septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
pek buraya uğrayamayacağım artık
öpüyorum kızlar
neden öle dedin ki şimdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
öpüyorum kızlar
biz de tanımıyoduk neticede kimseyi. zamanla alıştık tanıştık. ?septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
öpüyorum kızlar
aleykumselam bacımSelamss kiymelimisler...
Emin misin?septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
öpüyorum kızlar
Hazırladım listeyi, bu hafta kalsın bence.septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
öpüyorum kızlar
efenim ben piriniz olarak sizlere bazı tavsiyelerde bulunaceğim. 1. kilo vermek isteyen gacılar evi tadilata sokun. peşindende evde 2 hafta üst üste davet verin. erionuz gııı.18.05.2015 listemiz ektedir. Bilginize.
cnm emeğine sağlık18.05.2015 listemiz ektedir. Bilginize.
Eline sağlık canım.
Kilo veren arkadaşlar tebrikler. İşin sırrı sünnet diyeti anlaşıldı.
Nerdengeldimelek noldu kızına geçmiş olsun allah şifa versin. İnşallah önemli bi sorun değildir.
eline sağlık canım18.05.2015 listemiz ektedir. Bilginize.
Beni de alın aranıza nolur, 49 olsam yetertadilatta kilo veremedim bende mi sünnet işine el atsam aydaaaa senle birleşip ortak kirve olalım bi çocuğa![]()
Beni de alın aranıza nolur, 49 olsam yeter![]()
Yaramaz yavrum kendı uşağının olmadıkca yusuf yusuf olmadıkca olmazaslında hali hazırda 2 sünnet organizasyonu var biri eşimin uzaktan yeğeni haziranını ortasında diğeri de benim öz yeğenim kurban bayramında işe yarar mı dersiniz ???![]()
ya ben depresyona giriyorum galiba
yediklerime de hiç dikkat edemiyorum
ne yapacağım bilemiyorum
Yaramaz yavrum kendı uşağının olmadıkca yusuf yusuf olmadıkca olmaz
bilmem ben artık ama birgün bu gerçeklerle yüzleşen biliyorsun dimi şekerimkendi uşağımın olması için önce uşak yapmam lazım oradan bi posta kilo alacağım
sonra süt olsun bilmem ne diye bir posta daha kilo alacağım
sonra o uşağın erkek olma ihtimali % 50 ama hadi erkek oldu sünnet zamanı gelecek ben aldığım kiloları anca veririm şimdilik başkalarının uşaklarına musallat olmak en mantıklısı
sünnet olmamış fazla erkek çocuğu olan var mıııııı??