Kalori Arkadaşım

septemberrosecum sen en iyisi beni listeden çıkart,ya her hafta kilo bildirmemin benim için anlamı pek yok,listedeki kızları da tanımıyorum,rekabet hissetmiyorum
pek buraya uğrayamayacağım artık
öpüyorum kızlar
biz de tanımıyoduk neticede kimseyi. zamanla alıştık tanıştık. ?

18.05.2015 listemiz ektedir. Bilginize.

Eklentiler

• LİSTE.webp
    LİSTE.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 112
Eline sağlık canım.
Kilo veren arkadaşlar tebrikler. İşin sırrı sünnet diyeti anlaşıldı.

Nerdengeldimelek noldu kızına geçmiş olsun allah şifa versin. İnşallah önemli bi sorun değildir.

18.05.2015 listemiz ektedir. Bilginize.
efenim ben piriniz olarak sizlere bazı tavsiyelerde bulunaceğim. 1. kilo vermek isteyen gacılar evi tadilata sokun. peşindende evde 2 hafta üst üste davet verin. erionuz gııı.
dün evde tam çoluk çocuk 18 kişiydik 2 posta yemek hazırladık. ben çay dışında bişi yiyip içemedim valla akşam bana yicek bişe kalmamıştı.:KK70::KK70::KK70::KK70:
böyle olunca kilo veriliomuş üstüne bide 3 hafta üst üste 1. olunuomuş anladım ben

Rose ellerine sağlık canımmm :KK60:

benim kilo sapıtık 16 gün aradan sonra dün evde yemek yapıp yemek yedik mutfağımın tezgahı yarın yapılacak fırın yemeği yaptım yanına da piknik tüpünde çorba yaptım salata da oldu mu tamamdır
evde yemek yemeği özlemişiz eşimle hiç gıdımız çıkmadan yemeğe odaklanarak yedik :KK70: sonra dondurma , sonra meyve, sonra kahve , sonra da 1 avuç çekirdek derken gece bitti sabahta bu kilodaydım haa bu arada cumadan beri wc ile hiç görüşmedik sonuç olarak bu tadilat işi ne kilomda b,r etki yaratmadı ne aldım ne de verdimm hala aynı yerde sayıyorumm

aslında hali hazırda 2 sünnet organizasyonu var biri eşimin uzaktan yeğeni haziranını ortasında diğeri de benim öz yeğenim kurban bayramında işe yarar mı dersiniz ???:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya ben depresyona giriyorum galiba
yediklerime de hiç dikkat edemiyorum
ne yapacağım bilemiyorum

Yaramaz yavrum kendı uşağının olmadıkca yusuf yusuf olmadıkca olmaz

kendi uşağımın olması için önce uşak yapmam lazım oradan bi posta kilo alacağım
sonra süt olsun bilmem ne diye bir posta daha kilo alacağım
sonra o uşağın erkek olma ihtimali % 50 ama hadi erkek oldu sünnet zamanı gelecek ben aldığım kiloları anca veririm şimdilik başkalarının uşaklarına musallat olmak en mantıklısı
sünnet olmamış fazla erkek çocuğu olan var mıııııı??

kendi uşağımın olması için önce uşak yapmam lazım oradan bi posta kilo alacağım
sonra süt olsun bilmem ne diye bir posta daha kilo alacağım
sonra o uşağın erkek olma ihtimali % 50 ama hadi erkek oldu sünnet zamanı gelecek ben aldığım kiloları anca veririm şimdilik başkalarının uşaklarına musallat olmak en mantıklısı
sünnet olmamış fazla erkek çocuğu olan var mıııııı??
bilmem ben artık ama birgün bu gerçeklerle yüzleşen biliyorsun dimi şekerim

Back
X