Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Handecim azıtıp tozutmak bir tarafa, aldığın kalori az zaten :)
Biraz arttırmayı deneyebilirsin :16:
3 günlük zaman zarfında çok güzel sonuçlar almışsın, tebrik ederim :)

2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[5] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[6] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[8] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84
[9] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[10] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Sütlaç 0.2 PORSİYON 69.4
Toplam : 946.9 kal.

off ya bugün azıttım resmen doymak bilmedim :((( neyse ama yarından itibaren 3 gün oruç tutacagım zaten o zaman iftarda 300-400 kalori alırsam güzel olur :)

Handecim azıtıp tozutmak bir tarafa, aldığın kalori az zaten :)
Biraz arttırmayı deneyebilirsin :16:
3 günlük zaman zarfında çok güzel sonuçlar almışsın, tebrik ederim :)
çok teşekkür ederim darısı hepimize inşallah ben bu kalori sayımını çok sevdim :)) okulda yemek yerken sürekli düşünüüyorum hesap yapıyorum falan arkadaşlarım psikopat oldugumu düşünüyorlar ama olsun :)

çok teşekkür ederim darısı hepimize inşallah ben bu kalori sayımını çok sevdim :)) okulda yemek yerken sürekli düşünüüyorum hesap yapıyorum falan arkadaşlarım psikopat oldugumu düşünüyorlar ama olsun :)

boşver canım sen arkadaşlarını ne güzel bilerek yiyorsun hesabınıa yapıyorsun ama 1500 kalorinin altına düşmemelisin daha çok küçükmüşsün senin metabolizmanda hızlı çalışır çok hızlı kilo veriyorsun bu seni mutlu ediyor anlıyorum ama vücudunu bu yaşta harap edersin... 1500 lük bir diyet yap bol bol protein al yoğurt ve süte öncelik ver ve sporu ihmal etme canım :54:

independent -

kızlarr selammm
tiviti canım çok çok geçmiş olsun ben geçmiş sayfalara fln bakamadım ama kızının parmakları sıkışmış okuduğum kadarıyla koşu bandına =( umarım iz fln kalmaz canım çok üzüldüm =( =(

ben bugünlerde hem spordan uzağım hem de baya iştahlıyım kızlar ya bugün yine aştım

sabah: 1 küçük kurabiye, 1 minik peynirli poğaça, 1 dilim kaşar, 1 dilim salam, beyaz ekmek, kepekli ekmek, elma,şekersiz çay
öğlen: 2 kepekli ekmeğin arasına kaşarla sandviç
ara: zero cola
akşam: 400 gr karışık salata, şekersiz çay, minik ekmeklerden yaklaşık 1.5 tane , 150 gr kadar profiterol, 50 gr dondurma (1 top çikolatalı 1 top sade)
ara:30 gr mini kek , 1 halley in yarısından biraz fazlası

[1] Dondurma 60 GRAM 115.80
[2] Bolulu Hasan Usta Profiterol 1.5 100 gr 312.00
[3] Karışık Salata 1 PORSİYON 123.00
[4] Küçük Ekmek 1.5 ADET 252.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[6] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[8] Salam 30 GRAM 155.40
[9] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[10] Peynirli Poğaça 0.5 ADET 110.00
[11] Kuru Pasta 1 ADET 75.00
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[13] Ekmek 0.5 DİLİM 32.50
[14] Elma 0.6 ADET 36.00
[15] Çikolatalı Kek 30 GRAM 128.40
[16] Halley 0.6 PAKET(30GR) 79.20

Toplam : 1924.96kal.

bu hafta kilo almazsam iyidir =( spora gidemiyorum bu hafta kızlar haftaya devam edicem artık bu hafta çok yoğunum =(

