Kalori Arkadaşım

bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette T twice mother @arbicigaci ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün

ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce

dün ben öğleden sonra hiç gelmedim buraya çok yogundmm. valla sabah işe gelirken dedimki akşam boya alıyım da boyayım kafamı sonra hamile kalırsam boyayamam dedim. bi baktm ne yazmışsın :D:D:D:D

gamzenn gamzenn perişan sultancığım ben düğün işine kalkışmadan önce söylemiştim sana. başına dert alıyorsun diye:KK66: neyse inşallah oğlun ilerde kıymetini bilir :KK66::KK15: az kalmış hayırlısıyla gönlüne göre ağırlayıp misafirlerini bu telaşdan kurtulursun.:KK30:
elbise şimdi bol gelmesin sana :KK73::KK73::KK73:
evet kuzu demiştin ama tabi o zaman ben toz pembe bakıyormusum hayata masraflar artıkca durumun farkına vardım aman olsun beya onca sene gereksız ne borclar odedım buda benım ve oğlusum ıcın olsun dıyorum
bırsey dıyeyım mı 1 kılo daha vermısım pazartesıden bu gune kızma ama bıldırım gunu olmadan soyledım dıye olurmu :confused::confused::KK3::KK3:

delüüü yaaa tahmin ettim ama ne diyor bu dedim tamam prensipleri var da bu kadar da değildir dedim

o kadar kocişi giydirdim kv ile hafta içi çarşıya gittik ama yine kıyafet bulamadım dedi hatta en son kendisine de kıyafet aldığını söyledi bizde bize de göster dedik geçmişi prensiplerin okuma kız :KK70::KK70::KK70::KK70:

aklıma gelmişti :KK48::KK48::KK48::KK48:

walla senin kv de de bi yaptığı bir yaptığını tutmuyor kadın evlilik yıl dönümünüzde planladığınız tatile sizinle gelip aynı odada kalmak istiyordu şimdi de gecelikler almış :KK70::KK70:
Yaa hic sorma tam bi dengesizlik örnegi., ama bu aralar korkutucu miktarda iyi, heran bi bomba bekliyoz, dur bakalim sonucu nereye warcak:KK17:

G ördükmü baklava börek
Ü stüne atlarız zaafımızdır
N eden diye sorarsan
A rbiden çok tatlıdır
Y iyende ölüyor yemeyende
Deriz sloganımız bu
I rsidir kilolarımız
N eyseki böylede tatlıyız..

"Günaydın hatunlar, dombik günlerimizin anısına yazdığım bu eser hepimize armağan olsun..:KK70::KK70:
:KK70::KK70:

Sac boyası konusuna gelince bizde ırsi olarak saclar erken beyazliyo, bendede bi dunya beyaz war aya kalmiyo boyuyorum, son bi kac aydir kestaneye cewirmeye calisiyorum, dogal rengine yakin olsun, uzayinca dikkat cekmesin diye.ama 9 ay boyunca beyazlari napcam bilmiyorummmm

günaydın kızlar

@RosalindaDiyette aldım dün sabunu yundum dün gece. inanırmısın saçlarımı kuruturken elime gelen hapaz hapaz saçlar yok olmuştu dün nerdeyse hiç saç dökülmedi. :KK15:
:KK15::KK15:

inşallah böyle devam eder.

üstünden şampuan da yapmadım. saçlarım sabun kokarmı ki diyordum. kokmadı da.:KK66:

inşallah diğer yıkamalarda da aynı sonucu alırım.:KK15:

çok iyi biliyorum o mutluluğu bi tane bile gelmedi şok olmuştum. ben uzun zamandır kullanıyorm haftada 2 kere sabunla yıkıyosam bi kere şampuanla yıkıyorum ki kurumasın hepten diye.

güle güle kullan bebişimmm

@RosalindaDiyette kızlar erkeklerde de etkili olur mu ki?? abimin tepesi iyice açılmış ona kullandırayım gerçi bir milyon tane şampuan bitkisel ürün kullandı değişmedi ama bir umut

ben 1 ayda 1000 tl para vermiştim ilaçlara bilmem nelere . ahh ne salakmışımmm 5 tl ye hallettim:) Sen ısırgan suyu yaptır abine. erkkelere iyi geliyo

dün ben öğleden sonra hiç gelmedim buraya çok yogundmm. valla sabah işe gelirken dedimki akşam boya alıyım da boyayım kafamı sonra hamile kalırsam boyayamam dedim. bi baktm ne yazmışsın :KK70::KK70::KK70::KK70:

isabet olmuş dipleri geldiğinde kötü durmayacak bir renk seçseydin:KK70::KK70::KK70:

Sac boyası konusuna gelince bizde ırsi olarak saclar erken beyazliyo, bendede bi dunya beyaz war aya kalmiyo boyuyorum, son bi kac aydir kestaneye cewirmeye calisiyorum, dogal rengine yakin olsun, uzayinca dikkat cekmesin diye.ama 9 ay boyunca beyazlari napcam bilmiyorummmm

bi kuaförde görmüştüm rimel şeklinde geçici saç boyaları varmış saçlarına şekil verdikten sonra özel günlerde diplerine fırçasıyla sürüyorsun hiç belli olmuyor yanlış hatırlamıyorsam sen tesettürlüydün evde de idare edersin sıkıntı olmaz

AYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
zoom_b0161d1e02b94f3da487ba6ef331653e.jpg

Back
X