KİŞİLER | BOY | BAŞL. | 5Haz | 12Haz | 19Haz | ||||
| 155 | 64.0 | 56.9 | 56.9 | 56.9 | ||||
| 157 | 54.0 | 53.5 | 52.4 | 52.6 | ||||
P Pelinitaly | 157 | 53.1 | 52.4 | 52.1 | |||||
| 160 | 62.0 | 58.1 | 57.9 | 57.7 | ||||
| 164 | 76.1 | 57.0 | 56.1 | |||||
C Capanin Gururu Teyom | 170 | 79.5 | 66.0 | ||||||
A Asya-Hedef 65 kilo | 175 | 87.0 | |||||||
Canım bu hangi uygulama
Spor da var ben sadece yürüyüş yapıyorum ama ramazan sonrası enerjimi toplayabilirsem zumba da yapmayı düşünüyorumSadece diyet mi spor da yapıyormusunuz kızlar?
"Beslenme" adinda bir program.Cok güzel .elma sembolü var ve her marka ürün var.Bir de not almadığında uyarıyor..öneririmCanım bu hangi uygulama
spor da var canım.Ben bir spor programı indirdim.Bir gün evde spor bir gün de 45 dk.yürüyüş yapmaya çalısıyorum.1 gün dinleniyorum.Sadece diyet mi spor da yapıyormusunuz kızlar?
Benim girdiğim programda 1 porsiyon menemen(180 g) 223 kalori.Arada ciddi bir fark var.Hangisi doğru acaba keşke seninki doğru olsa ama bilemedim şimdi.Ben de bugün menemen yiycem kahvaltıda o yüzden bakmıştım sende görünce şaşırdım şimdi.
canım benimki 100 gr ayrıntısını göstereyimBenim girdiğim programda 1 porsiyon menemen(180 g) 223 kalori.Arada ciddi bir fark var.Hangisi doğru acaba keşke seninki doğru olsa ama bilemedim şimdi.Ben de bugün menemen yiycem kahvaltıda o yüzden bakmıştım sende görünce şaşırdım şimdi.
Kesinlikle her gün tartılma canım ben yıllarca bu hatayı yaptım.Her gün tartılınca bazı günler şişlik oluyor kilon fazla çıkıyor mesela ben o durumlarda hemen demoralize olup kafama göre yemeye başlardım.İlk defa bu sefer haftada bir tartılıyorum keşke hep yapsaymışım doğru olan gerçekten bu.Bu arada ben de kilomu yazayım dediğin gibi dursun bi köşede.Kilom 51.9Selam kizlar ben geldim ☺Yeni topik hayırlı olsun hepimize inşallah güzel kilocuklar veririz.Yeni topiye birde kilomu koyayım 67.75 ile bu iki haftalık yani 14 günlük sonuç 2.25 vermişim şuracıkta kalsın☺55 e kadar durmak yok kizlar .Ben kahvaltı yapmıyorum zaten.Ama bugünden itibaren iki yemek kaşığı yoğurt içine bir çay kaşığından zerdeçal ve zencefil koyucam .Haftaya saliya kadar bununda deniycem .Birde artık her gün tartilmiycam .Sabırlı olup haftalık tartilicam.Yani tartı günümüzde
Bu arada tekrar hoşgeldin tatlım...tabiki 55 e kadar durmak yok ve hatta daha sonrasi icin de korumaya gecicezSelam kizlar ben geldim ☺Yeni topik hayırlı olsun hepimize inşallah güzel kilocuklar veririz.Yeni topiye birde kilomu koyayım 67.75 ile bu iki haftalık yani 14 günlük sonuç 2.25 vermişim şuracıkta kalsın☺55 e kadar durmak yok kizlar .Ben kahvaltı yapmıyorum zaten.Ama bugünden itibaren iki yemek kaşığı yoğurt içine bir çay kaşığından zerdeçal ve zencefil koyucam .Haftaya saliya kadar bununda deniycem .Birde artık her gün tartilmiycam .Sabırlı olup haftalık tartilicam.Yani tartı günümüzde
Hımmm anladım canım.Ben de tartı var ama kullanmıyorum pek.Bugün bi tartayım merak ettim benim 1 porsiyonum kaç g geliyormuş aslındacanım benimki 100 gr ayrıntısını göstereyim
Eki Görüntüle 2639982
boyle yazıyor..yani benimki 180 gr değil
cok fark olmaz diye düşünuyorum
Bu arada menemende yağı yumurtanın büyüklüğü filan derken degişebilir..Bir diyetisyen arkadasım kalorisinden emin olmadıgınız yiyeceklerde 3 dolu tepeleme yemek kasıgını gecme ne olur ne olmaz dedi.ona da dikkat ediyorumHımmm anladım canım.Ben de tartı var ama kullanmıyorum pek.Bugün bi tartayım merak ettim benim 1 porsiyonum kaç g geliyormuş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?