- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Tatlı kaçamağı yapmamak için diyet topları yaptım türk kahvesiyle çok iyi gidiyor tatlı krizimi bu şekilde düşük kaloriyle geçiştiriyorumkaçamak yaptım diye yazmadım bugünyarın devam inşallah
aynen öyle canım. koruma daha zor diyette daha iradeliydim. Şimdi kırılıyor iradem. Biraz da yürüyüşe güveniyorum sanırımTatlı kaçamağı yapmamak için diyet topları yaptım türk kahvesiyle çok iyi gidiyor tatlı krizimi bu şekilde düşük kaloriyle geçiştiriyorum
Normalde ramazan uzun süre açık kalındığı için kan şekeri düşüyor vücut şeker istiyor bizde nefsimizi köreltmek yerine abanıyoruz
Senin iradene hayranım canım kilo almadan üstelik vererek bir yılını geçirdin herkes yapamıyor bunuaynen öyle canım. koruma daha zor diyette daha iradeliydim. Şimdi kırılıyor iradem. Biraz da yürüyüşe güveniyorum sanırım
tedavi için de pes etmedim canım. Hala başlayamadık bir türlü. Hayırlısı olsun ne diyeyimSenin iradene hayranım canım kilo almadan üstelik vererek bir yılını geçirdin herkes yapamıyor bunu
Katılabilirsin cnmMerhabalarben de aranıza katılabilir miyim
Boyunu ve başlangıç kilonu yazar mısınMerhabalarben de aranıza katılabilir miyim
Boyum 1.60 başlangıç kilom 100 aslında 97 olmuştum ama bu hafta diyet yapmayı bırakmıştım 3 kilo almışımBoyunu ve başlangıç kilonu yazar mısın
Olsurn olsun cnm iyiiiGünaydın canlarım.sabah 60.8 geldim.200 Gr vermişim.boyle minik minik veriyorum .biraz hızlanma lazım fakat çok da kasmiyorum kendimi. yediklerimde ufak bir değişiklik yapsam iyi olacak sanırım.
Olsun cnm 97 kiloda 3 kilo artı normal bence 1 haftada da verirsinBoyum 1.60 başlangıç kilom 100 aslında 97 olmuştum ama bu hafta diyet yapmayı bırakmıştım 3 kilo almışım
Tebrikler tatlim60.7 kiloyum canlar günaydın 🏵
Uuuuu vayssBenim kilom da 80.4. Geçen hafta 81.8 dim.
Fark -1.4
Tebrikler tatlim
Tebrikler cnm61. 0 kilo olmuşum
Teşekkür ederim cnmTebrikler tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?