- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 38
kız topik tatsız, ben tatsız, boğazımı da tutamıom zaten. girmiodum bi süredirkızlar lolayı gören varmı, sinoki de yok uzun zamandır..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız topik tatsız, ben tatsız, boğazımı da tutamıom zaten. girmiodum bi süredirkızlar lolayı gören varmı, sinoki de yok uzun zamandır..
kız topik tatsız, ben tatsız, boğazımı da tutamıom zaten. girmiodum bi süredir![]()
KIZ ARBİCİ SEN NİYE LİSTEYE GİRMİYON Bİ DE BAKİM HELEG üzeldi burda geyikler
Ü tüler, temzilikler, bebekler
N ice konular bulurduk
A ykırırdık, gülerdik
Y uh artık ofa derdik
D ün gibi aklımda daha
I srara gerek yok zaten dündü
N apalım bura bunuda gördü..
isyanlardayım üleeeennnn....![]()
ya bi türlü iki hafta arka arkaya zamanında bildirim yapamadım..bi hafta yapıyom bi hafta dışarda oluyom tartılamıyomKIZ ARBİCİ SEN NİYE LİSTEYE GİRMİYON Bİ DE BAKİM HELE![]()
haftasonu annemdeydim , koca haftasonunda toplasan 10 saat uydum uyumadım:/ Sabah 6,45 te kalktım evime geldim. 8,15 ti, üstümle basşımla (feracemi bile cıkarmadan) 8,45 e kadar yattım o kadar uykum var kii . ama uyuyamadm. Şu an gözlerim kapanıyo. ve saat daha 10,30 nası aksam olur bugun nassıllllllllll![]()
KIZ ARBİCİ SEN NİYE LİSTEYE GİRMİYON Bİ DE BAKİM HELE![]()
anaaaa o da mı girmedi. Kız biz gercekten çok uyumlu bi topiğizz yaa![]()
kızlar bu arada dün fırın aldım.biraz geç kaldım sormaya ama acaba güzelmidir bilen varmı
![]()
termikel 13110 hf
bende set üstü aldıydım bosch un ve kesinlikle tavsiye etmemhiç böyle fırın kullanmadım annem hep set üstü kullanır bende set üstü kullandım fırın olarak da lüksel börekçi fırın kullanıyorum
FIRININ GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN NE KALORİLİ YİMEKLER YAPILIR ONDA BE OFF DOLAPDA PEKMEZ YALA YALA BİTMEZTERMİKEL KULLANMADIM HİÇ AMA GÜZEL GÖRÜNÜYOR. VESTEL ALMAYIN DA NE ALIRSANIZ ALIN O DERECE
KIZLAR LİSTE HAZIR GELİYOR
Ay senin zilli geldi aklıma, o gece ona ses kayıtları göndermiştim, dinletmedin dimi hain köfte..FIRININ GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN NE KALORİLİ YİMEKLER YAPILIR ONDA BE OFF DOLAPDA PEKMEZ YALA YALA BİTMEZTERMİKEL KULLANMADIM HİÇ AMA GÜZEL GÖRÜNÜYOR. VESTEL ALMAYIN DA NE ALIRSANIZ ALIN O DERECE
KIZLAR LİSTE HAZIR GELİYOR