Kalori Arkadaşım

haftasonu annemdeydim , koca haftasonunda toplasan 10 saat uydum uyumadım:/ Sabah 6,45 te kalktım evime geldim. 8,15 ti, üstümle basşımla (feracemi bile cıkarmadan) 8,45 e kadar yattım o kadar uykum var kii . ama uyuyamadm. Şu an gözlerim kapanıyo. ve saat daha 10,30 nası aksam olur bugun nassıllllllllll :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

G üzeldi burda geyikler
Ü tüler, temzilikler, bebekler
N ice konular bulurduk
A ykırırdık, gülerdik
Y uh artık ofa derdik
D ün gibi aklımda daha
I srara gerek yok zaten dündü
N apalım bura bunuda gördü..

:p:p:p

isyanlardayım üleeeennnn....:mad::mad::mad:
KIZ ARBİCİ SEN NİYE LİSTEYE GİRMİYON Bİ DE BAKİM HELE:KK57:

KIZ ARBİCİ SEN NİYE LİSTEYE GİRMİYON Bİ DE BAKİM HELE:KK57:
ya bi türlü iki hafta arka arkaya zamanında bildirim yapamadım..bi hafta yapıyom bi hafta dışarda oluyom tartılamıyom:KK43:...arabayla gitsem tartımı yanımda götürcem o derece :KK70: ..

ondan girmiyim en iyisi didim..:KK31:

haftasonu annemdeydim , koca haftasonunda toplasan 10 saat uydum uyumadım:/ Sabah 6,45 te kalktım evime geldim. 8,15 ti, üstümle basşımla (feracemi bile cıkarmadan) 8,45 e kadar yattım o kadar uykum var kii . ama uyuyamadm. Şu an gözlerim kapanıyo. ve saat daha 10,30 nası aksam olur bugun nassıllllllllll :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

enerji içeçeği içerek geçebilir :KK66:

ben yorgun ve yoğun olduğumda yapıyom..akşama da afedersin camış gibi uyutuyo:KK70::KK70:

şu an yöresel tatlı çeşitleri reklamı dönüyo :confused::confused:ekranı yalayabilirim.:kk77::kk77:.an meselesi..:KK70::KK70:

kızlar bu arada dün fırın aldım.biraz geç kaldım sormaya ama acaba güzelmidir bilen varmı

MAG_3405829.jpg

hiç böyle fırın kullanmadım annem hep set üstü kullanır bende set üstü kullandım fırın olarak da lüksel börekçi fırın kullanıyorum
bende set üstü aldıydım bosch un ve kesinlikle tavsiye etmemEn Büyük KK yeri gelmişken söliim..annemin kumtel set üstüsü bile bosch dan ççokkçokk iyiydi..:KK69:çok çile çektim küçükten diye bunu aldım..hepsiburadada yorumlara bakarak aldım bakalım hayırlısı..:KK45:

FIRININ GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN NE KALORİLİ YİMEKLER YAPILIR ONDA BE OFF DOLAPDA PEKMEZ YALA YALA BİTMEZ:KK70: TERMİKEL KULLANMADIM HİÇ AMA GÜZEL GÖRÜNÜYOR. VESTEL ALMAYIN DA NE ALIRSANIZ ALIN O DERECE:KK57:

KIZLAR LİSTE HAZIR GELİYOR

FIRININ GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN NE KALORİLİ YİMEKLER YAPILIR ONDA BE OFF DOLAPDA PEKMEZ YALA YALA BİTMEZ:KK70: TERMİKEL KULLANMADIM HİÇ AMA GÜZEL GÖRÜNÜYOR. VESTEL ALMAYIN DA NE ALIRSANIZ ALIN O DERECE:KK57:

teşekkür ederim..:KK36:...:kk77::kk77: valla doğru diyon benimde gözümde ne göveçler ne börekler ne kekler ne kurabiyeler canlandı bi bilsen..:KK70::KK70:

Ay senin zilli geldi aklıma, o gece ona ses kayıtları göndermiştim, dinletmedin dimi hain köfte..

Son düzenleme:
POKO NE BU AYOL İZİN VER GALİ DE ARADA BİZDE BİRİNCİ OLALIM.:KK70::KK9::KK9::KK9:
GAMZEN DÜĞÜN BİTTİ AMA SEN HALA ERİMEYE DEVAM EDİYORSUN :KK9::KK9:
SEPTEMBER IN SEVGİLİSİ YANINA GELİP GİTMEYEYDİ ZOR GÖRÜRDÜ BU KİLOLARI :KK66::KK9::KK9:
BİLDİRİM YAPAMAYANLAR VAR ONLARIN GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARINI YAZDIM. VERMEMİŞDE ALMAMIŞDA SAYDIM.:KK66:
LOLA GERÇEKTEN KİLO ALMAMIŞDA VERMEMİŞDE.:KK66:
SİBEL ANLAT BAKALIM NOLDU:KK57::KK57:
CALLANCIM LİSTEYE KOYDUM SENİ DE. HAFTAYA EKSİK BİLGİLERİN VAR TABLODA ONLARI BANA MESAJ GÖNDERİVERİRSİN BOŞ KALMASIN.:KK66:
SİBEL SENİNDE EKSİK BİLGİLERİN VAR SENDE GÖNDER CANIM.:KK66:
11,05,15.webp

Back
X