- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
yürüyüş yapıyor musun canım? Benim bacaklarım çok inceldi yürüyüş sayesinde.evet bakınca öyle gözüküyor ama benim altım var işte. bende bacaktan kilo gitsin diye devam ediyordum fakat gitmedi bir turlu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüş yapıyor musun canım? Benim bacaklarım çok inceldi yürüyüş sayesinde.evet bakınca öyle gözüküyor ama benim altım var işte. bende bacaktan kilo gitsin diye devam ediyordum fakat gitmedi bir turlu .
yok canım ama pilates ve yoga yapıyorumyürüyüş yapıyor musun canım? Benim bacaklarım çok inceldi yürüyüş sayesinde.
ayy diş fenadır canım.Umarım biran evel iyi olursun..Kızlar bugün 756 kalori aldım.Ama çoğunluk sivi desem yeridir.Disim çok ağrıyor antibiyotik içmek için zoraki bir şeyler yedim![]()
Çok teşekkür ederim.Antibiotik biraz iyi geldi .Tabi ağrı devam ediyor .ayy diş fenadır canım.Umarım biran evel iyi olursun..![]()
![]()
Yaptığın sporu değiştir, yaptığın saati değiştir. Akıllı olması zaman zaman sinir bozucu olan vücut bir şeyler hep aynı düzende olursa ona da önlem alırmış. Hep aynı saatte spor yaparsan o saatte yavaşlatırmış metabolizmayı, hem az yemek geliyor hem vücut aktif diyerek yaparmış bunu.yok canım ama pilates ve yoga yapıyorum
hava da çok sıcak , serin olsa yürüyüş yaparım ama bu sıcaklarda canim hiç istemiyor:/Yaptığın sporu değiştir, yaptığın saati değiştir. Akıllı olması zaman zaman sinir bozucu olan vücut bir şeyler hep aynı düzende olursa ona da önlem alırmış. Hep aynı saatte spor yaparsan o saatte yavaşlatırmış metabolizmayı, hem az yemek geliyor hem vücut aktif diyerek yaparmış bunu.
Bazı alışkanlıklarını değiştir yani. Tempolu yürü madem bel altı gitsin istiyorsun. Pilatesi yogayı bir süre bırak. Tempolu yürüyüş ve bacak hareketleri yap.
Ben dün 1300 civarı aldım. Kuzenim hafta sonu gidecek, altın vuruş olmaz umarım bugün, kısır yapalım diyorum ama hayırlısıYaptığı yemekler beni çok sekteye uğrattı kilo verme durumumda. Almadığıma şükredeyim en iyisi.
Bende bir kaç gün yükseltmeyi düşünüyorum.Bugun tartı beni cookk şaşırttıKızlar 2 -3 gün kalori düşürmeyi planlıyorum. Şaşırtma yapmak için. Bakalım fayda edecek mi?
Kız hani tartılmayacaktınBende bir kaç gün yükseltmeyi düşünüyorum.Bugun tartı beni cookk şaşırttı
Kız hani tartılmayacaktınçok mu zayıf geldin canım. Az yiyorsun ondandır.
Hadi bakalım. İkimizde farklı atılımlar deniyoruz. İnşallah işe yarar ikimizindePişman oldum tartildigimda hiç beklemiyordum.Hafta sonu boya yspicaz çok güzel kalori yaktiriyormus.Bende dedim bir deniyim bakım kaç kiloyum boyadan sonra kaç kilo vericem diye
inşallah bu hareketler iyi kalori yaktırır bana .Bugün biraz daha fazla kalori aldım 1200 kalori ile kapattım günü