Kalori sayimi ile kaldigim yerden devam

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
318
Diğer
Beni hatirlayan olur mu bilmiyorum.Cok istikrarli bir yazici degildim:)))Kisaca hikayem soyle 19 martta kalori sayimina basladim.3 ayda 11 ,2 ayda 2 toplamda 13 kilo verdim.Son 3 aydir dikkat ederk kilomu korudum.72 yim yani uc aydir hala.
Simdi yeniden basliyorum cunku baktim ben kslori sayimindan baska bir yöntem uygulayamiyorum.

Bugun 1300 kalori ile basladim.Cunku zamanla azaltmak daha mantikli.Acelemde yok yine 3 ayda 8-10 kilo versem ne guzel olur.5 ede raziyim.

Gunaydin herkeze
sabah kahvaltim 1 yumurtali peynili yumurta
1 dilim tam tahilli ekmek bi tatli kasigi cilek receli ve yesil cay
toplam 250 kalori

Tabii ki memnun olurum.Bende çok işe yarıyor gerçekten.
Bu arada çeyrek simit yedim.59,5 kalori.Toplam şimdiye kadar 387 kalori aldım.
Diyet arkadaşım da hesaplıyorum ben.

bende diyet arkadaşımla vermıstım :)
birde 3 milesi yapıyodum 45 dakıka her gün.gercekten cok faydali tavsiye ederim tatlım.bnde bgn başladım.allah yardımcımız olsun :)

bende diyet arkadaşımla vermıstım :)
birde 3 milesi yapıyodum 45 dakıka her gün.gercekten cok faydali tavsiye ederim tatlım.bnde bgn başladım.allah yardımcımız olsun :)

işte o biraz zor:)) Çalışıyorum 2 çocugum var bir heves eliptik bisiklet aldım haftada 2 üç gün anca yapabiliyorum.
Kilon boyun yaşın kaç canım benden gençsindir büyük ihtimalle.38 yaşımdayım ben 157 boy 72 kilo ama boyuma göre kilomu pek göstermiyorum.( Küçük bir avantaj yani)

27 yasındayım.boyum 1.63.kılom 74.cocugum yok henüz çalışıyoruz :) bu arada eliptik kondısyon bısıkletı bende almıştım evde dekor amaçlı duruyor :))

27 yasındayım.boyum 1.63.kılom 74.cocugum yok henüz çalışıyoruz :) bu arada eliptik kondısyon bısıkletı bende almıştım evde dekor amaçlı duruyor :))

bu arada dıyet arkadasımdakı nıkınız denır.bnm tombik yıne :)
birbirimizi oradanda takıp edebiliriz isterseniz :)

Oglen yemegi niyetne soecial k feslegenli bi kase yogurta kattim yedim 180 kalori falan yapiyor. Kendimi aksamki baliga sakliyorum. Toplamda 550 _ 600 civari oldu sanirim

Vee aksam yemegim
1 levrek 93 kalori
roka salata biraz bol oldu 120 kalori
corba 160 kalori
1 dilim tam tahilli ekmek 65 kalori
Bugunu 1012 kaliri ile kapatmis oluyorum. Gelsin bitki caylari ve boooool su

kahvaltı:1,5 dilim kepek ekmek biraz peynir
ara nescafe
öğlen 1 tabak çorba 1,5 dilim kepek ekmeği
toplam 614 kalori
Tombikk vazgeçmedin umarım:))

KK nın desteğini bir ben almıyorum galib bi destek verin hele.Yoksa gidip kebap yiyeceğim yanında da bir litre kola:))))
Kahvaltım kepekli tosst yeşil çay 160 kalori
Ara nescafe (İçmeden duramıyorum valla)78 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…