:53: :27: bu ne bacımmm karbonhidrat karbonhidrat....hazır yoğunsun metabolizmanda hızlı çalışır bundan faydalanıp biraz yediğine dikkat et ...:57:

nınım
evet canım bir nevi detoks oldu ben daha çok arada bu tür beslenmenin bedenimi temizlediğini düşünüyorum ve sağlıklı buluyorum her ay yapmayı düşünüyorum.. hiçte zorlanmadım en son 8.30 gibi bir tabağa 1 portakal,1 elma, 3 kuru erik koyup yedim ama zar zor bitirdim doydum hala da tokum korktuğum gibi olmadı ...:66:

bu hafta benim de çok kötü:59::59::59:
[1] Zeytin (Siyah) 25 GRAM 51.75 51.75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 24.15 24.15
[5] Tulum Peyniri 15 GRAM 38.55 38.55
[6] Börek 1 PORSİYON 330 330
[7] Sütaş Muz Aromalı Süt 0.23 LİTRE 140.3 140.3
[8] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36 51.36
[9] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[10] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[11] Pekmez 3 YEMEK KAŞIĞI 192 192
[12] Fıstık 2 AVUÇ 300 300
[13] kuru incir 5 adet 255 255
[14] biskrem kakao 1 adet 55.68 55.68
[15] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[16] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1784.59 kal.
hayırlısı olsun:77:

merhaba kızlar bugunki menümmmmmm:42:

Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Çaykeyfi Gold Müsli 30 GRAM 138.6
[3] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[5] Pirinç Çorbası (salçalı) 1 PORSİYON 114
[6] Peynirli Pide 1 ADET 400
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1013kal

[2] kedi dilli pasta 1 porsiyon 580
[3] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[4] Pirinç (haşlanmış) 250 GRAM 32.5
[5] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[6] Nar Ekşisi 0.5 1 y. kaşığı 17.5
[7] Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[11] Bal 1.5 YEMEK KAŞIĞI 105
[12] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.4
[13] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
Toplam : 1511.985 kal.

bugün yediklerim kızlar
offf yaa bugün çok kaçırdım hele pasta
:18::18: bu aralar canım çok tatlı istiyor :37::37:

[2] kedi dilli pasta 1 porsiyon 580
[3] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[4] Pirinç (haşlanmış) 250 GRAM 32.5
[5] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[6] Nar Ekşisi 0.5 1 y. kaşığı 17.5
[7] Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[11] Bal 1.5 YEMEK KAŞIĞI 105
[12] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.4
[13] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
Toplam : 1511.985 kal.

bugün yediklerim kızlar
offf yaa bugün çok kaçırdım hele pasta
:18::18: bu aralar canım çok tatlı istiyor :37::37:

sanırım pastayı gece yedin sen ondan kork :26: yoksa listen çok güzel ve sağlıklıymış ta ki 1 porsiyon pastaya kadar :20: tadına baksaydın gerisini yarına bıraksaydın barim :41:

medusa09

bu hafta benim de çok kötü
[1] Zeytin (Siyah) 25 GRAM 51.75 51.75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 24.15 24.15
[5] Tulum Peyniri 15 GRAM 38.55 38.55
[6] Börek 1 PORSİYON 330 330
[7] Sütaş Muz Aromalı Süt 0.23 LİTRE 140.3 140.3
[8] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36 51.36
[9] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[10] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[11] Pekmez 3 YEMEK KAŞIĞI 192 192
[12] Fıstık 2 AVUÇ 300 300
[13] kuru incir 5 adet 255 255
[14] biskrem kakao 1 adet 55.68 55.68
[15] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[16] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1784.59 kal.
hayırlısı olsun

medusa canım eğer bu kiloları düşük kalorilerle verdiysen vücudun o kaloriden ihtiyacını karşılamaya alışmıştır böyle birden bozarsan kilo alabilirsin 1500 ün üstüne çıkmamaya gayret et şu fıstıklar olmasa ... kuru incirde 2-3 tane falan yeseydin birde börek yarım porsiyon olabilirmiş ama olmamış tabii :77:

sevgilim_benimm menünü beğendim canım istikrarı elden bırakma :42: :13:

Herkesin kadınlar gününü kutlarım hanımlar :81:

Bugün yağ ölçümü yaptırdım.

Çok üzücü ama verdiğim kiloların nerdeyse yarısı sudan gitmiş, yağ kütlemde çok ciddi bir azalma yok.

