Kalp atışını gördük❤️:)

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Kızlar herzaman derdim bu kalp atışlarını bende birgün duyacak mıyım diye.. bugün çok şükür kalp atışını duyduk hayatımda ilk defa bu kadar duygulandım çok mutlu oldum çok güzel birşeymiş bu.. 2 yıl sonra gelen yavrumuz. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin bende 18 aydır bekliyorum bende acaba bir gün cift çizgi görecek miyim diyorum

Hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin canim masallahh bende heyecanla bekliyorum bugun adetimin 8. Gunu hcg 206 bakalim bende senin gibi sevinebilecekmiyim )

Kalp atışı benim duyulmadı 25 eylül son adet henüz erken mi bilmyrum haftaya da atmasa sonlandiracagini söyledi dr

Hayirli olsunn taze annis allahm kucağına saglikla almayi nasip etsin bende 2 yıl bekleyişin ardndan duydum o gumgum sesini çok şükür dunyanin en guzel seyi sanırım hareketlerini hissedince napacagim bilemiyorm

Hayirli olsunn taze annis allahm kucağına saglikla almayi nasip etsin bende 2 yıl bekleyişin ardndan duydum o gumgum sesini çok şükür dunyanin en guzel seyi sanırım hareketlerini hissedince napacagim bilemiyorm
Amin inşallah sağol canım :) valla al benden de o kadar kaç haftalıksın?

8+5 suan canım dün kontrolüm vardı normal muayeneye gectik sukur ilk defa çok garip oldum heycandan senin ne kadar lik?

İnşallah duyulur canım icini ferah tut
ALLAHIM bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin adet tarihine mi yoksa eminim ne gün olduğuna o günden mi hesap yapmalıyım haftasını lütfen cevap bekliyorum umudum çok kötü ALLAH var tabiki umudum dr duymazsa atışı alacak haftaya lütfen cevap son adet 25 eylül Emin olduğum gün 11 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…