Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Bugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125

2 dlim beyaz ekmek
160

10 tane zeytin
100

2 tane tek şekerliçay
40

2 portakal
100

2 dilim kepekli ekmek
120

1 tabak yoğurtlu patlıcan
150

1 bardağa yakın asitli içecek
100

toplam: 895 kalori

Kalori az ama zararlı şeyler fazla :19:
yok canım zararlı bişey sadece asitli içecek ... sen uzun zamandır işlenmemiş gıdalar yemeye çalıştığın için şekeri beyaaz ekmeği hep zararlıdan saymışsındır dert etme işlenmemiş gıdaları hayatımızdan çıkarmak çok zor ama imkansız değil :34:
bu arada ilk defa seni böyle düşük bir kaloriyle görüyorum , böyle devam etme demicem sen bizden daha bilinçlisin etmezsin zaten bu güne has bişey olmalı ..

medusa09

1] Fıstık 2.5 AVUÇ 375 375
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] Börek 1.5 PORSİYON 495 495
[4] kuru incir 2 adet 102 102
[5] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4 20.4
[6] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212 212
[7] Şeker (küp) 1 ADET 19.5 19.5
[8] Zeytin (Siyah) 50 GRAM 103.5 103.5
[9] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[10] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 60 GRAM 157.8 157.8
Toplam : 1605.2 kal.
fıstık beni mahvetti... tuzsuz evde kendimiz kavurduk çiğ fıstığı ama yine de abarttım..
silkelenmem kendime gelmem lazım ..

sanırım fıstık gece yenmiş işte benim en korktuğum şey gece sanki ne yesem kilo alıyorum sanıyorum o yüzden gün içinde yersin sende bir daha ama abartmışsın biraz da 2.5 avuç :53: evet yeni güne başlıyoruz sadece sen değil hepimiz silkelenelim :7::8:

:18: oooooooooo çok fenaaaaaa :20:
gün içinde hareketli haldeyken istediğin kadar ye 1000-1100 e yolu7n var ama bu kaloriyle çok tehlikedesin ve akşam yediklerin bu kaloriyle bile hareketsizsen yağ olur :19:

yok yok haftasonu için gayet ideal korkma, güzel ve sağlıklı şeyler yemişsin :42:

canım gayet güzel menün hep az az yemişsin iradeyi elden bırakmamışsın köfte ve lahmacun yanyana bir karışıklık orda ama olsun yenmiş artk :9:

oluşum bi iyiolsa daha düzenli olucak inşallah ne bulduysam yedim resmen :9::9:

sagol canım :) adana, mersin taraflarında ozellikle cok yapılıyor, tabi annemin yaptıgı gibi olmasa da becerdim sanırım. Bulgurun malesef kalori degeri fazla :( icine irmik ve biraz da un koyunca tabi kalori degeri daha da arttı. Ee tabii ben de porsiyonu biraz genis tuttum. Yarım porsiyon + salata da yenilebilirdi tabi. Ama ayda yılda bir zaten diip biraz kaçamak yaptım :)

Tebrikler canım, bence pek de zararlı bi sey yok bi asitli içecek var o kadar, gerisi gayet guzel:34:

Ayyy kavrulmuss fıstık, özellikle sobada kavrulacak uff bayılırım. Yanlız canım 2,5 avuç yemissin aman seni cırcır yapmasın :90:

ay sendemi mersinlisin yoksa:70:benim memleket mersin:34:bol domates soslu sarımsaklı köfteye 1000 kalori bile olsa asla hayır diyemem ben ya:50:

bu arada kızlar sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak oldu:1:çünkü bugün 1 haftam bitti.ve 61.400 düm bugün 60.400 çıktım.yani 1 haftada 1 kilo gitmiş:44:

Herkese günaydın ve iyi haftalar..

haftasonu nekadar cookk şeyy konusmussunuzzz daha hepsını okuyamadım..):))

ben haftasonunu cok cok basarılıolmasada fena gecırmedımm.. yemke olraka rahattım 2 öğün yedim hepp, ufak tefek kaçamakalrım oldu tabikisinde :)) anladım ki benim midemde küçülmüşş ve gerçekten doyduğumu hissettiğimde bir daha yemiyorum eskidenn şişene kadar yerdim ...

günaydın kızlar,

cumartesiyi 1650 ile, pazarı 2000 ile kapamış bulunuyorum. cumartesi listemi yazdım ama pazarı yazmayacağım. haftasonundan nefret ediyorum.

sabah ilk iş tartıldım. cuma sabahtan beri 1 kilo vermişim, 94 olmuşum. tuhaf geldi biraz. ama sevindim :) bu hafta regl haftam. cumaya kadar 1 kilo daha versem yeter benim gözümde.

bu arada haftasonu çoğumuza iyi gelmiyor. iradesine hakim olabilen arkadaşları kutluyorum :)

günaydın kızlar,

cumartesiyi 1650 ile, pazarı 2000 ile kapamış bulunuyorum. cumartesi listemi yazdım ama pazarı yazmayacağım. haftasonundan nefret ediyorum.

sabah ilk iş tartıldım. cuma sabahtan beri 1 kilo vermişim, 94 olmuşum. tuhaf geldi biraz. ama sevindim :) bu hafta regl haftam. cumaya kadar 1 kilo daha versem yeter benim gözümde.

bu arada haftasonu çoğumuza iyi gelmiyor. iradesine hakim olabilen arkadaşları kutluyorum :)

canım haosnu kımseye ıyı gelmıyorr bencede, kaçamak yapamayan varsaa buyuk basarı bence:)))) bende salı ve carsanba yıne ayran detoksu yapmayı dusunuyorumm üşenmezsem eğer :))))

canım haosnu kımseye ıyı gelmıyorr bencede, kaçamak yapamayan varsaa buyuk basarı bence:)))) bende salı ve carsanba yıne ayran detoksu yapmayı dusunuyorumm üşenmezsem eğer :))))

ayran detoksundan fayda sağlıyor musun canım? ben burayla tanışmadan önce detoksları çok saçama bulurdum ama arkadaşlar çok güzel faydalanıyorlar. gerçi ben dayanamam sanırım.

ayran detoksundan fayda sağlıyor musun canım? ben burayla tanışmadan önce detoksları çok saçama bulurdum ama arkadaşlar çok güzel faydalanıyorlar. gerçi ben dayanamam sanırım.

ewet kesınlıkle ben cok fayadasını gordum.. dayanılmıycak bısey yok aslında cok kolay.. sabah normal kahvaltını yapıyorsun yumurta yıyordum ben ve cok tok tuuyor.. ayran corbasınıda 2 saatde bır ıcebılırsın ıcınde nohut bulgur ve mercımek oldugu ıcın tokda tutuyor mesela ben sadece oglen aksam yedım cunkı acıkmıyordum...tavsıye ederrım..

ewet kesınlıkle ben cok fayadasını gordum.. dayanılmıycak bısey yok aslında cok kolay.. sabah normal kahvaltını yapıyorsun yumurta yıyordum ben ve cok tok tuuyor.. ayran corbasınıda 2 saatde bır ıcebılırsın ıcınde nohut bulgur ve mercımek oldugu ıcın tokda tutuyor mesela ben sadece oglen aksam yedım cunkı acıkmıyordum...tavsıye ederrım..

2 gün mü yapılıyor? denemekte fayda var aslında. severim ben ayran çorbasını. yaza doğru denesem daha iyi tabi, şimdi hava buzzzz.

Back
X