- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
len kızlar ben bu hafta 1,4 kg verdim...ee ne demişler azimle perferayon mermerde defakasyon...![]()
valla kızacaksınız ama ben 800 le kapatıom, sporda yapmıom bi güzel gidio ki kilolar sormayın![]()
ilk düşündüğüm annem görmesin diazcık onun aldığı çaydanlıktı da
![]()
len kızlar ben bu hafta 1,4 kg verdim...ee ne demişler azimle perferayon mermerde defakasyon...![]()
kızlar acilen şu forumu hareketlendirin.. topikler arasında serseri mayın gibi geziyom... en son bdv de dert sahibi olcam haberiniz ola..![]()
aferimm lolaaa :) aşırı ödem sahibiym hala. kaval kemiğime çukur yapıp eğleniyorum![]()
Kızım niye soluyosun verdiğin kiloyu deli :))
tebrikler.len kızlar ben bu hafta 1,4 kg verdim...ee ne demişler azimle perferayon mermerde defakasyon...![]()
kızım o kendi kendine zayıflıyor. tek rakibi kendisi bilmiyon muKızım niye soluyosun verdiğin kiloyu deli :))
Dun senin sözünü dinledim, ozur dilemek icin poseti actim yawrularim nasi bakiyolar bana, hemen özrümü diledim bi daha yapmicam derken,, ortada duran cirkin kocaman badem bana ters ters bakiyo gibi geldi, hemen attim agzima, sonra cirkinlerin hepsini topladim kuru dut, badem, incir, kayisi, antep fistigi hepsini tek deferde yedimm, poset tertemiz olduSpor yap o zaman hemen..ve o yediğin kuru yemişlerden özür dile..bidaha sizi yemicem de![]()
![]()
Aynen aynen aynenkızlar acilen şu forumu hareketlendirin.. topikler arasında serseri mayın gibi geziyom... en son bdv de dert sahibi olcam haberiniz ola..![]()
Bide watsapi olmayan giremez yazda tam olsun bariiibirazdan patlıcan musakkayla buluşucam bol yağlı olleyy olleyyy ollleyyy
tebrikler.
kızım o kendi kendine zayıflıyor. tek rakibi kendisi bilmiyon mubizi kendine rakip görmüyor
aslında tam şuan da yeni bi kural uydurabilirim
bizim listemize girmeyen topiğimize de giremesin gibi
uydurim mi uydurmiim mi bilemedim.![]()
![]()
uydurduğunla kalırsın şekerim..birazdan patlıcan musakkayla buluşucam bol yağlı olleyy olleyyy ollleyyy
tebrikler.
kızım o kendi kendine zayıflıyor. tek rakibi kendisi bilmiyon mubizi kendine rakip görmüyor
aslında tam şuan da yeni bi kural uydurabilirim
bizim listemize girmeyen topiğimize de giremesin gibi
uydurim mi uydurmiim mi bilemedim.![]()
![]()
Dun senin sözünü dinledim, ozur dilemek icin poseti actim yawrularim nasi bakiyolar bana, hemen özrümü diledim bi daha yapmicam derken,, ortada duran cirkin kocaman badem bana ters ters bakiyo gibi geldi, hemen attim agzima, sonra cirkinlerin hepsini topladim kuru dut, badem, incir, kayisi, antep fistigi hepsini tek deferde yedimm, poset tertemiz olduSonuc bu sabah++++++
bencedeuydurduğunla kalırsın şekerim..![]()
vay gülüm vay kıyamam sanaof ya yine kimse kalmamış iki şiir yaziim bari yanlızlığıma
Açtım baktım topiğe kimse kalmamış
Bir haftadır yazıştığımız 20 sayfa olmamış
Yeni gelen olmamış, giden dönmemiş
arbicigacı şimdi neylesin
Burda tat bulamayan bdv ye dadanmış
Burda dönen geyikler watsapa adanmış
Demekki kalori kardeşliği bu kadanmış
arbicigaci şimdi neylesin
Ne squat kalmış ne kırbaç vurmaca
Ne tatlı tarifleri ne iştah açmaca
Moda olmuş burda bırakıp kaçmaca
arbicigaci şimdi neylesin..
sinoki gitti daha dönmedi
Kırbacı da götürdü bana vermedi
Beklemekten umutlar tükendi
lola nın kaynanası uzakta otururdu
Mühendis septemberi gezmelere götürdü
melekkocasına yavşayanlarla yoluşurdu
Ne atraksiyonlar doluydu buralar
Hava da uçuşurdu gülme değil haykırmalar
en çok da insanı bu yaralar
Bak ben diyom durumum hiç iyi değil diye inanmıyonuz..![]()
of ya yine kimse kalmamış iki şiir yaziim bari yanlızlığıma
Açtım baktım topiğe kimse kalmamış
Bir haftadır yazıştığımız 20 sayfa olmamış
Yeni gelen olmamış, giden dönmemiş
Burda tat bulamayan bdv ye dadanmış
Burda dönen geyikler watsapa adanmış
Demekki kalori kardeşliği bu kadanmış
Ne squat kalmış ne kırbaç vurmaca
Ne tatlı tarifleri ne iştah açmaca
Moda olmuş burda bırakıp kaçmaca
sinoki gitti daha dönmedi
Kırbacı da götürdü bana vermedi
Beklemekten umutlar tükendi
lola nın kaynanası uzakta otururdu
Mühendis septemberi gezmelere götürdü
melekkocasına yavşayanlarla yoluşurdu
Ne atraksiyonlar doluydu buralar
Hava da uçuşurdu gülme değil haykırmalar
en çok da insanı bu yaralar
Bak ben diyom durumum hiç iyi değil diye inanmıyonuz..![]()
teklifler çokta karar veremiyorum..bencede
vay gülüm vay kıyamam sanagüzel olmuş şiirin. bence bu yeteneğini olümsüzleştirmen lazım
yok mu bi yayıneviyle anlaşsan.
![]()
KIZLAR BİŞİ DİCEM
ben bugün tatile çıkıyorum. pazartesi listeyi hazırlayamayacağım. ondan bu haftaki liste hazırlamayı september a satmak istiyorum.
september pazartesi benim yerime liste hazırlamayı kabul edermisin.
evlilik teklifi havasında yaptım ki hayır diyemesin.
eğer kabul ederse bildirimlerimizi pazartesi günü septemberrosa a yapalım. ben çarşamba günü yine aranızda olacağım.
öpüldünüz cicişkolar![]()
Kabul ediyorumKIZLAR BİŞİ DİCEM
ben bugün tatile çıkıyorum. pazartesi listeyi hazırlayamayacağım. ondan bu haftaki liste hazırlamayı september a satmak istiyorum.
september pazartesi benim yerime liste hazırlamayı kabul edermisin.
evlilik teklifi havasında yaptım ki hayır diyemesin.
eğer kabul ederse bildirimlerimizi pazartesi günü septemberrosa a yapalım. ben çarşamba günü yine aranızda olacağım.
öpüldünüz cicişkolar![]()