Kalori sayarak zayıflıyoruz

canım afiyet olsun amabiraz boş kalori olmamış mı? sırf karbonhidrat ve yağ neredeyse ve basit şeker de çok yani pirinç pilavı da kavrularak yapıldığı için basit şekere dönüyor canım , çikolatalı kurabiye yerine meyve +kuruyemiş olabilirmiş mesela, sadece pilav yerine bulgur pilavı ve yağsız et mesela

Günaydın kızlar... vücudumda incelme inanılmaz farkediliyor fakat yine tartıda -100 Gr çıktı.sinirlerim bozuldu valla.kalorim 900-1000 arası olmasına rağmen.Nasil bir direnç anlamadım.Hareketsiz de sayılmam.Gunde en az 5000-6000 adım atıyorum.Bolgesel harekette yapıyorum.Neyse pesetmek yok

Teşekkür ederim. Bunlar regl kaçamakları normalde böyle beslenmem hâttâ pilav sevmem bile nedense regl olunca canım hiç yemediğim şeyleri istiyor
Kurabiyem de yağsız şekersiz sadece biraz damla çikolata ve sırf yulaftan yaptım aslında baya fit bir kurabiyedir. Yaparken tartmayı ve kalorisini hesaplamayı unuttum uygulamada çıkan yulaflı kurabiye kalorisini ekledim
Yalnız tabi ben aşırı yemek seçen biri olduğum için diyet yaparken de çok zorlanıyorum. Bu zamana kadar 25 kilo verdim 4-5 ayda baya bir zor oldu valla yemek bulamıyorum yahu anladım ki benim hayatım hamur işinden ibaretmiş yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…