- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
KIZ BEN BU TOPİĞİ SEVİOM HEEEişte aynı frekansta insanlar birleşmişiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZ BEN BU TOPİĞİ SEVİOM HEEEişte aynı frekansta insanlar birleşmişiz![]()
işte tam da davulun sesisnin uzaktan hoş gelmesi durumuBiz zaten başka şehirlerdeyiz, evlensekte başka şehirlerde oluruz.
ÇOCUK OLUNCA KİM BAKACAK ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA
ÇOCUK OLUNCA KİM BAKACAK ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA
bendeeeeeeKIZ BEN BU TOPİĞİ SEVİOM HEEE![]()
EN MANTIKLISI CANM BENMKİ HEP KREŞTEYDİ ŞİMDİ ANAOKULUNDA YAZIN EVDE OLUO RESMEN MORONA BAĞLIO DEVAMLI TVcanım zaten 2,5 yaşına kadar yanında oluyorum, sonra kv kendi bakacağını sanıyor ama kreşe vericem. çocuğumun dizi izleyerek büyümesini istemiom(kv televizyona bağımlı resmen).
bendeeeeee![]()
bizim kendi evimizde televizyon yok. eşim televizyonu zaman kaybı olarak görür, ben önceden de izlemezdim zaten. biz izleyeceğimiz şeyi seçerek internetten izliyoruz. çocuğa izleteceğim çizgi film ve programları da seçerek izletirimEN MANTIKLISI CANM BENMKİ HEP KREŞTEYDİ ŞİMDİ ANAOKULUNDA YAZIN EVDE OLUO RESMEN MORONA BAĞLIO DEVAMLI TV
ALKIŞLIYORUM SİZİ AHHH KEŞKE BENDE ALMASAYDIMbizim kendi evimizde televizyon yok. eşim televizyonu zaman kaybı olarak görür, ben önceden de izlemezdim zaten. biz izleyeceğimiz şeyi seçerek internetten izliyoruz. çocuğa izleteceğim çizgi film ve programları da seçerek izletirim![]()
ALKIŞLIYORUM SİZİ AHHH KEŞKE BENDE ALMASAYDIM
ohoooo bomba atıp kaçmak yok, ne aldı kızzzYaaa kv konusuna bensiz girdiginize inanamiyuuuuuum, hain domdomlar...
kv dün bana aldigi seyleri bi gorsenizzzzzzz, yada bi duysanizzzzEn kisa zamanda anlatcammm
simdi musait deilim ama en azindan bi burnumu sokiyim konuya dedim.
opuyorummmm sizlerii
Yaaa kv konusuna bensiz girdiginize inanamiyuuuuuum, hain domdomlar...
kv dün bana aldigi seyleri bi gorsenizzzzzzz, yada bi duysanizzzzEn kisa zamanda anlatcammm
opuyorummmm sizlerii
arbici ye sorun prensiplerine uygun bir kolaylık muhakkak bulmuştur
bizim kendi evimizde televizyon yok. eşim televizyonu zaman kaybı olarak görür, ben önceden de izlemezdim zaten. biz izleyeceğimiz şeyi seçerek internetten izliyoruz. çocuğa izleteceğim çizgi film ve programları da seçerek izletirim![]()
Yaaa kv konusuna bensiz girdiginize inanamiyuuuuuum, hain domdomlar...
opuyorummmm sizlerii
bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette T twice motheritirazimvar ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün
ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce
şiiiiiiii ttttttt pissttttt perişan sultan geldi kimse demiyor bari ben kendi kendime havaya gireyim bari
ya kim kim olmuş ben hiç birşey anlamadım kızlar![]()