Kaloriyi az tutsam da karbonhidrat miktarını azaltıp protein miktarını biraz daha arttırmadan yağ yakmam mümkün olmayacak sanırım :59:

Moralim çok bozuldu, ufff :105:

canım bozma moralini:29:
ne güzel öğrenmiş oldun daha dikkatli olursun tabi bizlerde
aslında bende yaptırmak istiyorum fırsat bulursam gidicem

tşk ederim cnm ahhhh bnm yüzümden oldu zaten vicdan azabından ölüyorummm koşu bandında yürüyüş yaparken parmakları sıkıştı deri nakli yapacaklar..eşimde şehir dışında memleketten annem geliyo yarın yoksa kafayı yicem burda...bugün biraz az oldu ama inan tıka basa dolu midem habire su içiyorum sonrada doğğğru wc ye...yerın daha güzel olur insallah menüm..öpüyorum hepinizi..
canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm
kendini suçlama çocuklar işte her yere ellerini sokuyorlar ne kadar korusak da oluyor

sanırım pastayı gece yedin sen ondan kork :26: yoksa listen çok güzel ve sağlıklıymış ta ki 1 porsiyon pastaya kadar :20: tadına baksaydın gerisini yarına bıraksaydın barim :41:

medusa canım eğer bu kiloları düşük kalorilerle verdiysen vücudun o kaloriden ihtiyacını karşılamaya alışmıştır böyle birden bozarsan kilo alabilirsin 1500 ün üstüne çıkmamaya gayret et şu fıstıklar olmasa ... kuru incirde 2-3 tane falan yeseydin birde börek yarım porsiyon olabilirmiş ama olmamış tabii :77:

sevgilim_benimm menünü beğendim canım istikrarı elden bırakma :42: :13:
yaa evet gece yedim hiç sorma aslında evde yoktu komşuya gitti orada ikram ettiler yemedim illa al eve götür eşin yer diye verdiler evde de eşim yemeyince ben löp diye götürdüm:37:

kızlar Coca Cola Light kalorisi çok azmış 1 kutu 6.6 kaloriymiş ben bilmiyordum
yaşasın çok canım istediğinde içebilirim:66::66:

serapkayra çok haklısın canım ya da ben bugünlerde acayip sıkıldığımı hissediyorum ya kendimi bildim bileli diyetteyim nerdeyse bi de etrafımdakiler fln sürekli bu yaşta yemicezde ne zaman yiycez sanki boşver ye gitsin fln diyip duruyorlar tabiki bunların hiçbiri bahane olamaz ama motivasyonumu çok kaybettim ben ya =( yarın daha da dikkat edicem yine de birzda bu hafta fln spora gidemememden kaynaklanıyor olabilir bu spor salonu acayip motive ediyordu beni...

independent -
serapkayra çok haklısın canım ya da ben bugünlerde acayip sıkıldığımı hissediyorum ya kendimi bildim bileli diyetteyim nerdeyse bi de etrafımdakiler fln sürekli bu yaşta yemicezde ne zaman yiycez sanki boşver ye gitsin fln diyip duruyorlar tabiki bunların hiçbiri bahane olamaz ama motivasyonumu çok kaybettim ben ya =( yarın daha da dikkat edicem yine de birzda bu hafta fln spora gidemememden kaynaklanıyor olabilir bu spor salonu acayip motive ediyordu beni...

