Kalori Arkadaşım

saraçoğlunu tek geçerim..bir kaç sene önce 5 doktora dolaştım kimi parça alcam dedi, kimi polikistikover dedi(1 ay sonra başka doktor öle değil dedi), en sonunda yıldım bitkisel tedavi araştırdım o zaman öğrendim..kistlerimi soğan kürüyle attım...kesinlikle işe yarıyor..o zamandan beri kistim yoktu.. bu klomenden sonra oldu tekrar..yine yaptım hemen soğan kürü ama önceki gibi sökülmedi..doktorada gitmedim bakmaya..ne hali varsa görsün didim..sıkıldım..
benim yumurtlama sorunum var..klomenle ilk denemede tek dozla 1, ikinci denemede 2 dozla bile 2 yumurtam olduydu..onun içinde incir kürünü yapcaktım ilaç alıyom diye yapmadım.. bu boşlukta yaparım belki..

bence yap canm sut maydonoz kurunu . bu forumdada var onunla hamile kalan çok, çevremde de var bi kaç kişi . yaptığı ay hemile kaldi bi çogu . inşaellah senin de hemecik oluverir hayırlısıyla . Nerde yaşıyodun sen?

melek tabiki burde devam edebilirsin . hamile kalan bırakacak olsaydı ooo senin arkana arbicigaci susu bahar hepsi gidince biz ne yapacaz. hamile kalıp gitmek yok kızlar haaa gelmiim oraya:KK70:

şimdi sizin tam olarak sıkıntınız ne yumurta döllenmiyor mu. dölleniyor yerleşmiyor mu. yoksa sperm sıkıntısı mı var. gerçi sperm sıkıntısı olsa sen değil eşin tedavi olurdu.

ibrahim saraçoğlunun soğan suyunu o kadar met eden ve hamile kaldım hocam sayenizde diyen kişi varki. denemediysen tavsiye ederim. ibrahim saraçoğlunun dedikleri gerçekten işe yarıyor.
doğan suyu zayıflatıyodu da. seda sayan yapıyodu bi ara

Eklentiler

• melek.webp
    melek.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 103
Back
X