Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Allh razi olsun ama ne yazikki iyi haber ler alamadım pazartesi belli olack hersey

Benim ki geç döllenmeydi 7 hafta bitip 8 haftanın içimdeydi insanın içinde uhde kslıyor beklesemiyfim ite MA 3 dr gittim kısmet son anda kürtaja girmeden öncede Ayrıntılı ultrasyona alıyorlar canım genede bişey yoktu

Bilmiyorum ki canım soruyorum olcemiyorum diyor gerizekali kağıda bakinca da bazı değerler yükselmiş bazı değerler azalma gbi anlamıyorum fazlq

bence ne olursa olsun hafıf kanama veya kese bozulmadıgı surece kurtaja baslama eğer sağlıksız ise veya kalp atışı yok ise vcudun dışarı atacaktır.. 1 2 hafta içinde kesinleşir zaten.. inşallah hayırlısı neyse olsun..

Yok canım kalp atisi yok pazartesi bi daha gdecm
Yaaa cok uzuldum insallah bi mucize olur insallah belki yardimci olur bilmiyorum ama benim kesem gelisiyodu 3 gebeligimde de ama bi anda mide bulantisi eksimesi kesilmisti kendini takip et benim gogus agrim kurtaj 15 20 gun icinde gecmisti anca 2. Gebeligimde kesem bozulmamisti 4 ayri doktor kontrol edip kalp atisi yok demisti ama kesenn capi buyuyodu.3. Gebeligimde ben bile gormustum ultrason fotosunda kesenin bozuldugunu ama kanamam olmamisti.bunlari dikkate al bence sen hic duymamissin acele etme bence

Yok canım kalp atisi yok pazartesi bi daha gdecm
bak canm bu benim ultrason resmim burda kesem normaldi ve kalp atisini duymustuk biraz asagida tutunmustu ama guzel demisti doktor bi de kalbi durduktan sonraki halini atcam karsilastir bakalim

bu da kalbi durduktan sonraki hali ertesi gun durmustu kese hemen bozulmus sende bi bak doktorlar bazen basindan gonderiyolar baska bi doktorada muane ol

Hiç bi sorunum yok canım ne kanama ne bi ağrı anlamadım gtti

Eki Görüntüle 2018256 bu da kalbi durduktan sonraki hali ertesi gun durmustu kese hemen bozulmus sende bi bak doktorlar bazen basindan gonderiyolar baska bi doktorada muane ol

Canım bu pazartesi günü gitmiştim kalp atisi yok dediği gün o ultrason

Bu da cuma gunununki ama bu uzaktan çekilmiş yakınlaştırmams doktr

Canım bnm baştan beridir mide bulantısı yok bnm

Eki Görüntüle 2018296
Canım bu pazartesi günü gitmiştim kalp atisi yok dediği gün o ultrason
Eki Görüntüle 2018297
Bu da cuma gunununki ama bu uzaktan çekilmiş yakınlaştırmams doktr
esra bence bu gec dollenme cunku ilk usg de kese bes milim ikincide yaklasik 8 milim yanlis gormediusm.kalp durmasi olunca kese gelismez mantiken.bozulur ve kanamayla atilir.bulantin falan yoksa vile gogus agrin yani herhangi bir gebelik belirtin devam ediyorsa daha iyi bi dr a git bence ve bekleme.uni hastanesi varsa hatta aciline git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…