canım spor insanı bayağı motive ediyor haklısın bende gidemediğim günlerde diyet yapmış saymıyorum ... benim çevremdekilerde aynen seninkiler gibi örneğin bugün komşum geldi neredyse yemeğe zorladı beni detoks tayım sadece meyve yiyorum diyorum anlamıyor amannnn kızım bir daha mı gelicez dünyaya ye boşver diyenlerin ardı arkası kesilmez destek veren çok az hatta benim hayatımda bir tane diyebilirim .. eşim bile bu akşam fitness yapıyorken dalga geçti oğluma " oğlum annen kafayı yedi gel bu tarafa " dedi yaa ne kadar üzüldüm 30 dakikalık fitness yapmıştım daha 30 dakikası vardı bıraktım.. İnsanların zihniyeti hep aynı ama zayıf görüncede haset ederler o yüzden motivasyonunu asla düşürme yolunda ilerle hepsini yediğin zaman pişmanlık duymaktansa tadına bakmakla yetin bir müddet bir müddet diyorum zaten hedefine ulaştığında bu kadar kısıtlamana gerek yok biliyorsun 2000 kalori bile alsak kilo almıyoruz ... eğer genç yaşında kilonu kontrol altına almazsan ilerde çocuk sahibi olduğunda kilonun ikiye katlanma riski çok yüksek bunu düşünerek çevrendekilere hiç kulak asma ...:34:

günaydın kızlar :3:sabahın en erkencisi benim herhalde:1:erkenci deyince kızlar son yorumlara baktımda çok geç yatıyorsunuz galiba:20:metabolizmanızın düzgün çalışması için beslenme kadar önemli olan saat 24 ile 3 arası uykuda olmanız lazım kızlar ya tabi sabah erken kalkmakta önemli saat 9 dan önce kahvaltı faslı bitmiş olmalı.hatta doktorlar çok uykunuz varsa bile sabah kalkıp kahvaltınızı yapın gerekirse geri yatın diyolar bu kadar önemliymiş yani:34:ben sadece bazı hafta sonları geciktiriyorum kahvaltı işini onun dışında kızım sağolsun erkenden kaldırıyor hafta sonu bile:1:neyse biraz yürüyeyim şimdi sonra temizlik yapıcam:26:

tşk ederim cnm ahhhh bnm yüzümden oldu zaten vicdan azabından ölüyorummm koşu bandında yürüyüş yaparken parmakları sıkıştı deri nakli yapacaklar..eşimde şehir dışında memleketten annem geliyo yarın yoksa kafayı yicem burda...bugün biraz az oldu ama inan tıka basa dolu midem habire su içiyorum sonrada doğğğru wc ye...yerın daha güzel olur insallah menüm..öpüyorum hepinizi..

canım çook cokkk geçmiş olsunn...

bence listen son derece ideal ilk haftalarda bende bu kaloride devam etmeni öneririm yoksa hızla verirsen benim gibi bir yerde takılıp kalırsın haftalardır 56.6 yım ne aşağı ne yukarı ama ben bilinçsizce başladım burayıda ilk 3-4 kilom gidince buldum..burada ki arkadaşlar bu konuda çok bilinçli sağolsunlar bende sayelerinde bayağı şey öğrendim o yüzden bu kalori başlangıç için ideal ve listendekiler faydalı besinler protein kilo vermeni hızlandırıcaktır özellikle proteini daha çok yoğurttan alırsan .. birde şu kara buğday nedir hiç duymadım haşlanmışını falan mı yiyorsun :44:

hoşgelldinn canımmm:)))) bol kılo vermelrıı gunler dılıyorum sanada:))) bence de cok gusel bır menun varr ılk haftaalr boyle devam et takıldıgın yerde dusurursun .. bende merak ettım kara buğdayı?:?

Hosbulduk tesekkurler yorumlarınız icin, Kara bugdayı (orjinal adı: greçka) sormussunuz arkadaslar cok faydalı bir tahıl ve kalorisi cok dusuk, ayrıca tok tutuyo:) Protein bakımından zengin, hazırlanısı da cok basit kaynar suda 5- 10 dakika haslıyorum suzuyorum. Bazı marketlerde satilıyor,paketler halinde. Ben bunu rus arkadaslarımdan ogrendim asıl oralarda yetisiyormus, diyetlerinde hep kullanıyorlar...

