Kalori sayimi ile kaldigim yerden devam

3.5 ay bisey yemedigim icin metabolizmam allak bullak oldu farkindayim asla kizmam size dogru soyluyosunuz. artik vucudum her yedigimi yag olarak depolamaya basladi sanirim ama eger hemen bunu duzeltmessem daha fazla kilo alirim biliyorum ama kalori hesaplamasi artik bende takintiyida asti ne gorsem aa bunun kalorisi su kadar, bak onu yeme onun kalorisi cok fazla diyorum herkese :/ 50 kilo olunca kilo alirim her turlu biliyorum cunku vucudumun kendi kilosu 60 civari ama yinede 50 kilo olmak icin cabaliyorum oyle bi hale geldiki bende 50 kilo oliyimda bidaha hicbisey yemesemde olur diyorum bazen... spor salonu bana her zaman daha cazip gelmistir duzenli oldugu icin ama gidemiycegim icin iste kendim yeni bir spor duzemi olusturdum hafta sonlari 3 saat hizli bi sekilde bisiklet surerek spor yapmayi planliyorum umarim onceki denemelerim gibi bosa olmaz bu planim kisin ozellikle subat tatilinde zaten her gunumu sahilde spor yaparak gecirmeyi planliyorum bir gun yuruyus yaparim bir gun bisiklet surerim evde mekik, sinav tarzi seyler yaparim duzenli olarak diye dusunmustum 15 gunde olsa vucudumu birazda olsa duzene sokabilmek icin

ablasının gülü daha az evvel bana bende pkoluyum ama ınsan ıstese iştahını kontrol eder, açlık krızlerine boyun egmez demiyomuydun sen sımdıde doymuyorum dıyosun ALLAHTA seni güldürsün emi

Ya cidden su an farkettim ama eskiden ornek vermistim hala cikolataya abanmam direk ama gidip dolu dolu meyve, aci sos, peynir, domates hepsine abanabilirim tatliyi cok sevmem zaten kasik kasik nutella yemek yerine kasik kasik aci sos yerim ben biraz degisigim sanirim
1 litre su ictim simdi tok tutsun diye ama ne kadar tok tutar bilmiyorum bide uzun zamandir diyette oldugum icin gozumun acligi mideme vuruyo artik

60kıloysa ozaman 60 kıloda kal cnm benım bak boyun 177 demı yada 175 bence 60ta manken gıbı olursun hıc 50 ye duscem dıye ugrasma bence bak ben bıle 60 kıloda super oluyorum boyum 168 bılemedın 169 60 bende bıle guzel duruyosa sende nasıl durur kımbılr?
sen yavas yavas saglıklı beslenmeye dogru yonelmeye calıs ekmegı fazla tuketme abur cubur yeme tatlı cok tuketme bol bol su ıc ve en onemlısı hareketlı ol sanırım bıraz tembelsınoyle anladım yazdıklarından oturup 60 kalorı alıp ayaga bıle kalkmıyorum demıstınhareketlı olursan bak ozaman kılo almazsın.aynı kıloyu korursun mesela ben hedefledıgım kıloya dustukten sonra soyle bır yol ızleyıp hep aynı kıloda kalmıstım kavgaltıda 2 3 dılım tahıllı ekmek yıyorsam aksam ekmek yemedım ekmek cok sısırıyo ınsanı ekmek yemedıgım gunlerde karnım dumduz olurdu:2:

Gunde 3 litreye yakin su iciyorum zaten ekmek hic yemiyorum nerdeyse bitek sabahlaro cok ince bir dilim ekmek yiyorum o kadar onuda annem zorluyo diyetim boyunca 2 kere tatli yedim sadece o kadar abur cubur hic tuketmiyorum tamamen sogudum aburcuburdan :S 1.77 boyum var 61-62 kiloyum ama hicte oyle manken gibi bi fizigim yok hala daha gobegim var ve cok sisman gozukuyorum gercekten :'( :'(
Bide bende yaz ayinin uyusuklugu vardi artik okul falanda baslado hareketliyim baya ama sanirim bi sure yine tembel tembel dolasicam...

Cevaplar yazdik menumuzu unuttuk.
kahvalti tam bugday ekmegi yumurta bir tatli kasigi pekmez yesil cay
oglen acili bulgur pilavi bir tabak yaninda yogurt
aksam yemek yapma usengecliginden dolayi domates salatalik marul peynirden olusan kepekli sandvic cay
Kalorilerini hesaplamadim valla halim yok.

Canim hangisini kac porsiyon yedin bilmiyorum ama aklimdan bi kalori hesaplamasi yapiyim dedim 538 civari cikti
Bu arada sakin ama sakin yemek yerken cayvb seyler icme yesil cay bile olsa icme iciceksen yemeklerden 1 saat sonra ic cunku cay besinlerden aldigin demiri azaltiyomus ve bu sebeple demir ihtiyacini karsilayamiyomussun

kızlar ınsulın dırencı sıslık yapar demedım yanlıs anlamıssınız 5 ay once dogum yaptım sezaryanla bıraz ondan kaynaklı bır sıskınlık var bu dogum sonrası sıskınlıklerın ınmesı 1seneyı bulabılıyormus

Sezaryenle olduysa o sislik hic inmeyedebilir bende sezaryen dogmusum ve annem incecik hatun olmasina ragmen hala gobeginin bi kisminda sislik var :/

Sezaryenle olduysa o sislik hic inmeyedebilir bende sezaryen dogmusum ve annem incecik hatun olmasina ragmen hala gobeginin bi kisminda sislik var :/

evet genelde benımde gozlemlerım bu yondeAMA elımden gelenı yapıcam mekık plates elımden gelenı belkıde kaybolur:26:

Kizim delimisin yedigim dedigin seylere bi baksana...
Ne ki onlar disinin arasini doldurmaz.
Sende resmen yeme bozuklugu baslamis.
dikkat et inadin basina is acar.
Kilo vercem diye bir hastalanirsin ilaclar tedaviler kortizonlar derken 100 kilo olursun.
Hic sebze meyve yok menünde, yazdigina göre, domatesi bile cok görüyorsun.

Bak sen hafta da 2 gün 500 kalori diyetini yap diger günler bormal ye bari.

Inan bu sekilde organlarina zarar verirsin.

Hesaplaman icin sagol canim arada yedigim bir kac seyide ekledim 800 falan oldu dunku kalorim.
Bugun kahvaltim kepekli tost ayran
oglen yagsiz ton balikli makarna bir tabak ve tursu
aksam taze fasulye dort kasik bir dilim ekmek ve yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…