Ediyorum canim cok sagoll insallhhHayirlisi olsun insallah cnm elini karnna koy bol bol dua et rabbim yardimciniz olsun
İnsallah guzel seyler soyleyecek :) ilk kalp atisinda nabzini sormayi unutma, ona gore cinsiyet tahmini yapiliyor (benimki yanlis cikmisti o ayri) bir de yumurtanin sagdan yoksa soldan mi geldigini sor, o da cinsiyet belirliyormus, o bende tuttu meselaDoktorlara guwenemiyormda zaten doktrumu degstrdim salı günü bi başka doktrada gdecm bakalım o ne diyeck
İnsallh canım kalp atisi war iyi dese Bn siralarim soruları zaten :) dediklerinide soracm :)İnsallah guzel seyler soyleyecek :) ilk kalp atisinda nabzini sormayi unutma, ona gore cinsiyet tahmini yapiliyor (benimki yanlis cikmisti o ayri) bir de yumurtanin sagdan yoksa soldan mi geldigini sor, o da cinsiyet belirliyormus, o bende tuttu mesela
Kalp atisi gorunduyse zaten sesi de duyulur ama doktorunu muhakkak degistir. Kalbi atan cocuga mi kurtaj yapacakmis? Bir de vajinal oldun di mi muayeneyi? Karindan olduysan kalbi tam yakalayamiyor ultrason prob'u, o zaman sesi duyulamiyor yani sozun ozu no panic :)İnsallh canım kalp atisi war iyi dese Bn siralarim soruları zaten :) dediklerinide soracm :)
Cinsiyet nasıl tahmin ediliyo canim sagdan olunca ne. Soldan olunca ne oluyoİnsallah guzel seyler soyleyecek :) ilk kalp atisinda nabzini sormayi unutma, ona gore cinsiyet tahmini yapiliyor (benimki yanlis cikmisti o ayri) bir de yumurtanin sagdan yoksa soldan mi geldigini sor, o da cinsiyet belirliyormus, o bende tuttu mesela
Bu bilimsel bir sey degil bu arada, eskiler de dermis ya bebek ne tarafta duruyorsa ona gore cinsiyet belli olur. Velhasili erkek sagdan yumurta yanlis hatirlamiyorsam kiz da soldanCinsiyet nasıl tahmin ediliyo canim sagdan olunca ne. Soldan olunca ne oluyo
Doğru olabilir canım benim arkadaşım hamileydi karni yeni ciktigi dönemler sol tarafi daha şişkindi soldan yumurtlamis ve kızdı. Tabi tesadüf de olabilirBu bilimsel bir sey degil bu arada, eskiler de dermis ya bebek ne tarafta duruyorsa ona gore cinsiyet belli olur. Velhasili erkek sagdan yumurta yanlis hatirlamiyorsam kiz da soldan
Benim iki oglum varikisi de sagdandi ama burda tek yumurtaligi calismayip hem kizi hem oglu olan da okudumDoğru olabilir canım benim arkadaşım hamileydi karni yeni ciktigi dönemler sol tarafi daha şişkindi soldan yumurtlamis ve kızdı. Tabi tesadüf de olabilir
O da doğru canım sonuçta cinsiyeti erkek belirliyoBenim iki oglum varikisi de sagdandi ama burda tek yumurtaligi calismayip hem kizi hem oglu olan da okudum
Tabi canim ama bunlar da hamileligin keyifli taraflariO da doğru canım sonuçta cinsiyeti erkek belirliyo
Aynen :) inşallah bende o keyifli taraflari yaşarım birgünTabi canim ama bunlar da hamileligin keyifli taraflari
Kuzum doktorumu degstrdim zaten bu kalp atisi war diyen başka doktr karindan baktı ultrasonla ..Kalp atisi gorunduyse zaten sesi de duyulur ama doktorunu muhakkak degistir. Kalbi atan cocuga mi kurtaj yapacakmis? Bir de vajinal oldun di mi muayeneyi? Karindan olduysan kalbi tam yakalayamiyor ultrason prob'u, o zaman sesi duyulamiyor yani sozun ozu no panic :)
İnsallah canim :Aynen :) inşallah bende o keyifli taraflari yaşarım birgün
)Kuzum doktorumu degstrdim zaten bu kalp atisi war diyen başka doktr karindan baktı ultrasonla ..
Hımm bebeğim aynı haftada kalms 2 haftadr 5+6 gün o canımı çok sıkıyor doktr umutlanmayın fazla gelismems dediİnsallah canim :
)
Karindan kalp atisi duymak icin cok erken daha. 10-11. Haftalarda anca duyuluyor karindan. Yani biraz da denk gelmesiyle alakali, kalbin goruntusunu tam yakalayabilmeli makine. O yuzden hamileligin basinda hep vajinal bakarlar
Protein ye (kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta, peynir. Ara ogunde yogurg meyve vs. Aksam et balik ya da tavuk) ve bol bol su icHımm bebeğim aynı haftada kalms 2 haftadr 5+6 gün o canımı çok sıkıyor doktr umutlanmayın fazla gelismems dedi
Hımm bebeğim aynı haftada kalms 2 haftadr 5+6 gün o canımı çok sıkıyor doktr umutlanmayın fazla gelismems dedi
Bir de bol ceviz ve zeytinHımm bebeğim aynı haftada kalms 2 haftadr 5+6 gün o canımı çok sıkıyor doktr umutlanmayın fazla gelismems dedi
Yiyorum canım daha doğrusu bu hafta yemeye başladım insallh yararı olurProtein ye (kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta, peynir. Ara ogunde yogurg meyve vs. Aksam et balik ya da tavuk) ve bol bol su ic
Zeytini hiç sewmm ama cewizide yiyorumBir de bol ceviz ve zeytin
Bu durum ileriki haftalarda geçerli bi durum ilk haftalar kese ölçümü baz alınır büyümesi gelişmesi ona göre hafta tahmini yapılıryukarda bir arkadaş söylemiş ya ilk üç ay tam hesaplanamıyor çünkü mm.lik farklar bir hafta ileri bir hafta geri atıyor. mesela şimdi bile ben bi doktora gidiyorum 26 cm diyor bir başkası 30 cm diyor. kilo için de öyle. hatta bilirsin doğum zamanı bu bebek 3,5 kilo olmuş derler, bebek bi doğar 2.900... kaldı ki 2-3milimlik bir canlıyı hesaplamak kolay olmasa gerek. yani çok fazla seni umutlandırmak istemiyorum ama inşallah bebeğin seninledir, yarın güzel haberler alırsın. sonra bebeklerden konuşmaya başlarız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?