- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Hepinizi tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizi tebrik ederim
Şeytan dürtmesin sonra gece gece izleme öyle şeylerBu arada bazlama tarifi çıktı onu izliyorum içinde bal kaymak hayal edip![]()
Arada çılgınlık iyidir canımKızlar selaaaaam, ben bugün mutluluğu ve mutsuzluğu bir arada yaşadım.
Tartıldım bugün, son 2 haftadır haftada 1 verirken bugün bir baktım sadece yarım kilo gitmiş. Gıcık oldum tabii, o gıcıklıkla ne var ne yok yedim, kalorim 1700Hem söylendim hem yedim, derken bildirim geldi "yaklaşan adet tarihi, yarın" diye
Yani büyük ihtimalle 1 kilo verdim yine ama ödem yüzünden belli olmuyor, boşuna sinirlenip yedim. Pişmanım.
Kısaca 74.5
Şeytan dürtmesin sonra gece gece izleme öyle şeyler![]()
bravo kuzum böyle devamBugünü 1450 kalori ile tamamladım. 6 bin adımda tempolu yürüyüş yaptım![]()
Bizimki arada çılgınlık değil de arada dikkat etmeye döndü yalnızArada çılgınlık iyidir canım![]()
süper cnm yağ yerine kas geldi demek harikaBizimki arada çılgınlık değil de arada dikkat etmeye döndü yalnız
1300 kalori bugün ve 8000 adım
Tartıda düşüş görünmedi ama olmayan pantolonumu giydim![]()
Ne yaptın şekerim bugünBugün yine 800 kalori.Spor 6760 adım yürüyüş
yarın kop kop kop![]()
Koptum koptum saymadım ama 2500 kalori olmuşturNe yaptın şekerim bugünkoptun mu?
Afiyet olsun çok abartmamışsın bence ayarında olmuşKoptum koptum saymadım ama 2500 kalori olmuştur
Yürüyüş de 8100 adım :)