• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

İnşallah aynen 🤗

Tebrikler:KK9: 1 hafta da mı verdin bu kiloyu? Seni görünce iyice gaza geldim ha :rolleyes:
aynen kuzum ben de çok mutluyum :rolleyes: 2 gün aşırı mozaik kek pasta filan istedim ama yemedim çarşamba yicem inş:KK8:
Muhteşem tatlım :KK5: Böyle bir sonuç bekliyordum zaten sendin
çok sağol şekerim sen de çok iyi verdin hem de kaloriyi de yüksek tutuyosun tebrikler valla :KK73:
Maalesef haftada 1 kilo verecek kadar tutamıyorum boğazımı tatlım. 1.5 ayda 4 kilo vermiş oldum. :ıslık:
rahat rahat veriyosun işte en güzeli balım, ben bayağı sabırsızlandım sıkıldım o yüzden hızlı gitmek istiyorum :KK55:

aynen kuzum ben de çok mutluyum :rolleyes: 2 gün aşırı mozaik kek pasta filan istedim ama yemedim çarşamba yicem inş:KK8:

çok sağol şekerim sen de çok iyi verdin hem de kaloriyi de yüksek tutuyosun tebrikler valla :KK73:

rahat rahat veriyosun işte en güzeli balım, ben bayağı sabırsızlandım sıkıldım o yüzden hızlı gitmek istiyorum :KK55:
Bende hızlıca vermek istiyorum ama yapamıyorum. Gerçi daha önceki tecrübelerimde şunu gördüm yediklerimi fazla kısınca gözüm yiyeceklerde kalıyor sonra bir saldırıyorum bir hafta da bütün kilolar geri geliyor :KK64:

Teşekkür ederim canım 🤗
Bugünkü menüyü de paylaşayım da başka bişey yemeyeyim 🤪

Toplam
1311
kcal

Yarın asıl başlangıcım olacak. Haftasonu kalori saymaya hazırlık yapmış oldum. 2014 yılında kalori sayarak 79 dan 70 kiloya :KK19: inmiştim. Geri de almadım verdiğim kiloları. O zaman günlük 800 kaloriye ayarlamıştım. 1100 kalori alıp spor yürüyüş vs ile 300 kalori yakıp 800 kalori ile günü tamamlıyordum. Yarından itibaren Yine aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum inşallah. Sizin verebileceğimiz taktikler var mı ?
hoşgeldin tatlım

Bende hızlıca vermek istiyorum ama yapamıyorum. Gerçi daha önceki tecrübelerimde şunu gördüm yediklerimi fazla kısınca gözüm yiyeceklerde kalıyor sonra bir saldırıyorum bir hafta da bütün kilolar geri geliyor :KK64:
şeker bağımlılığı diye bişey gerçekten var çünkü yoksunluk hissini aşırı yaşıyorum irademi bayağı zorladım ama güçlü hissediyor insan . 2 gündür mozaik kek ve tereyağlı kurabiye en çok canım çekenler :D ama halsizlik hiç olmadı çok ferah hissediyorum .Çarşamba coşacağım ama :KK55:

ay sonuna randevu aldığım doktor da korona oldu canım. Bir ay daha bekleyeceğim sanırım
Tüh aksilik olmuş. Yaşını bilmiyorum tatlım ama umarım ileri yaştan kaynaklanan bir durum değildir başvuru sebebin. Öyle bir durumsa fazla geciktirmeye gelmez. İleri yaşlarda geçen her ay rahimi bir yıl yaşlandırır demişti benim doktorum.

Maşallah kuzum sana :nazar: Yarından itibaren bende tekrar kalori bildiriminde bulunmaya başlıyorum.
Çok sağol şekerim :KK74: başla başla . En çok hangi düşünce bozmana neden oluyor beybi?

Ben aşamalı diyet yapmaya karar verdiğim için dayanabiliyorum misal 40 gün böyle glutensiz şekersiz,10 günde 1 bozmayı düşündüm sonra 1200 kalorilik normal diyet 42 gün,haftada 1 bozmaca
sonra aşamalı artırcam metabolizmama,sporuma göre :dondurma:bakalım

Tablomuz aşağıdaki şekilde
Bu haftanın birincisi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :sampiyon: tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Screenshot_20200914-234115_Excel.webp

hoşgeldin tatlım
Teşekkür ederim hoş bulduk:halay:
Bugünkü menüm
Toplam
947
kcal
Toplam
100
kcal

947-100= 847 kcal günü bitirdim:KK76:

Çok sağol şekerim :KK74: başla başla . En çok hangi düşünce bozmana neden oluyor beybi?

Ben aşamalı diyet yapmaya karar verdiğim için dayanabiliyorum misal 40 gün böyle glutensiz şekersiz,10 günde 1 bozmayı düşündüm sonra 1200 kalorilik normal diyet 42 gün,haftada 1 bozmaca
sonra aşamalı artırcam metabolizmama,sporuma göre :dondurma:bakalım
Sürekli evde olmak beni olumsuz etkiliyor aslında. İşe başlasaydık daha sıkı tutardım. Ben nasıl göründüğümü çok umursuyorum çünkü. Şimdi nasıl olsa kimseyi görmüyorum hep evdeyim acelesi yok veririm diye düşünüyorum :110: Bir gün bozunca tekrar diyete dönebileceksen sorun yok. Ben bozunca bir türlü toparlayamıyorum uzun süre

Back
X