Kalori sayimi ile kaldigim yerden devam

Eger ilac verirlerse kilo almamak icin icmem bile o derece hatta doktor ilac yazarken bu ilac kilo aldirirmi diye soruyorum bide ustune arastiriyorum eger kilo yapicaksa icmiyorum meyveyi cok severim her gun en az 2 porsiyon tuketiyorum sebzeyide severim evde oldugunda aralarda azar azar yemeye ozen gosteririm hatta sebze yemekleride yerim ama gunde 650-700 kaloriyi asmiycak sekilde yerim sebze yemeginide

Bugunki sabah kahvaltim; 1 buyuk haslanmis yumurta, 1 kase(70 gr) light yogurt(icine keten tohumu ve tarcin) 1 kucuk ve ince dilim ustune aci salca tam bugday ekmegi, yarim domates ve salatalik
Ogle yemegim; 1 adet kucuk elma
Aksam yemegim; bugun ablama soz verdigim icin disari cikip yedigim whoopper junior, patates (ama yarisini falan yedim sossuz) yaninda da ayran
Bugun 708 kalori almisim
Gun icinde ictigim yesil caylari sayamiyorum bile...

Sabah ve oglen maalesef ayni seyleri yemek durumunda kaldim 2 dilim kepek ekmegi peynir domates salatalik arada 4 yulafli biskuvi aksama nasil dengelesem onerilerinizi bekliyorum.

Madem oneri yok bende yememeye karar verdim:))) Bir arkadasim sodali ayran ustunede bir armut onerdi cok tok tutuyormus onu deneyecegim.Yaglari eritmek icinde sodali ayran oneriliyor.

Son düzenleme:
Madem oneri yok bende yememeye karar verdim:))) Bir arkadasim sodali ayran ustunede bir armut onerdi cok tok tutuyormus onu deneyecegim.Yaglari eritmek icinde sodali ayran oneriliyor.

Canim oncelikle yulafli biskuviler cok tok tutuyor o bir gercek fakat soyle bir sey diyeyim bir adet yulafli biskuvi 20 kalori civarinda o yuzden yiyceksen bile asiriya kacmadan yemeni oneririm ama tok gibi hissettiginde azcik ac oldugunu hissettiginde ye ki daha iyi olsun. Cunku yulafli biskuvi oyle birseyki insan bir adet yediginde duramiyor. Sahsen ben bir tane yicem dedigimde dayanamayip 3 4 tane daha yiyodum tadi gercekten muthis bisey doyum olmuyor. Oy oy yulafli biskuvim oy ♥ ahahah
Ara ogun yapmasan bile kesinlikle sabah ogle aksam yemeklerini atlamamalisin 3 ogunu mutlaka yemelisin. Ve sodali ayrani bilmiyorum fakat meyvenin yaninda icicegin sut hem cok tok tutuyo, hemde meyvenin yuksek sekerini dengeleyerek kana daha yavas karisip hem daha uzun sure tok tutuyo, hemde daha saglikli oluyor. Meyvenin yaninda degilde aksamlari meselayemekten sonra aciktigini hissettiginde eger cok buyuk bir aclik degilse sodali ayran yapip icebilirsin boylesinin daha iyi oldugunu dusunuyorum sahsen :)
Bu arasa art arda sinavlar yuzunden giremedim cok ozur dilerim ihmal ettim fazlasiyla kusuruma bakmayin malum sinav donemi

Daha once yazdigim gibi ayni sekilde kahvaltimi ediyorum her sabah oglenleride bir adet elmami yiyorum bu aksam yemekte iste 1 tabak yagsiz taze fasulye yanindada 1 cay bardagi light yogurt yedim sadece sonrabenim bu dusuncesiz ablam yine kazandibi almis ondanda bir cay kasigi yedim oda cok azdi yani cay kasiginin yarisi kadar aldim ve yedim cok asiri tatli geldi zaten bi anda sisirdi beni sonra bol bol su ictim hala daha iciyorum ve hala daha tokum gayet iyi bu bence hem kaloriyide cokdusuk tuttum birazdan yazicam aldigim kaloriyi yazamadim daha uygulamaya

Sabah kahvaltisi: 1 adet rafadan yumurta(cok erken almisim haslanamadan ) 1 adet domates, 1 adet salatalik, tarcinli ve keten tohumlu 1 kucuk kase light yogurt, ustune aci biber salcasi surulmus 1 kucuk ince dilim tam bugday ekmegi ve bir cay kasigi kadar lor peyniri
Ogle yemegi: 1 adet orta boy elma
Aksam yemegi: 1 tabak yagsiz ve tuzsuz taze fasulye, 1 cay bardagi light yogurt

Ek olarak; aksam yemeginden sonra yedigim 1 cay kasigi kazandibi ve ogle yemeginden 2 ders sonra yedigim 1 adet yulafli biskuvi

Aldigim toplam kalori: 529
Yulafli biskuviyide bu kalori hesaplamasina dahil fakat kazandibiyi ekleyemedim maalesef. Eklesem zaten maksimum 540 kalori olurdu. Yani bugun ortalama 535-540 kalori civari aldim. Ve gecen gunlerde 809 kalori almis olup doymadigim gune ragmen 540 kalori almis olup su an bayagi bir tokum :)

Bugun yediklerimi yaziyim
Sabah kahvaltisi: 1 adet haslanmis yumurta, 1 adet domates, 1 adet salatalik, tarcinli ve keten tohumlu 1 kucuk kase light yogurt, ustune aci biber salcasi surulmus 1 kucuk ince dilim tam bugday ekmegi ve bir cay kasigi kadar lor peyniri
Ogle yemegi: 1 adet orta boy elma ve 200 ml ayran
Aksam yemegi: acili cigkofte durum

Aldigim toplam kalori: 644
Bugunude 644 kaloriyle kapatiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…