Kalori Arkadaşım

canım zaten 2,5 yaşına kadar yanında oluyorum, sonra kv kendi bakacağını sanıyor ama kreşe vericem. çocuğumun dizi izleyerek büyümesini istemiom(kv televizyona bağımlı resmen).

bendeeeeee:confused::confused::confused::confused:
EN MANTIKLISI CANM BENMKİ HEP KREŞTEYDİ ŞİMDİ ANAOKULUNDA YAZIN EVDE OLUO RESMEN MORONA BAĞLIO DEVAMLI TV

EN MANTIKLISI CANM BENMKİ HEP KREŞTEYDİ ŞİMDİ ANAOKULUNDA YAZIN EVDE OLUO RESMEN MORONA BAĞLIO DEVAMLI TV
bizim kendi evimizde televizyon yok. eşim televizyonu zaman kaybı olarak görür, ben önceden de izlemezdim zaten. biz izleyeceğimiz şeyi seçerek internetten izliyoruz. çocuğa izleteceğim çizgi film ve programları da seçerek izletirim:KK66:

bizim kendi evimizde televizyon yok. eşim televizyonu zaman kaybı olarak görür, ben önceden de izlemezdim zaten. biz izleyeceğimiz şeyi seçerek internetten izliyoruz. çocuğa izleteceğim çizgi film ve programları da seçerek izletirim:KK66:
ALKIŞLIYORUM SİZİ AHHH KEŞKE BENDE ALMASAYDIM

Yaaa kv konusuna bensiz girdiginize inanamiyuuuuuum, hain domdomlar...

kv dün bana aldigi seyleri bi gorsenizzzzzzz, yada bi duysanizzzz:KK70::KK54:En kisa zamanda anlatcammm

simdi musait deilim ama en azindan bi burnumu sokiyim konuya dedim.
opuyorummmm sizlerii
ohoooo bomba atıp kaçmak yok, ne aldı kızzz:confused:

kv dün bana aldigi seyleri bi gorsenizzzzzzz, yada bi duysanizzzz:KK70::KK54:En kisa zamanda anlatcammm

opuyorummmm sizlerii

kızzz yoksa seksi iç çamaşırları mı aldı??

bak yaaa resmen az sonra yaptı bize

bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette T twice mother itirazimvar itirazimvar ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün

ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce

gerçekten takdir edilesi bi durum..ama benim yaşadığım yer asosyal bi yer..çarşısı 100 m mesela..düzenli takip etmesemde mecbur izliyoz ne bulduysak..:KK69:bi tek haberleri izlemiyom 1 senedir..

opuyorummmm sizlerii

aklımıza kötü kötü şeyler geliyor..:KK30:

bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette T twice mother itirazimvar itirazimvar ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün

ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce

doğru diyon..bi ara bi çılgınlık yapıp sarı olduydum..ve bu bana şunu öğretti: olmuyosa zorlamıcan..:KK70:

şiiiiiiii ttttttt pissttttt perişan sultan geldi kimse demiyor bari ben kendi kendime havaya gireyim bari
ya kim kim olmuş ben hiç birşey anlamadım kızlar :KK34::KK34::KK34::KK34:

şiiiiiiii ttttttt pissttttt perişan sultan geldi kimse demiyor bari ben kendi kendime havaya gireyim bari
ya kim kim olmuş ben hiç birşey anlamadım kızlar :KK34::KK34::KK34::KK34:

perişan da ne yaa evrene olumlu mesajlar yolla ki hayatında olumlu olsun

şindik arbicigacı=yettimgari , rosalindadiyette = şuşudiyette olmuş

sizin düğün ne zamandı ?? ne zaman bitecek bu stresin

30 nisan canım Ankara da olanları bekliyorum ama gerçekten perişanım kız gündüz nasıl akşam oluyor bılmıyorum akşam da eve gıt yemek sonra temızlıgı yap dun 12:00 geçmişti yatarken az kaldı ama canımcıgım
ama

Back
X