- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Yas kac kac kilosun kac yasindasingünlük ihtiyacım olan kaloriyi hesaplayacagım öyle değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas kac kac kilosun kac yasindasingünlük ihtiyacım olan kaloriyi hesaplayacagım öyle değil mi
yuh ya nasıl unutulur koskoca yoğurt tenceresi bi de mutfak masasında. kahvaltı yapmadın mı yemedin mi tulum peynirini yerken görmedinmi tencereni. bu ne böyle sarılı acaba diye düşünmedin mi hiç
ohh kendi sıcağıylan bi güzel ekşiyordur şimdi o yoğurt. kızım öğlen 15 de koyduğun yoğurdu akşam 19 da alman lazımdı. kocanla g.t eritmeye çıkmışsın. gelmişsin bisiklette g..t eritmeye devam etmişsin. onun yerine şu yoğurt olduysa yiyim de birazda iç ten eriteyim g.tümü deseydin unutmazdın cicim.ay ne yazdım ayol yazasım varmış baya
![]()
ondan tabi ben 1300 kal aldığımda artı da çıkıyorum.Ayda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?
öyle pis gaza getiririm ben adamı.Kizzz sen alemsin haaaa. Yaxdiklarn benide cok pis gaza getirdiiiiii.cekilin onumden 55 olmaya gidiyommmmmm![]()
bende yapmıştım dukan 7 kilo vermiştim. saçma sapan bi diyet. mahvediyor metabolizbanı. yağ yok diyette hiç yağa da ihtiyacı var vücudun. saçların kökleri yağla besleniyor zaten.. dalan sabun aldım ben rosalinda demişti 4. kez yıkadım saç dökülmem durdu. sen de dene istersen belki yeni saç da çıkarır. istersen sabunun fotoğrafını koyabilirim.1
1000 kalorinin altina düsmemek lazım diye biliyorum.dukandan sacim döküldü zaten hala cikmadi
narin nazen gel hadi sende bizimle zayıfla. bizim sibel de 81.5 kilo birbirinize rakip olun. yarış yapın motive edin birbirinizi. çok faydası oluyor.34 yaşındayım 1.65 boyundayım kilom 84 maalesef ki 1 haftadır günde 1 saat yürümeye çalışıyorum pasif emziren anneyim aynı zamanda
Kg
Kiz 750 nedir ki hemen doluyor.bi kac gün listeni paylasir misin
Şuşu şuna bi baksana.listem yok canım kafama gore. hafif hafif şeyler yiyorum. Mesele pirinç pilavi 4 aydır yok hayatımda . Ki kızlar bilir tek hayalim istedğim kiloya düşüp koca 2 tabak pirinç pilavı yemek
öğlen dolmak üzere oluyo, ya da doluyo mesela, akşam misss gibi34bta26 'nın önerdigği salatayla geçiştiriyorm. ya da akşam biraz kalorili bşey varsa öğlen az yiyorum. mesela iş yerinde sulu yemek olarak dışardan sipariş veriyoruz biz. genelde taze fasulye ,pırasa ,ıspanak, haşlama, fırında tavuk vs şeyler söylüyorum. çorba genelde yogurt , şehriye , tavuk çorbası , pilav olarak da kesinlikle bulgur pilavı. biraz dişimizi sıkıcaz mecbur:) bak gör sen de yaparsın.
benm lisede edebiyat hocam vardı. kadın gündüzleri hep geçiştiriyodu. akşamları tv karşısında çok yiyoruz dengelemem lazım diyodu. mezun oldm 1 sene sonra gittim ziyarete kadın tığ gibi kalmıştı![]()
Mrb bende 81,5kg yvm.34 yasimdayim.ama benim boyum yalnizca 15734 yaşındayım 1.65 boyundayım kilom 84 maalesef ki 1 haftadır günde 1 saat yürümeye çalışıyorum pasif emziren anneyim aynı zamanda
Nerede kullanacaksın canım halıyı?Kizlar haliyi dün aldim.yorumlarinizi bekliyorum
Kizlar haliyi dün aldim.yorumlarinizi bekliyorum
Nerede kullanacaksın canım halıyı?
Bembeyaz mutfağa her renk gider bence.bende bembeyaz mutfağım için halı istiyorum bir arkadaşımın da mutfağında bu renklerde bir halı vardı ve çok hoşuma gitmişti yer mutfak olunca halı konusunda 2 defa düşünmek istiyor insan
Oturma odasi 3 cocukla ancak bu dayanir diye düşündüm.krem rengi halim var.yikanmaktan perisan olduNerede kullanacaksın canım halıyı?
Bembeyaz mutfağa her renk gider bence.
merhaba o mis salatanın tarıfını paylaşırsanız sevınırımlistem yok canım kafama gore. hafif hafif şeyler yiyorum. Mesele pirinç pilavi 4 aydır yok hayatımda . Ki kızlar bilir tek hayalim istedğim kiloya düşüp koca 2 tabak pirinç pilavı yemek
öğlen dolmak üzere oluyo, ya da doluyo mesela, akşam misss gibi34bta26 'nın önerdigği salatayla geçiştiriyorm. ya da akşam biraz kalorili bşey varsa öğlen az yiyorum. mesela iş yerinde sulu yemek olarak dışardan sipariş veriyoruz biz. genelde taze fasulye ,pırasa ,ıspanak, haşlama, fırında tavuk vs şeyler söylüyorum. çorba genelde yogurt , şehriye , tavuk çorbası , pilav olarak da kesinlikle bulgur pilavı. biraz dişimizi sıkıcaz mecbur:) bak gör sen de yaparsın.
benm lisede edebiyat hocam vardı. kadın gündüzleri hep geçiştiriyodu. akşamları tv karşısında çok yiyoruz dengelemem lazım diyodu. mezun oldm 1 sene sonra gittim ziyarete kadın tığ gibi kalmıştı![]()
merhaba o mis salatanın tarıfını paylaşırsanız sevınırım
cok teşekkür ederım cevabınız ıcın .makarna koyarsak cok kalorılı olmazmı34bta26 salatası
malzemeler;
1 kutu light ton balığı
1 kase haşlanmış makarna
çeyrek demet maydanoz
dilediğiniz kadar göbek &marul& kıvırcık ne varsa
isteyen taze soğanda konulabilir
yeşillik kısmı zevklere bağlı
1 yemek kaşığı zeytin yağı
tuz,pul biber
hepsini karıştırrrr zaten kocaman bir kase oluyor sonra afiyet olsun
Neden karışıyor mutfağın renginebembeyaz diyorum ama duvarların rengine henüz karar vermedim dolaplar beyaz
off bizimkiyle birde renk kavgamız olacak offf oooffff
cok teşekkür ederım cevabınız ıcın .makarna koyarsak cok kalorılı olmazmı
Neden karışıyor mutfağın rengine
Senede kaç kere yemek pişiriyor ki?