Kalp atışını Kaçıncı haftada duydunuz?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
48
Arkadaşlar ben 6+1 iken duydum çok şükür, dünyanın en tatlı sesiydi benim için. Ya sizler??

Ayrıca SAT ile uyumlu muydunuz, benimki günü gününr uydu şükür.

bende suan 6hafta 6 gunluk hamıleyım doktorum 5 aralıkla 15 aralık arasında gel kalp atısını dınleyelım dedı cok merak edıyrm acaba varmıdır dıye gunler gecmek bılmıyo ya

ben 6+2 de duydum ama doktor dedi ki çok küçük dün gelsen duymayabilirdik dedi.. tabi çok duygulandım ağladım hemen :)

çok zor bir süreç günler geçmio sanki ama duyunca kuş gibi hafifliyor insan.. allah herkese önce o sesi duymayı ve bebeğini kucağına almayı nadip etsin...

Bu gün duydum 7. haftası harika bir duyguydu :)) ama yoğun idrar yolu enfeksiyon çıktı ilaçta kullanamıyorum ilk üç ay dolmadan ne yapıcam bilemedim çok üzüldüüüüüüüm :KK43:

benim uymadı ult. 6 hafta dedi doktorum sat bakarsak 8. bende daha dün duydum öyle bişey ki beklemekten düşünmekten artık cıldırıcaktımm eve kuş gibi döndümm :) Allah herkese nasip etsiiin:KK46:

ben malesef duyamadım kesemiz düzgün büyümüş ama içinde bebek gözükmedi bi hafta daha bekleyecezz geç gelişiyor olabilir dedi....çok üzgünüm bu bir hafta nasıl geçecek ...rabbim sizleirnkini sağlıkla kucagınıza almanızı sağlasın inş...

Ben 13.hafta da duydum.o da bir kaç saniye. Doktorum kalp sesini dinletmiyor. Bebekte kalp kapaçığında ısınma oluyor dedi, bende çok ısrar etmedim. Bebeğim sağlıklı olduğu surece önemli değil.

Ben 4 haftalikken keseyide bebegide grdm suan 5+4 gnlk doktrm baska sehrde oldugu icin 29 unda gel kalp atislarini dinlerz dedi suan hersey gayt iyi bi prblem yok dedi sizce bulundugm sehrde bi dktra gtsem tam 6 haftlik oldgnda kalp atslarini duyarmiyim

Kızlar dün kontrole gittik.İdrar enfeksiyonu için hala bol su içmeye devem etmem gerekiyormuş. Ama bebeğimi görebildim kol ve bacakları oluşmuş yüzer gibi hareket edip duruyordu çok heyecanlandım.20 gün sonra ikili test yapılacakmış. Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben 4 haftalikken keseyide bebegide grdm suan 5+4 gnlk doktrm baska sehrde oldugu icin 29 unda gel kalp atislarini dinlerz dedi suan hersey gayt iyi bi prblem yok dedi sizce bulundugm sehrde bi dktra gtsem tam 6 haftlik oldgnda kalp atslarini duyarmiyim

canım duyabilirsin de belki duyamayabilirsinde ben 6 haftalıkken gittiğimde dün gelseydin duymayabilirdin demişti doktor .. bence b,raz sabır et garanti olsunn

Kızlar merhaba ben 14 kasımda 1 adet embriyo transferim oldu suan 6+3 haftalik hamileyim dün pembe sıvı bir akıntı geldi ama çok az miktarda peçete ile silerken gördüm büyük abdestimi yaparken kendimi sıktım biraz sanırım ondan olmuş olabilir mi hemen acil gittim doktor düşük tehlikesi olabilir dedj ve puroloton iğne verdi 1 adet yaptırdım suan allahıma şükür leke falan yok ama korkuyorum böyle bisey yaşayıp gebeliği sağlıklı devam eden var mı kalbi de çok zayıf ama atıyor dedi 2.2mm crl imiş kese ise 13 mm sizce normal mi bilgisi olan varsa lutfen yazabilirmi :KK1:o_O

Kızlar şimdi doktordan geliyorum en Son adet başlangıcın 9kasımdı bugün kese göründü 2hafta sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi kaç haftalık dedim daha hafta yok dedi bu ne demek bide küçük bi kesen görünüyor dedi ben çok zayıfım yani 48 kiloyum bi sıkıntı olurmu arkadaşlar :@

Arkadaşım hafta yok ne demekmiş,çok saçma. Doktorlara birşey sorduğunuzda net yanıt alana dek ısrar edin.Soru işaretiniz kalmasın. Ayrıca zayıfım diye de korkma,senden daha zayıf halde doğurup tombik bebek dünyaya getirenler biliyorum.

Emin ol kilolu olsan daha sıkıntıydı.Sen vitamin ve kan değerlerini iyi tutmaya bak yeter.

Back
X