNANASINI MUTSUZ Bİ TİPMİŞ İŞTEKız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.
ayyyy kaynanama gittik dün akşamm. Bi tavuk yapmışş var yaaaaaa parmaklarımı yicektim. karakteri de yaptğı tavuk kadar güzel olsaydı keşkeeeeee![]()
kuşum sen fatsecret kullanmıyo musun ?
Ben kayınvalide adayımı daha tanımadan çok seviyorum.
O dik başlılığı beni benden alıyor.
Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.
ROSALİNDA VE ROSE CUKUSLARIM
BİGÜN KAHVALTI YAPALIM CİDDEN SANAL ARKADAŞLIĞIMIZI İLERLETELİM AMA DÜN AKŞAM FACE DEN YAPTIĞINIZ MUHABBETLERİ YAPMAK YOK YÜZYÜZE UTANIRIM BEN
Bana kalsa ben hemen buluşalım derim.ROSALİNDA VE ROSE CUKUSLARIM
BİGÜN KAHVALTI YAPALIM CİDDEN SANAL ARKADAŞLIĞIMIZI İLERLETELİM AMA DÜN AKŞAM FACE DEN YAPTIĞINIZ MUHABBETLERİ YAPMAK YOK YÜZYÜZE UTANIRIM BEN
Facebookta grup kurduk canım ama senin eşin bu konularda sorunlu diye seni eklemedik. Kızmadın inşallah?kız siz akşamları ne konuşuyorsunuz ???
kız 2 tane mfitnesspall var 1 tane A fitnesspal var daha başka da var senin kullandığın tam olarak hangisi ki??
Facebookta grup kurduk canım ama senin eşin bu konularda sorunlu diye seni eklemedik. Kızmadın inşallah?![]()