- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 38
kıskanıyorum seni,inceciksin yaa![]()
benim belim de 64 cm ama gel gör ki popo 92

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskanıyorum seni,inceciksin yaa![]()
yaa fotoyu bi tek ben mi göremiyorum Alla Alla
tellemiş kadar olmuştuayy birde kirli olsa gam yemeyeceğim neymiş su lekesi kalıyor parıl parıl parlamıyor al sana parlama oldu ne acemiliklerim oldu offf offfff
Sevgilimin beğenmemesinden ötürü almamıştım canım. İyi ki de almamışım o zaman.KirazHanim canım aldın mı bilmiyorum ama o ayakkabının bantları genişliyor ayak öne kaymaya başlıyor, maksimum bir ay kullanabildim ben(bende beyazı vardı)
Hosbuldum cnm iyiyim cok sukur, sen nasilsinvaayy melek hoşgeldn cicimm . nabr?
Kiz sen boyle dewam edersen walla incecik olcan, ben aldigim kalorileri hesaplayamiyorum bile istahim okadar acikki, dunyalari koysalar önüme yiyebilirimSelam kizlar.. Dun 900 kal ile kapatmanin verdiği iç huzurla bugün kebap yedim demeyi çok isterdim ama yemedim![]()
bende göremedim
ay onu bende yaptım yaaaaaa![]()
Kiz sen boyle dewam edersen walla incecik olcan, ben aldigim kalorileri hesaplayamiyorum bile istahim okadar acikki, dunyalari koysalar önüme yiyebilirim
Accikta ben azim yapabilsem, kudurmus gözü dönmüş, çıldırmış gibi kuruyemis yedim az önceeeeeSpor yapmiyom bu aralar..ondan daha az yiyom..yaza fit olmak istiyom.. Azim yaptim..![]()
![]()
Accikta ben azim yapabilsem, kudurmus gözü dönmüş, çıldırmış gibi kuruyemis yedim az önceeeee
ilk düşündüğüm annem görmesin didemeeee ee sonucu görünce nasıl bir duygu kapladı yüreğini duygularını paylaşır mısın ?? röportaj gibi oldu
benim içinden hayıııııırrr diye haykırmak gelmişti![]()
Selam kizlar.. Dun 900 kal ile kapatmanin verdiği iç huzurla bugün kebap yedim demeyi çok isterdim ama yemedim![]()
valla kızacaksınız ama ben 800 le kapatıom, sporda yapmıom bi güzel gidio ki kilolar sormayınSpor yapmiyom bu aralar..ondan daha az yiyom..yaza fit olmak istiyom.. Azim yaptim..![]()
![]()
valla kızacaksınız ama ben 800 le kapatıom, sporda yapmıom bi güzel gidio ki kilolar sormayın![]()