canım spor insanı bayağı motive ediyor haklısın bende gidemediğim günlerde diyet yapmış saymıyorum ... benim çevremdekilerde aynen seninkiler gibi örneğin bugün komşum geldi neredyse yemeğe zorladı beni detoks tayım sadece meyve yiyorum diyorum anlamıyor amannnn kızım bir daha mı gelicez dünyaya ye boşver diyenlerin ardı arkası kesilmez destek veren çok az hatta benim hayatımda bir tane diyebilirim .. eşim bile bu akşam fitness yapıyorken dalga geçti oğluma " oğlum annen kafayı yedi gel bu tarafa " dedi yaa ne kadar üzüldüm 30 dakikalık fitness yapmıştım daha 30 dakikası vardı bıraktım.. İnsanların zihniyeti hep aynı ama zayıf görüncede haset ederler o yüzden motivasyonunu asla düşürme yolunda ilerle hepsini yediğin zaman pişmanlık duymaktansa tadına bakmakla yetin bir müddet bir müddet diyorum zaten hedefine ulaştığında bu kadar kısıtlamana gerek yok biliyorsun 2000 kalori bile alsak kilo almıyoruz ... eğer genç yaşında kilonu kontrol altına almazsan ilerde çocuk sahibi olduğunda kilonun ikiye katlanma riski çok yüksek bunu düşünerek çevrendekilere hiç kulak asma ...:34:

serapcımm süperr şeyler yazmıssın .. sen hep böylle yaz tamammmıı hepp burda kall..:))) senın yazdıkalrın acayıp motıve edıyorrrr benıı :))))) sende bırak kım ne derse desınn dıyetıne son gazz devam ett , kılo verıncede hayran hayran bakarlar :))))

bence listen son derece ideal ilk haftalarda bende bu kaloride devam etmeni öneririm yoksa hızla verirsen benim gibi bir yerde takılıp kalırsın haftalardır 56.6 yım ne aşağı ne yukarı ama ben bilinçsizce başladım burayıda ilk 3-4 kilom gidince buldum..burada ki arkadaşlar bu konuda çok bilinçli sağolsunlar bende sayelerinde bayağı şey öğrendim o yüzden bu kalori başlangıç için ideal ve listendekiler faydalı besinler protein kilo vermeni hızlandırıcaktır özellikle proteini daha çok yoğurttan alırsan .. birde şu kara buğday nedir hiç duymadım haşlanmışını falan mı yiyorsun :44:

Hosbulduk tesekkurler yorumlarınız icin, Kara bugdayı (orjinal adı: greçka) sormussunuz arkadaslar cok faydalı bir tahıl ve kalorisi cok dusuk, ayrıca tok tutuyo:) Protein bakımından zengin, hazırlanısı da cok basit kaynar suda 5- 10 dakika haslıyorum suzuyorum. Bazı marketlerde satilıyor,paketler halinde. Ben bunu rus arkadaslarımdan ogrendim asıl oralarda yetisiyormus, diyetlerinde hep kullanıyorlar...

selam canımmmm, bukatr abuğdayı ruslar kullanıyoresa kesın zayıflatıyordur :)))))) istanbyulda migros macro gibi büyük marketlerde vardır sanırım :26:

günaydın kızlar :3:sabahın en erkencisi benim herhalde:1:erkenci deyince kızlar son yorumlara baktımda çok geç yatıyorsunuz galiba:20:metabolizmanızın düzgün çalışması için beslenme kadar önemli olan saat 24 ile 3 arası uykuda olmanız lazım kızlar ya tabi sabah erken kalkmakta önemli saat 9 dan önce kahvaltı faslı bitmiş olmalı.hatta doktorlar çok uykunuz varsa bile sabah kalkıp kahvaltınızı yapın gerekirse geri yatın diyolar bu kadar önemliymiş yani:34:ben sadece bazı hafta sonları geciktiriyorum kahvaltı işini onun dışında kızım sağolsun erkenden kaldırıyor hafta sonu bile:1:neyse biraz yürüyeyim şimdi sonra temizlik yapıcam:26:

günayydıınnnn mavişcim bende erkenciyimm malummm iş başıı :))))))) ben bugün ayran detoksu yapıyorum yinee 2 hafta once yaptıgımda gayet gusel gecmıstı bakalım bu 2 gun nasıl olucak :))

Back
X