Kalori Arkadaşım

aaaa nireye gittin kızzz temelli mi gittin ayda gibi iki tarafı idare et bari
ya buranın tadı kalmadı 2-3 kişi kaldık..muhabbet olmuyo..eskiden gülmekten yazı yazamıyoduk..idare ederim canım yine uğrarım hergün..

hoş geldin canım. bizim topike ayak uydurabilirmisin bilmiyorum. gerçi arkadaşlar zayıflama sistemimizi söylemişler :KK70: biz ye diye diye zayıflatıyoruz birbirimizi.:KK15:

senin nerden misafirin oluyor hiç de bile benim takım arkidişim o.:63:

biz zaten watsap da birbirimizi motive etmiyoruz hiç. diğer arkadaşlarda söyleyebilirler :KK70:
ben bekunis içtim dediğin gibi olurum diye umuyordum ama hala cup yok valla.( wc ye düşünce cup diye ses geliyor ya ):KK70:

o günkü havana göre değişiyor sanırım. bugün kendimi 160 hissediyorum keyfim yerinde yuppii :KK70::KK70:

KIZLAR BEN GEÇEN SİZE NE DEMİŞTİM HATIRLIYORMUSUNUZ
TOPİKİMİZ DE Bİ DOKTORUMUZ EKSİK Bİ YERLERDEN BULALIM DİYORDUM.

İYİ OLACAK HASTANIN AYAĞINA DOKTOR GELDİ GÖZÜMÜZ AYDIN :KK70::KK70:callan şimdi korkup geri kaçacak:KK53:

callan artık bizim topik hekimimiz :KK70:

bizim topik de çok sık bağırsak sorunlarıyla karşı karşıya kalacaksın canım:KK70:

kız callan noldu sana neden kilo almaya başladın. kaynanana gidiyordun en son orda mı aldın. sanki 56 olmuştun sen bi ara diye hatırlıyorum.

ben biliyorum da diğer arkadaşlar bilmiyorlar kendinden bahset biraz. evlimisin çocuğun var mı ne iş yapıyorsun ( onu söledim ben) kaç kilo olmak istiyorsun. hangi şehirden katılıyorsun. yaş kaç boy kaç.

biz her pazartesi tartılıyoruz. liste oluşturduk cuma yarışmasındaki gibi yüzde hesaplıyoruz yüzdesi en çok olan haftanın birincisi oluyor ve o na o hafta onun istediği gibi hitap ediyoruz.

mesela poko birinci bu hafta ona kontes diyoruz.öyle istedi.:KK66:pazartesi sabah 10.00 en geç 11 e kadar bildirim yapıyoruz.

ekliim mi seni de listeye ben hazırlıyorum listeyi:KK66: cuma yarışmasına devam ediyormusun. gerçi bıraktığın kilona mı dönmen gerekiyordu sanki demi.
aynen aydacım kaynanamda kilo aldım,biliyorsun ben şeker un filan onlarla baya bir savaş verdim,ee onları görünce de dayanamıyorum,bir de kaynanam cok az yiyiyorsun filan deyince,herkes üstümde baskı kurunca yedim yedim,1 haftada 3 civarı kiloyla döndüm
olay aslında şu; ben yasak düşüncesinden kurtulmalıyım,ya da kaynanadayım annemdeyim misafirlikteyim diye aşırı yiyeceğim gibi düşüncelerden kurtulmalıyım; yoksa ben kilo almaya mahkumum...bundan sonra bana hiçbir şey yasak değil,istediğim her şeyi az miktarda da olsa yiyeceğim,senin gibi...ben kaçtıkça onlar kovalıyor beni ama artık yiyeceklerle savaş yok....
bu arada boyum 163 cm,bu sabah 60,0ı gördüm tartıda,gerçi bugun yediklerim sabah bana artı olarak döner,neyse artık önüme bakacağım,yarından itibaren tekrar t25 sporuma başlıyorum
her pazartesi bildirim yaparım
en son 57.9a düştüm,daha altını göremedim,cuma yarışmasına katılabilmem için 58.2 kilo olmam gerek
28 yaşındayım evliyim 1 kızım var:))

kızlar pratisyenim
relaks olalım,rejime odaklanınca zayıflayamıyoruz, bebeğe odaklanınca bebk olmuyor, yemeklere odaklanınca aşırı yiyiyoruz
en iyisi yanlış düşünceleri doğrularla değiştirip rahat olmak sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun

D
kızlar pratisyenim
relaks olalım,rejime odaklanınca zayıflayamıyoruz, bebeğe odaklanınca bebk olmuyor, yemeklere odaklanınca aşırı yiyiyoruz
en iyisi yanlış düşünceleri doğrularla değiştirip rahat olmak sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun
Doğru diyon..ozman ben simdi kilo almaya ve hamile kalmamaya odaklaniyom..sönüm hayirola.. :D

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.. :*

anneler günü kutlu olsunn :))
TŞKLER TÜM ANNE VE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN:KK15:

aydacım 59.8 kg olmuşum
BU HAFTA 59.8 İLE LİSTEYE EKLİYORUM CANIM SENİDE. AMA BİZ KİLOLARIMIZI GİZLİDEN SÖYLÜYORUZ. BANA ÖZEL MESAJ ATIYOR HERKES. ÖĞLEDEN SONRA EĞER ERKEN TAMAMLANIRSA ÖĞLEDEN ÖNCE BEN LİSTEYİ BİRİNCİYİ AÇIKLIYORUM. SÜPRİZ OLUYOR :KK70: HEYECAN OLUYOR.:KK70: BİRİNCİ OLANA O HAFTA ONUN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE HİTAP EDİYORUZ. :KK66:

Back
X