hoş geldin canım. bizim topike ayak uydurabilirmisin bilmiyorum. gerçi arkadaşlar zayıflama sistemimizi söylemişler

biz ye diye diye zayıflatıyoruz birbirimizi.
senin nerden misafirin oluyor hiç de bile benim takım arkidişim o.
biz zaten watsap da birbirimizi motive etmiyoruz hiç. diğer arkadaşlarda söyleyebilirler

ben bekunis içtim dediğin gibi olurum diye umuyordum ama hala cup yok valla.( wc ye düşünce cup diye ses geliyor ya )
o günkü havana göre değişiyor sanırım. bugün kendimi 160 hissediyorum keyfim yerinde yuppii

KIZLAR BEN GEÇEN SİZE NE DEMİŞTİM HATIRLIYORMUSUNUZ
TOPİKİMİZ DE Bİ DOKTORUMUZ EKSİK Bİ YERLERDEN BULALIM DİYORDUM.
İYİ OLACAK HASTANIN AYAĞINA DOKTOR GELDİ GÖZÜMÜZ AYDIN

callan şimdi korkup geri kaçacak
callan artık bizim topik hekimimiz
bizim topik de çok sık bağırsak sorunlarıyla karşı karşıya kalacaksın canım
kız callan noldu sana neden kilo almaya başladın. kaynanana gidiyordun en son orda mı aldın. sanki 56 olmuştun sen bi ara diye hatırlıyorum.
ben biliyorum da diğer arkadaşlar bilmiyorlar kendinden bahset biraz. evlimisin çocuğun var mı ne iş yapıyorsun ( onu söledim ben) kaç kilo olmak istiyorsun. hangi şehirden katılıyorsun. yaş kaç boy kaç.
biz her pazartesi tartılıyoruz. liste oluşturduk cuma yarışmasındaki gibi yüzde hesaplıyoruz yüzdesi en çok olan haftanın birincisi oluyor ve o na o hafta onun istediği gibi hitap ediyoruz.
mesela poko birinci bu hafta ona kontes diyoruz.öyle istedi.

pazartesi sabah 10.00 en geç 11 e kadar bildirim yapıyoruz.
ekliim mi seni de listeye ben hazırlıyorum listeyi

cuma yarışmasına devam ediyormusun. gerçi bıraktığın kilona mı dönmen gerekiyordu sanki demi.